Siz olsanız böyle bir ilişki için ne düşünürdünüz? Artık aklım almıyor..

bu arada ben seni eski konulardan hatırlıyorum çok gülmüştüm sana başak mıyım terazimiyim diye sormuştun
bence sen kesinlikle terazisin :))

bence konuşarak sorunu çöz canım seni bu olayın çok kırdğını söyle anlat içindekileri bir daha böyle bir durumda bitiriceğini anlat ve bundan sonrası için bir şans ver düzgün giden bir ilişkiniz var bellki sana değer veriyo elbette aklının bir kösesinde kalıcak ama denemeye değer bence

bu arada ben seni eski konulardan hatırlıyorum çok gülmüştüm sana başak mıyım terazimiyim diye sormuştun
bence sen kesinlikle terazisin :))

yaaaaa haaaaayiiiirrrr yakalandimmi yine allam yaaa

degilim iste olmayacagim basagim ben esim de boga en uyumlu cift grubundayiz biz taammi

Valla ben de cok bilmem de uyumlu dediler evlendik

Saka bi yana konu sahibi arkadasim (bak beni desifre etsen de hala arkadasim diyorum öhhöm) Oyle hemen profıle baktı dıye gemılerı yakma hersey guzel gıdıyor huzurlusun da madem otur konus guzelce bu durum benı huzursuz ettı de ya bır daha olursa de guvenım bıter de eger o da senı kaybetmekten korkuyorsa bır daha oyle bır hata yapmaz.

Inan kı ayrılmak ya da huzurunu kacırmak ıcın cok buyuk bır neden degıl sadece temkınlı ol ama pimpirik olma. Ya hangımız hata yapmıyoruz kı olmasa ama yapıyoruz ıste. Vallahı meraktandır bak bıdaha yapmaz korkaktır bu bogalar

Son düzenleme:

o kadar çok konuştum ki bu konuyu sürekli en ufak şeyde çıkarıp koyuyorum önüne.
içimdekileri anlattım hiçbirşey kalmadı söylemediğim.
hakaretse ettim
mantıksa konuştum herşeyi.
ve en son dedim ki eğer bunun zerresini yaşatırsan bana ne aşamada olursam olayım arkama bile bakmam.
benim kaybetme korkum yok onunsa çok var gibi duruyor.
benim ona dönmeyeceğimi düşünmüş ayrılınca dönünce çok mutlu olmuş ve şaşırmış.
sanırım bir daha asla cesaret edemez buna.
ama, işte gel gör ki içimden atamıyorum ben arıza biri oldum çıktım.

bir de sessizliği yok mu beni öldürecek.
sende hemen hemen aynı yollardan geçmişsin belli ki bilmiyorum emek vermeye değiyor mu?

yaaaaa haaaaayiiiirrrr yakalandimmi yine allam yaaa

degilim iste olmayacagim basagim ben esim de boga en uyumlu cift grubundayiz biz taammi

bence başak değil de terazi ile dhaa uyumlu boğalar
gezegenleri bile aynı
kendimden biliyorum bu kadar iyi anlaştığım bir erkek ilk defa oldu.
ben biraz kavgacı baskınımdır ilişkilerde ve de pasif direnişin kitabını yazmışımdır.
bazen diyorum bu erkek beni idare ediyosa var bişe kesin

ay çok güldüm gerçekten ben oğlağım eşim boğa biz hangi gruptayız acaba merak ettim [/QUOTE]

a

y bana oğlak deme lütfen eski sözlüsü oğlakmış :S
boğa erkekleri oğlak hatunlarını arar bulurmuş çok iyi anlaşırlarmış öyle diyollar ama ben uyuz oluom

biri de dedi ki bir boğa terazi kadınını bulduysa daha bişe istemesin allahtan dedi hoşuma gitti..

ay büyük sırrını deşifre etmek istemezdim
hııı evet çok korkak bu boğa cinsi
konuştum herşeyi söyledim ama, emin ol evlenmeseydim daha önce bu konuya güler geçerdim. ki önceki eşimde eski sevgili için terketmişti beni geri geldiğinde bayram etmiştim mal gibi :S
şimdi ise en ufak birşey bile tepemi attırıyor. tahammülsüzüm. hatta arkadaşlarım arasında tahammülsüzlüğüm ve eyvallah etmeyişimle ünlüyümdür.
bu boğa beyimizde öyle diyor eyvallahın yok senin beni çok korkutuyorsun diyor

insan hayatında bir kere gördüğü, konuştuğu nasip kısmet diyerek elinin tersiyle ittiği insanların bile ne yaptıklarını, ne halde olduklarını, acaba evlendi mi diye merak ettikleri oluyor ki, eski sözlüsü diyorsunuz, merak etmiştir, bunun için soğuma bence.
bak ne güzel diyorsun değer veriyor, seviyor, dua ediyor, mutlu ol lütfen...

