Siz olsanız boşanır miydiniz

Minnoskizz

Güzel bir üye :)
Pro Üye
Anneler Kulübü
12 Nisan 2015
697
1.154
313
Merhaba tekrardan dün bir konu açmıştım ama kafam baya karmaşık olduğundan şuan dusunmemem gereken şeyler hakkında sormuştum şuan asıl sormam gereken şeyi sorayım ama önce kısaca anlatayim gerçekten zor günler yaşıyorum
Esimi çok severek evlendim işinde gücünde sağlam duruşu olan bir adamdı ben de işi gücü olan çalışmayı seven biri olduğum için böyle insanları severim neyse evlendik ve gordum ki bişey beğenmiyor yemek yapsam dhaa iyisi olabilirdi daha fazla pisirmelisin bu bu şekilde olmaz vs gibi bicok şey gerçekten önemsemedim bi sonrakine daha dikkatli olurum dedim, çok özel olacak ama yatakta da aynı şey çabuk yoruluyosun , daha istekli olmalısın vs ben o a da tamam diyorum sevişmeden önce beni inceler heryerimd bi bakar zayiflamissin dikkat et ben de elbette eşim beni güzel gormek ister dikkat ederim dedim hep ve bu zamana kadar bunlar küçük şeyler dedim gerçekten...ve özel gün vs kutlamaz bu tarz seyelri hep ben kutlarm onesmerim hadi evlilik yıldönümü sevgililer günü geçtim doğum günümü bile unutur , ben ona sebep yokken bile çiçek sepetinden çiçek çikolata yollarım...neyse buraya kadar olan kısım için boşanmak zaten hiç aklıma gelmedi çünkü öyle bana bağırıp çağırıp şiddette uygulamadi sıinirliı bir tipte değildir neyse bi süre sonra ben de bu durumdan rahatsız olduğumu dile getirmeye başladım yani biraz dikkat etsen mesela birbirimiz için özel şeyler yapsak biyerlere gitsek zaman geçirsem falan filan neyin eksik falan demeye başladı ve bunun gibi bicok şey derken artık ben çekemem dedi zaten işte yoğunum bide evde bunlarla uğraşamam demeye başladı ailesiyle de paylaşmış bu durumu derken bi noktadan sonra koptuk şimdi bosanmak istiyor yani o kelimeyi o ağzına aldı...ben sevmeyi iyi bildim ama sevilmeyi hissedemedim...değerli oldugumu da...neden buraya yazıyorum bilmiyorum ama öyle umutsuzum ki... Bir de evladım var iyi ki var da kafam dagiliyor onunla ilgilenirken...
*Siz bu şekilde olsanız ne düşünürsünüz merak ediyorum teşekkür ederim okuduğunuz icin

Adama bak ya
Kendisi istediğini istiyor rahatlıkla
Siz isteyince ben çekemem boşanalm
Çocuk gibi ailesine de anlatmış hemen

Bu evliliği bugüne kadar herşeye "tamam" diyen siz idare etmişsiniz.

Hafifçe başınızı kaldırdınız diye adam hemen çekemem, edemem diyor.

Sizde boşanalm sorusuna tamam deyin geçin o zaman.

Kusursuz kim var Allah aşkına yemek bir gün tuzlu bir gün tuzsuz, insan zayıflar kilo alır yüzünde sivilce çıkar sonra geçer. Her şey değişim içinde hayatta bizi gerçekten seven insanlar bunları gram umursamaz hatta farkına bile varmaz eşiniz sizi sevmiyormuş ki böyle kulp takmış her şeye. En azından medenice boşanmak istemiş boşanmaktan başka yapılır bir şey yok sizi seven ve değer veren insanların yanında olun.

Beni yariyolda bıraktı güvenim zedelendi sevgim azaldi ama bir yuva yıkmak çok zor...biliyorum bi sure sonra iyi ki yapmışım diyeceğim ama şu sıra öyle hassasım ki

Konunun başlığı saçma olmuş. Tek taraflı evlilik yürümez. Sizin ki zaten bitmiş. Olmuyorsa olmuyordur. Ve inanın bittiğinde iyi ki kurtuldum diyeceğiniz bir eş modeline sahipsiniz
Teşekkür ederim cevabınız için haklisiniz

Beni yariyolda bıraktı güvenim zedelendi sevgim azaldi ama bir yuva yıkmak çok zor...biliyorum bi sure sonra iyi ki yapmışım diyeceğim ama şu sıra öyle hassasım ki

Adamda yuva anlayısı yok boşanalm demiş zaten neyin yuvası pardon?

Ne demişsiniz de boşanalım dedi bu adam size orayı pek anlayamadım açıkçası.. Onun başka bir sorunu mu var acaba?? Gerçekten birbirimize zaman ayıralım daha iyi olalım dediniz diye mi boşanmak istiyor sizden buna emin misiniz??

Her neyse.. Zaten eşiniz evliliğinizi kafasında bitirmiş ki ailesine kadar anlatmış.. Ben sizin yerinizde olsam asla ve asla arkama bakmazdım hemen ailemle durumu paylaşıp çekip giderdim o evden.. İşiniz varmış ne güzel.. Ailenizde size destek olur.. Böyle küçük mevzular yüzünden boşanmak istiyorum diyen adama minnet etmezdim ben olsam.. Kolay mı ki oyuncak mı ki boşanmak?? Ayrıca sorunu sıkıntısı olan da sizmişsiniz.. Madem sizi beğenmiyor gidin açın davanızı iyi bir avukat bulun alabileceğiniz hakkınız ne varsa alın versin çocuğa nafakasını her ay tıkır tıkır ödesin gitsin beğendiği biriyle birlikte olsun..

Ben de sordum ona sen beni sevmiyorsun begenmiyorsun neden evlendin başta dedim sevmesem senin için bicok şey yaomazdim diyor bicok şey dediği maddi olarak bakıyor herşeye ..

Eksiği yok fazlası var aynı benim eşimde de bu tutum vardı ilk zamanlar önemsiz gibi görünüyor yok canım ben onu öyle sevdim diyorsunuz eşi olarak şımartılmak sevilmek önemsenmek istemeniz çok normal .ve sevilmiyorum galiba demeye başlıyoruz zamanla ve ne oluyor sonra Sen değiştin

Okurken ben bile sinir oldum. Boşanın da görsün bakalım sizden başka kimse ona tahammül edemeyeceğini. Vasat herif
Yani normal değil dimi yaptıkları ben görmezden geldim eşim sonuçta elbette istekleri olabilir dedim ama baktım ki bana değer yok hep o pohpohlancak...seni seviyorum derim ama o bende der mesela ben söylemeden beni sevdiğini söylemez bu da uzerdi beni

Sizi haketmiyor kesinlikle. Madem boşanmak istiyor defolup gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…