Sende birdahakine aynısını yap bendede vardı aynısından bitane.ayni yaşadığınızı yaşadım.sonra bekledim aynısını yaptım.noldu peki aynısını yapınca hanım küstü defilsun gitsinSevdiğim kafamızın uyuştuğu bir arkadaşım var uzun zamandır tanıyoruz birbirimizi. Genellikle hergün konuşuruz ve yazışırız ve hep o başlatır konuşmaları. Eşiyle geçinemiyor hep kavga ediyorlar hergün ayrı bir sebepten anlatıyor kırmamak için hep destek oluyorum ama bir yandan aile meselesine de karışmak istemiyorum. Hep olumluya sevketmeye çalışıyorum. Yuva kolau kurulmuyor neticede. Son birkaç gündür benimde sıkıntılarım var ona anlatmak istedim ama ya mesajlarıma cevap vermiyor yada bes saat sonra yazıyor.
Dün gece en son ben yazmısım ondan sonra instagrama girmiş keyif kahvelerini atmış sabah uyanmış ortak gruptaki kişilerle yazışmış herkese günaydın demiş tek tek yine instaya postlar atılmış ama benim mesaja cevap yok. Siz olsanız nasıl davranırsınız? Sebebini sorar mısınız yoksa sizde görmezden mi gelirsiniz bu saatten sonra? Sevdiğimde biri ama bu hareketlere çok kırıldım. Oturup bana üzülsüm demiyorum tabi ama bana cevap yazmayıp huzur keyif diye paylaşım yapmazdım ben olsam
Sende onun yaptığını yapTam olarak aynısı...
Gerçekten dostunuz olsaydı bunları düşünmezdiniz bile ben sana mesaj attım neden bana cevap yazmadın yazardınız düşünmeden arardınız. Bence tam anlamıyla yakın olamamışsınız o yüzden salın gitsin düşünmeye bile gerek yokSevdiğim kafamızın uyuştuğu bir arkadaşım var uzun zamandır tanıyoruz birbirimizi. Genellikle hergün konuşuruz ve yazışırız ve hep o başlatır konuşmaları. Eşiyle geçinemiyor hep kavga ediyorlar hergün ayrı bir sebepten anlatıyor kırmamak için hep destek oluyorum ama bir yandan aile meselesine de karışmak istemiyorum. Hep olumluya sevketmeye çalışıyorum. Yuva kolau kurulmuyor neticede. Son birkaç gündür benimde sıkıntılarım var ona anlatmak istedim ama ya mesajlarıma cevap vermiyor yada bes saat sonra yazıyor.
Dün gece en son ben yazmısım ondan sonra instagrama girmiş keyif kahvelerini atmış sabah uyanmış ortak gruptaki kişilerle yazışmış herkese günaydın demiş tek tek yine instaya postlar atılmış ama benim mesaja cevap yok. Siz olsanız nasıl davranırsınız? Sebebini sorar mısınız yoksa sizde görmezden mi gelirsiniz bu saatten sonra? Sevdiğimde biri ama bu hareketlere çok kırıldım. Oturup bana üzülsüm demiyorum tabi ama bana cevap yazmayıp huzur keyif diye paylaşım yapmazdım ben olsam
HaklısınızArtik bı zaman sonra insanların ne konuştuğu umrunuzda olmuyor. Bununla başa cikmam biraz zamanımı aldı ama. Artık evime eşime çocuğuma bakıyorum. Gerisi dış kapının dış mandalı.
Çekeceğim kendimi geriSizi bir nevi ağlama duvarı olarak görmüş ve egosunu besleyeceği zaman kapınızı aşındıran bir "arkadaş" modeliyle karşı karşıyasınız. Aile sorunlarını zırt pırt size anlatmasından nem kapmalısınız zaten.
Yerinizde olsam, böyle biri bana bir daha derdini anlatacağı zaman "keyif kahvesi çok iyi gelir :)" diye cevap veririm. En mantıklısı ise bundan sonra onunla asla muhatap olmam.
Ben kişilik olarak yapamam ama baya çekeceğim kendimi demekki sürekli olunca görevin oluyorSende birdahakine aynısını yap bendede vardı aynısından bitane.ayni yaşadığınızı yaşadım.sonra bekledim aynısını yaptım.noldu peki aynısını yapınca hanım küstü defilsun gitsin
Evet ya güzin abla modu ağla zırla git mutluyken sallama sonra düşünce yine gel ama ben anlatacağım zaman yok kocam çay istiyor yok kocam telle oynama diyor falanSende onun yaptığını yap
Nasılsa düşecek bir gün
Cevap verme
Gerçi bunlar cevap vermeyince de darlar
Dertleşmek güzel şey
Güvendiğin dostunla
Ama bunlar dertleşmiyor ki
Psikoloğa anlatır gibi anlatıyor
İşi bitince gidiyor
Nasıl iş bu ya
Bencillik işte
Sormayacağım bakalm nereye kadar devam edecekBen merak ederim acıkcası bu yuzden sorardım ögrendigimde de hadi bakalım şimdi aynen devam edelim susmaya derdim.
En son ben yazmısım nasıl bana cevap ver diyebilririm kiGerçekten dostunuz olsaydı bunları düşünmezdiniz bile ben sana mesaj attım neden bana cevap yazmadın yazardınız düşünmeden arardınız. Bence tam anlamıyla yakın olamamışsınız o yüzden salın gitsin düşünmeye bile gerek yok
Evet eminim çokta komik bir sebeptir kahve içip kitap okuyanildiğine göre.Neden cevap yazmadın diye sormam çünkü mutlaka bahanesi vardır ama bir daha da mesaj atmam. Soğuk davranırım .
dayanabilirseniz sormayınSormayacağım bakalm nereye kadar devam edecek
Benim 3tane yakın arkadaşım var sizin gibi herşeyimi paylaştığım bi mesaj atarım ve cevap vermezlerse ararım neden cevap vermiyorsun diye ki aynı şekilde onlarda bana öyle yapar. Demem o ki gerçekten dost olsaydınız sen son ben mesaj attım o mesaj attı diye düşünmezdiniz bileEn son ben yazmısım nasıl bana cevap ver diyebilririm ki
BEvet ya güzin abla modu ağla zırla git mutluyken sallama sonra düşünce yine gel ama ben anlatacağım zaman yok kocam çay istiyor yok kocam telle oynama diyor falan
Insanlar artik sadece kendini onemsiyor. Bazen konusmak istersin, karsindakinden de sadece seni dinlemesini. Artik kimse kimseyi dinlemek bile istemiyor. Onlar ama anlatinca sen dinleyip derdine ortak olursun, elinden geleni yaparsin. Ama senin derdin olunca anlatacak etrafinda kimseyi bulamazsin. O yuzden de insanlar psikiyatristlere gidiyorlar ya da bu gibi sitelerde iclerini aciyorlar.Evet güzel cevap ben hep vakit ayırıp yardımcı olmaya çalışıyorum ama ben ihtiyaç duyunca kimse yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?