Ahahahahahçünkü şerefsiz duygusuz vicdansız bencil ve beyinsizler.
Tam instagrama onun dert saatinde kahve atilacak tip fakat bence derdini ona anlatma kesinlikle o konusursa aile meselesi de kisa kessin...arkadasa bakSevdiğim kafamızın uyuştuğu bir arkadaşım var uzun zamandır tanıyoruz birbirimizi. Genellikle hergün konuşuruz ve yazışırız ve hep o başlatır konuşmaları. Eşiyle geçinemiyor hep kavga ediyorlar hergün ayrı bir sebepten anlatıyor kırmamak için hep destek oluyorum ama bir yandan aile meselesine de karışmak istemiyorum. Hep olumluya sevketmeye çalışıyorum. Yuva kolau kurulmuyor neticede. Son birkaç gündür benimde sıkıntılarım var ona anlatmak istedim ama ya mesajlarıma cevap vermiyor yada bes saat sonra yazıyor.
Dün gece en son ben yazmısım ondan sonra instagrama girmiş keyif kahvelerini atmış sabah uyanmış ortak gruptaki kişilerle yazışmış herkese günaydın demiş tek tek yine instaya postlar atılmış ama benim mesaja cevap yok. Siz olsanız nasıl davranırsınız? Sebebini sorar mısınız yoksa sizde görmezden mi gelirsiniz bu saatten sonra? Sevdiğimde biri ama bu hareketlere çok kırıldım. Oturup bana üzülsüm demiyorum tabi ama bana cevap yazmayıp huzur keyif diye paylaşım yapmazdım ben olsam
Sizin ona verdiginiz deger kadar o size deger vermiyor demek ki. Sadece kendi dertleri onemli demek ki. Derdi oldugunda sizi ariyor. Ben bu tipleri ayikladim arkadas listemden. Merhaba merhaba seklinde artik. Birsey demenize gerek yok. Bazen sessizlik en buyuk cevaptir. Neden artik eskisi gibi degiliz diye birgun farkettiginde, "fark ettim ki ihtiyacim oldugunda sen yoksun" dersin.Üzücü ama takmıyor evet ben ona hemen yazıyorum ama o orda burda yazısıp edip bana en son yazar
Kimseyi dost görüp özelinizi anlatmayın. İçinizde patlasın gerekirse ama anlatmayın. Ben konuşmadan rahatlayabilen biri değilim o yüzden o hataları çok yaptım zamanında. Zaten sizin düşündüğünüz kadar değerde vermiyor bu kişi size bellikiSevdiğim kafamızın uyuştuğu bir arkadaşım var uzun zamandır tanıyoruz birbirimizi. Genellikle hergün konuşuruz ve yazışırız ve hep o başlatır konuşmaları. Eşiyle geçinemiyor hep kavga ediyorlar hergün ayrı bir sebepten anlatıyor kırmamak için hep destek oluyorum ama bir yandan aile meselesine de karışmak istemiyorum. Hep olumluya sevketmeye çalışıyorum. Yuva kolau kurulmuyor neticede. Son birkaç gündür benimde sıkıntılarım var ona anlatmak istedim ama ya mesajlarıma cevap vermiyor yada bes saat sonra yazıyor.
Dün gece en son ben yazmısım ondan sonra instagrama girmiş keyif kahvelerini atmış sabah uyanmış ortak gruptaki kişilerle yazışmış herkese günaydın demiş tek tek yine instaya postlar atılmış ama benim mesaja cevap yok. Siz olsanız nasıl davranırsınız? Sebebini sorar mısınız yoksa sizde görmezden mi gelirsiniz bu saatten sonra? Sevdiğimde biri ama bu hareketlere çok kırıldım. Oturup bana üzülsüm demiyorum tabi ama bana cevap yazmayıp huzur keyif diye paylaşım yapmazdım ben olsam
Bunu ilk yapışı değil ilkinde merak ettim bide ama baktım devam ettirdi yaptığını. Sabah uyanınca benim mesajımı bile açmayıp grupta canımlı bebeğimli yazısmalar instagramda huzurun keyfin bilmem neleri fotoğraflar. Onca zamandan sonra ilk defa konusmaya ihtiyac duydum görmemesi imkansız ötesi yoksa takılmazdmHayır anlatmak istediğim o an gördü elbet ama cevap yazamayacak bir durumdaydı ve sonra unuttu.
Bu benim başıma çok gelir, o arkadaşım tekrar bir şey yazıp sayfasını açana kadar unuturum yani.
