Siz olsanız böyle arkadaşa nasıl davranırsınız?

Sizi bir nevi ağlama duvarı olarak görmüş ve egosunu besleyeceği zaman kapınızı aşındıran bir "arkadaş" modeliyle karşı karşıyasınız. Aile sorunlarını zırt pırt size anlatmasından nem kapmalısınız zaten.
Yerinizde olsam, böyle biri bana bir daha derdini anlatacağı zaman "keyif kahvesi çok iyi gelir :)" diye cevap veririm. En mantıklısı ise bundan sonra onunla asla muhatap olmam.

Sende birdahakine aynısını yap bendede vardı aynısından bitane.ayni yaşadığınızı yaşadım.sonra bekledim aynısını yaptım.noldu peki aynısını yapınca hanım küstü defilsun gitsin

Tam olarak aynısı...
Sende onun yaptığını yap
Nasılsa düşecek bir gün
Cevap verme
Gerçi bunlar cevap vermeyince de darlar
Dertleşmek güzel şey
Güvendiğin dostunla
Ama bunlar dertleşmiyor ki
Psikoloğa anlatır gibi anlatıyor
İşi bitince gidiyor
Nasıl iş bu ya
Bencillik işte

Ben merak ederim acıkcası bu yuzden sorardım ögrendigimde de hadi bakalım şimdi aynen devam edelim susmaya derdim.

Gerçekten dostunuz olsaydı bunları düşünmezdiniz bile ben sana mesaj attım neden bana cevap yazmadın yazardınız düşünmeden arardınız. Bence tam anlamıyla yakın olamamışsınız o yüzden salın gitsin düşünmeye bile gerek yok

Çekeceğim kendimi geri

Sende birdahakine aynısını yap bendede vardı aynısından bitane.ayni yaşadığınızı yaşadım.sonra bekledim aynısını yaptım.noldu peki aynısını yapınca hanım küstü defilsun gitsin
Ben kişilik olarak yapamam ama baya çekeceğim kendimi demekki sürekli olunca görevin oluyor

Evet ya güzin abla modu ağla zırla git mutluyken sallama sonra düşünce yine gel ama ben anlatacağım zaman yok kocam çay istiyor yok kocam telle oynama diyor falan

En son ben yazmısım nasıl bana cevap ver diyebilririm ki

Neden cevap yazmadın diye sormam çünkü mutlaka bahanesi vardır ama bir daha da mesaj atmam. Soğuk davranırım .

Reactions: Z P
Bana yaptığının aynısını ona yapardım

Sormayacağım bakalm nereye kadar devam edecek
dayanabilirseniz sormayın
ama size ilk bişey anlatmaya çalıştığında bana sakın bişey anlatma bundan sonra ben sana bişey anlatırken canım bebeğim dediğin arkadaşlarına anlat derdini vs diyin
buraya da yazın sonra merak ederim valla :)

Benimde vardı böyle bir arkadaşım,ben bayılana kadar anlatır anlatır anlatır nihayet sustu sıra bende diye düşünürdüm böyle uyuz uyuz dinlermiş gibi yapıp hiçbir yorum yapmadan hmm diyip kendi derdini anlatmaya devam eden...
Şu an bağlantımı kestim kendisiyle,hatta diğer arkadaşlarım da bundan şıkayetçiydi hepimiz kestik bağlantımızı,ay aklıma geldikçe sinirlerim bozuldu manyak karının tekiydi
Sizinki de buna benziyor soğuk yapın,ilk önce bir nedenini öğrenin sonra da büyük bir ihtimalle çok saçma bir neden söyleyeceği için misilleme yapmaya başlayın,bana da haber verin durumu merak ederim:))

En son ben yazmısım nasıl bana cevap ver diyebilririm ki
Benim 3tane yakın arkadaşım var sizin gibi herşeyimi paylaştığım bi mesaj atarım ve cevap vermezlerse ararım neden cevap vermiyorsun diye ki aynı şekilde onlarda bana öyle yapar. Demem o ki gerçekten dost olsaydınız sen son ben mesaj attım o mesaj attı diye düşünmezdiniz bile

Evet güzel cevap ben hep vakit ayırıp yardımcı olmaya çalışıyorum ama ben ihtiyaç duyunca kimse yok...
Insanlar artik sadece kendini onemsiyor. Bazen konusmak istersin, karsindakinden de sadece seni dinlemesini. Artik kimse kimseyi dinlemek bile istemiyor. Onlar ama anlatinca sen dinleyip derdine ortak olursun, elinden geleni yaparsin. Ama senin derdin olunca anlatacak etrafinda kimseyi bulamazsin. O yuzden de insanlar psikiyatristlere gidiyorlar ya da bu gibi sitelerde iclerini aciyorlar.

ya üzülmeyin kırılmayın lütfen Derdiniz olduğunda buranın günlükleri filan var oraya yazın konu açın. benim de arkadaşıma yaptıpım oluyor ama dönerim gönül alırım.siz de dinlemezsiniz olur biter değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…