bir şeyleri yıkmak her zaman daha kolaydır bu yüzden konusun ve bu hatasını düzeltmesine izin verin

hala sessiz işte sorun orada.
ya biz küskün bir olay yaşamışız biraz daha açık ol değil mi :S
mesela geçende arabada gidiyoruz annem beni aradı.
bir isteyen vardı da ona cevap vermemişsin fln filan diye annem telde fırça attı bana bu da merak etti sordu bende uyuz olsun diye anlattım.
biraz da gülerek yaşadığım komik isteme olaylarını da anlattım güldüm falan.

hiçbirşey demedi.
ama, arabayı sarsıyor bi şaşırdı napacağını eli ayağı girdi birbirine sinyal vermeyi unutuyor falan resmen dağıldı.
bende kaza yapacağız dikkat et dedim.
ya aklım bişiylere gitti dedi.
neye dedim
annem kredi kartına para yatır dedi paralarım gidecek diye dedi.
bende bişe demedim.
aradan bir saat geçti dşyor ki.
böyle işlere sinir oluyorum neye dedim.
anneler kızlarını evlendirmek istiyoya sinir oluyorum görüşmeyeceksin aklımı bulandırma benim araba kullanmam bile bozuluyo diyo :S
yahu adam neyin dolandırması neyin bulanması anında görüşmiceksin de geç tavrını koy di mi.
ne düşünüyor ne istiyor inan tam bir muamma..

ya ona aşıksa hala?

size karşı birşey hissetmiyor olsa tepki vermez zaman ayırmaz belki kendisini ifade edemiyordur size karşı tam olarak

ya ona aşıksa hala?

"ilk göz ağrım" diye bir söz vardır eğer hayatına ilk giren oysa unutamaması, hatrına gelmesi gayet normal, yıllarca bu durumu atlatamayanlar var, eğer seni seviyorsa ve karşılığını buluyorsa çok fazla sürmeyecektir, merak etme.
Yukarıda araba kullanırken kız isteme ile ilgili anlattıklarını okudum, her ne kadar gülerek anlatsan da kıskanmıştır, adam dumura uğramış baksana :) en azından anlattıktan sonra onunla ilgili güzel şeyler söylerek kapatabilirdin;
"senden başkasını gözüm görür mü", "iyiki senle tanışmış, sen benim kaderimsin" falan işte, çok mu uçtum acaba :)

size karşı birşey hissetmiyor olsa tepki vermez zaman ayırmaz belki kendisini ifade edemiyordur size karşı tam olarak

ben biraza yırtık alıngan ve nazlıyım.
onun sık söylediği birşey var sana cevap verirken acaba nasıl anlatsam da doğru şekilde anlasa diye öyle tutulup kalıyorum diyor.
ama, ben sadece o an aklından geçeni istiyorum salt bu yani.
susup bana bönbön bakıyor tam bi boğa gibi

ilk aşık olduğu kız değil ama, ilk ciddileştiği insan o kız.
aslında onu bu kadar sarsan şey beklemediği yerden vurması olmuş. atamamış o sarsıntıyı çok belli.
ohooooo ben hayatta demem öyle şeyler.
dalga geçer gibi derim desemde.
hatta şey dedim görüşcem tabi annemin nazını çekemem.
adama istemiyorum der geçerim dedim. dağıldı resmen.

dağılmak yerine daha ilgili olsun o da sinir minir bırakmadı bende bu sessizliği.

zamanla kendisini daha iyi ifade edicektir belki içinde seni kaybetme korkusu vardır bilemezsin

zamanla kendisini daha iyi ifade edicektir belki içinde seni kaybetme korkusu vardır bilemezsin

O kaybetme korkusunu sürekli hissettiryor zaten.
ama, son zamanlarda hala durum aynı mı bilmiyorum sabrını çok sınadım çünkü.
ben beni kaybetmekten korkarak yaşamasını istemiyorum net açık olsun yeter.
sürekli aklından ne geçiyor diye düşünemem.
aylar önce kırıldığüı şeyi bugün söylüyor :S
o zaman zamanında tepki ver di mi.
o diyo ki sen çok açık dilli ve duygusalsın.
ben de kırmaktan çok korkan bir öküzüm

evlenip ayrılmış bir kez kalbi kırılmış insanlar diyim buna ikincisinde çok zorlanıyo aynı hatalar aynı durumlar olurmu diye ben hala bunları düşünorum ama dersenki mutlumusun evet çok mutluyum iyiki eşim için çabalamışım iyiki hep yanında olmuşum benim karakterime göre o çok sessiz sakin ama ben yakıp yıkan kasıp kavuran tarafım o yüzden daha güzel denge kuruluyo he bu demek değilki ben çok agresfim diye onu ezicem ama dengeyi sağlaması çok iyi oluyo madem bana sordun cevabım evet emek vermeye deyiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…