En güzeli o zamanında bende yaptım ama yine benim arkamdan kötü konusulduOyle olur canım . Kim daha çok değer verirse bir darbe yiyor kesin. Ben insanları yokluğunla imtihan ediyorum. Ve hep kazanıyorum biliyormusun. Bir gün yazmasa yazarım nasılsın derim vs. Bakarimki bana soğuk davranıyor. Onu yoklugumla cezalandirirm
Bencillik doğruçünkü şerefsiz duygusuz vicdansız bencil ve beyinsizler.
Yakın zamanda bebeğimi kaybettim duygusaldım dün ve konusmaya ihtiyac duydum geçmişe bakınca beni geçiştirici cevaplar vermiş zatenöylesine dertlestigin bir konuysa cvp yazma gereği hissetmemistir farkında değildir cvp beklediğini,ufaktan çıtlat bence
Çok üzücü on sene çok uzun10 yıllık arkadaşımı bu sebeple hayatımdan çıkardım inan eksikliği bile olmadı. Kendisi nasıl yazıyor nasıl arıyor ama görmen lazım. Sebep ? Kim kimin hayatında derdini her haltını çeker ? Resmen deşarj olmak için kullanıyor böyle tipler. Kim olursa olsun uzak tutun. Aileden değilse de komple çıkarın. Kan emicilere gerek yok.
Evet güzel cevap ben hep vakit ayırıp yardımcı olmaya çalışıyorum ama ben ihtiyaç duyunca kimse yok...Sizin ona verdiginiz deger kadar o size deger vermiyor demek ki. Sadece kendi dertleri onemli demek ki. Derdi oldugunda sizi ariyor. Ben bu tipleri ayikladim arkadas listemden. Merhaba merhaba seklinde artik. Birsey demenize gerek yok. Bazen sessizlik en buyuk cevaptir. Neden artik eskisi gibi degiliz diye birgun farkettiginde, "fark ettim ki ihtiyacim oldugunda sen yoksun" dersin.
Bende tam tersi çok içimi açabilen biri değilim sessiz bir yapım var bazen böyle ihtiyaç duyduğum anlar oluyor ama meğer yalnızmısımKimseyi dost görüp özelinizi anlatmayın. İçinizde patlasın gerekirse ama anlatmayın. Ben konuşmadan rahatlayabilen biri değilim o yüzden o hataları çok yaptım zamanında. Zaten sizin düşündüğünüz kadar değerde vermiyor bu kişi size belliki
Anladim...üzülme bence iyi tarafından bak .gerçekleri görmek her zaman en iyisi zaman kaybın olmuyorYakın zamanda bebeğimi kaybettim duygusaldım dün ve konusmaya ihtiyac duydum geçmişe bakınca beni geçiştirici cevaplar vermiş zaten
Evet elimden birşeyde gelmiyor adam kırıyor üzüyor ters yorum yapsan kocasını savunmaya geçiyor bilemiyorum insanlarla uğraşmak çok zor sıkıldımbence herkesin huyu suyu farkli,
tam kendiniz gibi arkadas bulmak zor,
o yuzden on yillik arkadasligi bitirmek icin bence gecerli bir sebep degil, onu boyle kabul etmek daha dogru geliyor bana, tabi ki bence boyle.
onun disinda kimsenin kocasi ile derdini her gun her gun dinlemem ya,
ne bileyim, en yakinim bile olsa hep mi dertlisin be arkadasim, garip bence,
bir de ben arkadasimin derdi ile dertlenen biriyimdir, iyice sinir olurum, hani o anlatir rahatlar ben kafamda kurar dururum, o yuzden de istemem bir yandan.
Bu dertlesme olayi guzeldr ama cok sik da olmamali sanki.
Tam olarak aynısı...Ben olsam birşey demezdim
O dert anlatıcak olursa da işim var derdim yada onun gibi msjlarına dönmezdim
Sinir oluyorum böyle kendi derdini sürekli anlatıp arkadasının başına birşey gelirse susanlara
Bir tane vardı böyle bende de
Anlatır anlatır ben araya birşey anlatınca resmen susardı yorum yapmaz yine kaldığı yerden başlardı
Ay çekemedim valla
Yeter
Artik bı zaman sonra insanların ne konuştuğu umrunuzda olmuyor. Bununla başa cikmam biraz zamanımı aldı ama. Artık evime eşime çocuğuma bakıyorum. Gerisi dış kapının dış mandalı.En güzeli o zamanında bende yaptım ama yine benim arkamdan kötü konusuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?