Bana yazarsa mı demeliyimŞakayla karışık sorardım ben sanırım dayanamazdım.
Bu zamana kadar farkedemediğime üzüldüm hamd olsun çok derdi olan biri değilim çokta anlatmam kimseye ondan galibaİnsanlara tüm dertlerini sıkıntılarını yükleyip kaçanlardan demek ki. Tüm negatifini size yükleyip kendisi üstüne almak istemiyor belli.
Ben olsam muhabbetimi merhaba, merhabaya indirgerdim.
Yoo hikaye filan paylaşmış ya ona cevap olarak laf atardım yaniBana yazarsa mı demeliyim
Öyle sanırım öğrenmiş oldumSizi bir dost olarak değil ağlama duvarı olarak görüyor. En iyisi aranıza mesafe koyun
Giriyor whatsapa ortak gruba yazıyor görmemesi imkansız ve öyle üst üste yazmadım o cevap yazdıkça yazarım geneldeBazen mesajlar üst üste gelince açarım ama okuyamayacak bir zamandır, kapatır ve unuturum.
Hemen olumsuz düşünmeyin, bir arayın böyle böyle diye anlatın.
O zamanki hal ve tavrına göre karar verirsiniz.
Üzücü ama takmıyor evet ben ona hemen yazıyorum ama o orda burda yazısıp edip bana en son yazarAsla sormayin . Ben sormadım. Kestirip atardım. Hiç bir açıklaması olamaz çünkü . Sizi takmadığı ortada üzülmeyin.
En doğrusu bu sanırım kalbim kırıldı gerçekten insanlardan uzaklaşıyorum artık neden böyleler kiEğer çok samimi gördüğüm kaybetmek istemediğim bir arkadaşımsa arayıp insan bi dönüş yapar diye yakınırdım mutlaka açıklamasını dinlerdim. Ama varlığı yokluğu beni çok etkilemeyen bi arkadaşımsa yazdığında msjlarına cevap vermez, neden diye sorduğunda da böyle tek taraflı arkadaşlık olmaz der, eteğimdeki taşları dökerdim. Sonra da meraba meraba samimiyet kurmazdım
Hayır anlatmak istediğim o an gördü elbet ama cevap yazamayacak bir durumdaydı ve sonra unuttu.Giriyor whatsapa ortak gruba yazıyor görmemesi imkansız ve öyle üst üste yazmadım o cevap yazdıkça yazarım genelde
Oyle olur canım . Kim daha çok değer verirse bir darbe yiyor kesin. Ben insanları yokluğunla imtihan ediyorum. Ve hep kazanıyorum biliyormusun. Bir gün yazmasa yazarım nasılsın derim vs. Bakarimki bana soğuk davranıyor. Onu yoklugumla cezalandirirmÜzücü ama takmıyor evet ben ona hemen yazıyorum ama o orda burda yazısıp edip bana en son yazar
En doğrusu bu sanırım kalbim kırıldı gerçekten insanlardan uzaklaşıyorum artık neden böyleler ki
10 yıllık arkadaşımı bu sebeple hayatımdan çıkardım inan eksikliği bile olmadı. Kendisi nasıl yazıyor nasıl arıyor ama görmen lazım. Sebep ? Kim kimin hayatında derdini her haltını çeker ? Resmen deşarj olmak için kullanıyor böyle tipler. Kim olursa olsun uzak tutun. Aileden değilse de komple çıkarın. Kan emicilere gerek yok.Sevdiğim kafamızın uyuştuğu bir arkadaşım var uzun zamandır tanıyoruz birbirimizi. Genellikle hergün konuşuruz ve yazışırız ve hep o başlatır konuşmaları. Eşiyle geçinemiyor hep kavga ediyorlar hergün ayrı bir sebepten anlatıyor kırmamak için hep destek oluyorum ama bir yandan aile meselesine de karışmak istemiyorum. Hep olumluya sevketmeye çalışıyorum. Yuva kolau kurulmuyor neticede. Son birkaç gündür benimde sıkıntılarım var ona anlatmak istedim ama ya mesajlarıma cevap vermiyor yada bes saat sonra yazıyor.
Dün gece en son ben yazmısım ondan sonra instagrama girmiş keyif kahvelerini atmış sabah uyanmış ortak gruptaki kişilerle yazışmış herkese günaydın demiş tek tek yine instaya postlar atılmış ama benim mesaja cevap yok. Siz olsanız nasıl davranırsınız? Sebebini sorar mısınız yoksa sizde görmezden mi gelirsiniz bu saatten sonra? Sevdiğimde biri ama bu hareketlere çok kırıldım. Oturup bana üzülsüm demiyorum tabi ama bana cevap yazmayıp huzur keyif diye paylaşım yapmazdım ben olsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?