Siz olsanız boşanır miydiniz

Sizden bir adım bekliyormuş boşanmak için resmen . Boşan demek bize kolay gelir belki ama siz buna maddi manevi hazırsanız boşanılabilir bir koca .

blöf yapiyor da olabilir. ciddi miydi sizce? cok ozveri, adami simartmak, bir sey beklememek bunlara yol aciyor. pek cogumuzun kabahati bu. dunyamiz onun etrafinda donuyor gibi davraniyoruz. sonra en ufak sey de 'cok sey bekliyorsun, neyin eksik, beklentin cok.. bosanalim' diyen onlar oluyor.

Benim onu çok sevdiğimi biliyor her seferinde dile getiririm çok fazla simartirim vs .blofte olabilir ama bilmeli ki gerçekten herkesin sınırı var ağzına doladı boşanmak lafını tehdit eder gibi sürekli...

Benim onu çok sevdiğimi biliyor her seferinde dile getiririm çok fazla simartirim vs .blofte olabilir ama bilmeli ki gerçekten herkesin sınırı var ağzına doladı boşanmak lafını tehdit eder gibi sürekli...
tamam kabul ediyorum deyin bakalim ne yapacak beyzade. yavas yavas hayatinizin merkezinden cikarin esinizi. verdiginiz degeri kaldiramamis. kendi mukemmel de sanki sizi inceliyor.. cok rencide edici bence..

tamam kabul ediyorum deyin bakalim ne yapacak beyzade. yavas yavas hayatinizin merkezinden cikarin esinizi. verdiginiz degeri kaldiramamis. kendi mukemmel de sanki sizi inceliyor.. cok rencide edici bence..
Evet hemde nasıl kendimi değersiz hissettirdi...bir daha bosanalim desin zaten bu sefer tamam dicem çünkü sevgi vs gittikçe azaldı

Bende ona şaşırdım yailni bu boşanma sebebi mi bu kadar kolay mı
GErçekten saçma, nedensiz sizi yarı yolda bırakıyor resmen. Ben boşanmış bir insan olarak çok şaşırdım çünkü ben şiddete kadar olumsuz pek çok şeyde ciddi öfke olaylarında vs hep kurtarmaya çalıştım. Bence karşınıza alıp konuşun yani zaten iki yıl sonra gidecekse zamanınızı boşa harcamayın şimdiden bitsin. Siz seviyor musunuz eşinizi? Yoksa boşanmak mı ürkütüyor sizi? Bunları doğru analiz edin.

Evet biraz kafamı toparlayayim karar vereceğim...bosansam madur olmam çalışıyorum bi tek evledimi dusunuyorum su aşamada

Önce kendinize deger verin. Eger siz kendinizi dusunmezseniz , sizi kimse düşünmez. Kendinize guvenin.
Sonra esinizle ilgilenmeyin. Ve sordugunda( eger boşanmayi dusunuyorsaniz) tamam deyin sadece.

Siz zaten elinizden gelenin fazlasini yapmissiniz bence.
Basta yazdiklarinizi okurken surpriz yapmayi beceremiyordur yada onem vermiyordur diye düşünmüştüm ama oyle degil . Sizi kiriyor ve deger vermiyor malesef.

Ben de sordum ona sen beni sevmiyorsun begenmiyorsun neden evlendin başta dedim sevmesem senin için bicok şey yaomazdim diyor bicok şey dediği maddi olarak bakıyor herşeye ..
Bir erkek sevmese evlilik icin para bile harcamaz bence adam sizi deniyor heralde belki de tepkinizi merak ediyor valla ben de olsam adama iyi bir meydan okurum ailesine kadar anlatmış bosanmayı ya Sen de ona teklif et bakalım maddi olarak şartlar sun. Sert dur karsısında bakalım ne tepki vercek

Evet bu sefer öyle yapacagim

İlk anlattığınız konulara göre Eşiniz baya ayrıntılı mükemmeliyetçi bir karaktere sahip ben olsam bende böyle bir insanla yapamazdım bunalır insan

Kurtulacaksınız narşistden ardına bıle bakma.O senınkını hatırlamıyor sen nıye çikolata yolluosun?Allahım oyuncak oldu evlılıkler.

Çok haklısınız, şuan ben de her ne kadar fazlaca karışmış bir kafaya sahipsem de ( aslında tek düşündüğüm evladım ) bir karar vereceğim, çalışıyorum madur olmam ama işte kendime üzülüyorum ne hayallerle evleniyoruz ne hale geliyoruz böyle olsun asla istemezdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…