Siz olsanız bilmek ister miydiniz?

Keske bana da söyleselerdi evlenmeden önce

YAnlız bu erkekler nasıl bu kadar midesiz oluyor ? Ben hala bu noktada takılı kaldım. Arkadaşınız ikinci günden nasıl ilişkiye girebiliyor ? Ben evlilik dışı ilişkiye laf söylemiyorum ama ikinci gün nedir ? Yatmadan önce adamın adını öğrenebilmiş mi bari ? Her erkeğe böyle yaklaştıysa geçmişinde aldatılmış olmasını yadırgamadım çok üzgünüm. Diğer kıza ise içim parçalandı yazık sizin yerinizde olsam kesin söylerdim ben. (Mesajınızı okudum söylemişsiniz umarım mesajı görür) Arkadaşınızı binlerce kez uyarmışsınız ama binbir olsun tekrar uyarın olmuyorsa yapacak bir şey yok.

Son düzenleme:
ben bilmek isterdim kızada söyleyin yazık üzüldüm ne hayalleri vardır

Ben isterdim tekmeyi basardğm

kesinlikle soylemelisin kesinlikle soyle. benimde tanidigim biri niSANLISINI ALDATIYORDU kizi tanimiyordum aldatani taniyordum. hemde oyle boyle birtaneyle degil 4-5 tane kizi ayni anda idare edebilen tiplerdendi. kiza kendimi tanitmadan sahte bir hesaptan mesaj attim kiz arastirdi ve gercegi gordu. daha sonra bana ne dualar etti anlatamam. keske daha once msj atsaydin serefsizle bosuna vaktimi oldurmezdim diyede cok uzuldu...

Isterdim.
Hemde sonuna kadar
En ufak ayrintisina kadar.

Zamaninda eşimle cikarken sagolsun gaza gelip eski sevgilisini aramiş..
Aradan aylar gecti biri sadece icime bir kuşku dusurdu...

Iste eski sevgilisi sizi cekemiyor yok nisanlin onu aramis falan gibisinden biseyler soyledi.

Birden kuskulandim ve deştikçe deştim.
En sonnda dogru oldugu ortaya çikti.

Ve ben bu olayi bilerek evlendim eşimle.
Cnku birdaha yapmayacagini biliyordum.

Simdi diceksiniz ayrilsaydin.
Onlra o firsati vermek istemedim cnku zaten ayirmaya calisiyorlardi esimde guvenimi kazandi ve evlendik.
Gelelim meseleye agzi iyi laf yapiyorki iki kizi bir arada yurutebiliyor.
Peki ya bu adam nisanlisina da bana musallat oldu gibilerinden yalanlar soylerse ne olacak ?

Saçma mı olur bilmiyorum ama internet Cafe'ye gidip sahte hesap açıp bildiğiniz her şeyi kanıt da sunarak söylemek bence mantıklı olur. Evli değiller sonuçta, kız şu anda bunu öğrenip zarar görmeden ayrılabilir.

iyi ama ikisinin de işine geliyor zaten bu durum. kız da gayet genişmiş ki sorun etmiyor.

Kendi pisliklerinde bogulsunlar derim ben. Yeterki bi gelecek dusundugum nisanlimin ne haltlar yedigini ogrenmis oluyum.
Ben selamete cikiyimda yeter.
Canimi sokakta bulmadim ben.

Bende olsam kesinlikle bilmek isterdim.Hatta henüz evlenmemişken ömür geçiricem dediğim insanın böyle bişeyini bilipte bana söylemeyende dilsiz şeytandır.O yüzden yerinizde olsam söylerdimde.

Ee hani sonuç ? Fikir alırken iyi sonucu yazmaya gelince kimse ortada yok. Ne güzel hayat bee.. Kullanın atın bizi. Çok fena triplere girdim suan.

Adam bu işi arkadasinizdan bilecek muhtemelen ve nişanlısına o bana musallat oldu falan diyecek. İnşallah diğer kız için hayırlısı olur.

söyle bence bilsin. nisanliyken bunu yapan evlenince daha neler yapar

Ben normalde bu tarz konularda karışmayın falan derdim ama şu an kızdım, arkadaşım dediğin kadın iğrenç biri, adam daha da iğrenç. Mutlaka diğer kıza söylemelisin.

söyleee ben bilmek isterdim söylemelisin ama sen olarak değil gizli hesapla söyle

Pislik adam belli li nisanlisiyla evlilik hazirligi yapio, onunla yasayamadigi bazi seyleri, beklentilerini de arkadasinla karsilio. O kizcagiz kim bilir ne hayallerle evlilik hazirligi yapii, yazik yaa. Kesinlikle soylemelisin. Bu haksizliga goz yumma. Delil de sun ki adamin kizi kandirmaya imkani olmasin

EN doğrusunu yaparsınız bence. Zaten arkadaşınızı kaybetmissiniz

Eminsin ve gün gibi ortada tabi ki söyle
Ben yerinde olsam muhakkak söylerdim
İletişim kur hatta detaylı anlat onun da biraz aklı varsa kendi gözüyle görmek suç üstü yapmak ister sende bu konuda yardımcı olabilirsin zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…