- Konu Sahibi Minnoskizz
-
Benim onu çok sevdiğimi biliyor her seferinde dile getiririm çok fazla simartirim vs .blofte olabilir ama bilmeli ki gerçekten herkesin sınırı var ağzına doladı boşanmak lafını tehdit eder gibi sürekli...blöf yapiyor da olabilir. ciddi miydi sizce? cok ozveri, adami simartmak, bir sey beklememek bunlara yol aciyor. pek cogumuzun kabahati bu. dunyamiz onun etrafinda donuyor gibi davraniyoruz. sonra en ufak sey de 'cok sey bekliyorsun, neyin eksik, beklentin cok.. bosanalim' diyen onlar oluyor.
tamam kabul ediyorum deyin bakalim ne yapacak beyzade. yavas yavas hayatinizin merkezinden cikarin esinizi. verdiginiz degeri kaldiramamis. kendi mukemmel de sanki sizi inceliyor.. cok rencide edici bence..Benim onu çok sevdiğimi biliyor her seferinde dile getiririm çok fazla simartirim vs .blofte olabilir ama bilmeli ki gerçekten herkesin sınırı var ağzına doladı boşanmak lafını tehdit eder gibi sürekli...
Evet hemde nasıltamam kabul ediyorum deyin bakalim ne yapacak beyzade. yavas yavas hayatinizin merkezinden cikarin esinizi. verdiginiz degeri kaldiramamis. kendi mukemmel de sanki sizi inceliyor.. cok rencide edici bence..
GErçekten saçma, nedensiz sizi yarı yolda bırakıyor resmen. Ben boşanmış bir insan olarak çok şaşırdım çünkü ben şiddete kadar olumsuz pek çok şeyde ciddi öfke olaylarında vs hep kurtarmaya çalıştım. Bence karşınıza alıp konuşun yani zaten iki yıl sonra gidecekse zamanınızı boşa harcamayın şimdiden bitsin. Siz seviyor musunuz eşinizi? Yoksa boşanmak mı ürkütüyor sizi? Bunları doğru analiz edin.Bende ona şaşırdım yailni bu boşanma sebebi mibu kadar kolay mı
Evet biraz kafamı toparlayayim karar vereceğim...bosansam madur olmam çalışıyorum bi tek evledimi dusunuyorum su aşamadaGErçekten saçma, nedensiz sizi yarı yolda bırakıyor resmen. Ben boşanmış bir insan olarak çok şaşırdım çünkü ben şiddete kadar olumsuz pek çok şeyde ciddi öfke olaylarında vs hep kurtarmaya çalıştım. Bence karşınıza alıp konuşun yani zaten iki yıl sonra gidecekse zamanınızı boşa harcamayın şimdiden bitsin. Siz seviyor musunuz eşinizi? Yoksa boşanmak mı ürkütüyor sizi? Bunları doğru analiz edin.
Bir erkek sevmese evlilik icin para bile harcamaz bence adam sizi deniyor heralde belki de tepkinizi merak ediyor valla ben de olsam adama iyi bir meydan okurum ailesine kadar anlatmış bosanmayı ya Sen de ona teklif et bakalım maddi olarak şartlar sun. Sert dur karsısında bakalım ne tepki vercekBen de sordum ona sen beni sevmiyorsun begenmiyorsun neden evlendin başta dedim sevmesem senin için bicok şey yaomazdim diyor bicok şey dediği maddi olarak bakıyor herşeye ..
Evet bu sefer öyle yapacagimBir erkek sevmese evlilik icin para bile harcamaz bence adam sizi deniyor heralde belki de tepkinizi merak ediyor valla ben de olsam adama iyi bir meydan okurum ailesine kadar anlatmış bosanmayı ya Sen de ona teklif et bakalım maddi olarak şartlar sun. Sert dur karsısında bakalım ne tepki vercek
Merhaba tekrardan dün bir konu açmıştım ama kafam baya karmaşık olduğundan şuan dusunmemem gereken şeyler hakkında sormuştum şuan asıl sormam gereken şeyi sorayım ama önce kısaca anlatayim gerçekten zor günler yaşıyorum
Esimi çok severek evlendim işinde gücünde sağlam duruşu olan bir adamdı ben de işi gücü olan çalışmayı seven biri olduğum için böyle insanları severim neyse evlendik ve gordum ki bişey beğenmiyor yemek yapsam dhaa iyisi olabilirdi daha fazla pisirmelisin bu bu şekilde olmaz vs gibi bicok şey gerçekten önemsemedim bi sonrakine daha dikkatli olurum dedim, çok özel olacak ama yatakta da aynı şey çabuk yoruluyosun , daha istekli olmalısın vs ben o a da tamam diyorum sevişmeden önce beni inceler heryerimd bi bakar zayiflamissin dikkat et ben de elbette eşim beni güzel gormek ister dikkat ederim dedim hep ve bu zamana kadar bunlar küçük şeyler dedim gerçekten...ve özel gün vs kutlamaz bu tarz seyelri hep ben kutlarm onesmerim hadi evlilik yıldönümü sevgililer günü geçtim doğum günümü bile unutur , ben ona sebep yokken bile çiçek sepetinden çiçek çikolata yollarım...neyse buraya kadar olan kısım için boşanmak zaten hiç aklıma gelmedi çünkü öyle bana bağırıp çağırıp şiddette uygulamadi sıinirliı bir tipte değildir neyse bi süre sonra ben de bu durumdan rahatsız olduğumu dile getirmeye başladım yani biraz dikkat etsen mesela birbirimiz için özel şeyler yapsak biyerlere gitsek zaman geçirsem falan filan neyin eksik falan demeye başladı ve bunun gibi bicok şey derken artık ben çekemem dedi zaten işte yoğunum bide evde bunlarla uğraşamam demeye başladı ailesiyle de paylaşmış bu durumu derken bi noktadan sonra koptuk şimdi bosanmak istiyor yani o kelimeyi o ağzına aldı...ben sevmeyi iyi bildim ama sevilmeyi hissedemedim...değerli oldugumu da...neden buraya yazıyorum bilmiyorum ama öyle umutsuzum ki...Bir de evladım var iyi ki var da kafam dagiliyor onunla ilgilenirken...
*Siz bu şekilde olsanız ne düşünürsünüz merak ediyorumteşekkür ederim okuduğunuz icin
Evet zaman geçtikçe bunaliyor insan...İlk anlattığınız konulara göre Eşiniz baya ayrıntılı mükemmeliyetçi bir karaktere sahipben olsam bende böyle bir insanla yapamazdım bunalır insan
Amin herkes ama herkes mutlu olsun .Demem o ki sabır bitince zaten hissediyorsunuz Rabbim mutluluk versinSiz mutluysaniz içiniz rahatsa ne güzel ..dilerim bundan sonraki yaşamınızda da çok mutlu olursunuz
Çok tatlısın yaBence yapacaginiz sey belli: ozsayginizi kazanmak icin tekrar bosanalim dediginde
peki, kapi orada haydi ittir git kopek
demek. Bu kadar.
Şuan bana da öyle geliyor ,başta sevdiğim için esiyim elbette istekleri olabilir dedim ona ayak uydurayjm dedim ama aşırı iskolik ve dediği dedik ve de kendi istekleri ön planda bide dortdortluk istiyor bicok şeyi...Eşin bana inanilmaz antipatik geldi.
Boşanma aşamasındayım. Tek bildiğim 10 kere ölçüp bir kere biçilmesi gerektiği...eğer artık olmaz dediğin noktada isen yapılacak pek bir şey yok. Sonrasında ne olur bilemem ama kendi adıma 'kapı orda ittir git köpek' denilen noktadayımAynen bende sevdim yorumu
Kurtulacaksınız narşistden ardına bıle bakma.O senınkını hatırlamıyor sen nıye çikolata yolluosun?Allahım oyuncak oldu evlılıkler.Merhaba tekrardan dün bir konu açmıştım ama kafam baya karmaşık olduğundan şuan dusunmemem gereken şeyler hakkında sormuştum şuan asıl sormam gereken şeyi sorayım ama önce kısaca anlatayim gerçekten zor günler yaşıyorum
Esimi çok severek evlendim işinde gücünde sağlam duruşu olan bir adamdı ben de işi gücü olan çalışmayı seven biri olduğum için böyle insanları severim neyse evlendik ve gordum ki bişey beğenmiyor yemek yapsam dhaa iyisi olabilirdi daha fazla pisirmelisin bu bu şekilde olmaz vs gibi bicok şey gerçekten önemsemedim bi sonrakine daha dikkatli olurum dedim, çok özel olacak ama yatakta da aynı şey çabuk yoruluyosun , daha istekli olmalısın vs ben o a da tamam diyorum sevişmeden önce beni inceler heryerimd bi bakar zayiflamissin dikkat et ben de elbette eşim beni güzel gormek ister dikkat ederim dedim hep ve bu zamana kadar bunlar küçük şeyler dedim gerçekten...ve özel gün vs kutlamaz bu tarz seyelri hep ben kutlarm onesmerim hadi evlilik yıldönümü sevgililer günü geçtim doğum günümü bile unutur , ben ona sebep yokken bile çiçek sepetinden çiçek çikolata yollarım...neyse buraya kadar olan kısım için boşanmak zaten hiç aklıma gelmedi çünkü öyle bana bağırıp çağırıp şiddette uygulamadi sıinirliı bir tipte değildir neyse bi süre sonra ben de bu durumdan rahatsız olduğumu dile getirmeye başladım yani biraz dikkat etsen mesela birbirimiz için özel şeyler yapsak biyerlere gitsek zaman geçirsem falan filan neyin eksik falan demeye başladı ve bunun gibi bicok şey derken artık ben çekemem dedi zaten işte yoğunum bide evde bunlarla uğraşamam demeye başladı ailesiyle de paylaşmış bu durumu derken bi noktadan sonra koptuk şimdi bosanmak istiyor yani o kelimeyi o ağzına aldı...ben sevmeyi iyi bildim ama sevilmeyi hissedemedim...değerli oldugumu da...neden buraya yazıyorum bilmiyorum ama öyle umutsuzum ki...Bir de evladım var iyi ki var da kafam dagiliyor onunla ilgilenirken...
*Siz bu şekilde olsanız ne düşünürsünüz merak ediyorumteşekkür ederim okuduğunuz icin
Boşanma aşamasındayım. Tek bildiğim 10 kere ölçüp bir kere biçilmesi gerektiği...eğer artık olmaz dediğin noktada isen yapılacak pek bir şey yok. Sonrasında ne olur bilemem ama kendi adıma 'kapı orda ittir git köpek' denilen noktadayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?