Siz olsanız böyle bir ilişki için ne düşünürdünüz? Artık aklım almıyor..

bizde de aynı durum yakıp yıkan kasıp kavuran benim o ise o kadar sessiz ve tam tabirler gamsız gibi beni daha da çıldırtıyor.
ama, öğrendim artık lafımı söyleyip susuyorum.
ulaşamıyor umursamıyorum artık bende.
işte o zamanda triplere giriyor.
bizde ezilen bi taraf varsa görünürde o eziliyor gibi ama, ben eziliyorum esasen.
sessizliği beni eziyor.
umursamadığını sevmediğini düşünüyorum

sevip sevmediğini anlamıyosan bi sorun var demektir...
uzak bile olsanız insan belli eder kendini..
bi histir bu hiç bişey söylemese bile anlar insan...
ama bunun dışında sana karşı tek hatası eski sevgilisinin profiline bakmak..
bu da can sıkıcı tabi...
ama affedilemez değil...

ay çok güldüm gerçekten ben oğlağım eşim boğa biz hangi gruptayız acaba merak ettim

a

y bana oğlak deme lütfen eski sözlüsü oğlakmış :S
boğa erkekleri oğlak hatunlarını arar bulurmuş çok iyi anlaşırlarmış öyle diyollar ama ben uyuz oluom

biri de dedi ki bir boğa terazi kadınını bulduysa daha bişe istemesin allahtan dedi hoşuma gitti..[/QUOTE]

öylemiymiş bak ilk kez duydum beni hiç aramadı ama ben direk onun burnunda bitmiş oldum hatta bikaç sefer dövmeye kalktım o derece nefret ederdim ama gel gelelim en büyük aşklar kavgayla başlar sözü gerçek oldu

sanırım gerçekten şuan anlattığın kişi benim eşimle aynı karakterde biri bazen öyle bir dereceye geliyorumki sanki kendi kendimle kavga ediyorum ben bağırdıkça o susuyo bön bön yüzüme bakıyo sen ne diyosun fln gibilerinden çok sesiz duruo ozman dahada deliriyorum ağlıyorum bana bişey desene diye hırs yapyorum cevap versin diye ama değişmez huy

öylemiymiş bak ilk kez duydum beni hiç aramadı ama ben direk onun burnunda bitmiş oldum hatta bikaç sefer dövmeye kalktım o derece nefret ederdim ama gel gelelim en büyük aşklar kavgayla başlar sözü gerçek oldu [/QUOTE]

senin ililşkin nasıldı çıkarken?
iligisi falan?

en iyi becerdiği şey bir araba laf söyle yüzsüz yüzsüz gelir sırnaşır sanki hiçbirşey olmamış gibi.
bu eski kızın profiline baktığı zaman bile uzak dur benden diyorum kedi gibi elimi tutmaya çalışıyor :S
ayrılınca saatlerce aramaz sormaz arayınca can ciğer kuzu sarması kedi gibi mırmır.
hiçbir şey olmamış gibi davranmasına uyuz oluyorum.
ama şunu farkettim biz kavga ettiğimiz akşamlarda sabah erken uyanıyor, yemek yiyemiyor falan.
vücudu bile tepki veriyor adamın umurunda değil..

iligisi falan?[/QUOTE]

çokk romantikkk bilmem ne diyemiycem valla hiç romantik değildi çok sessizdi trip atıcam diye korkup saçmalardı devamlı öyle aman uğrnda ölürüm bilmem ne hiç demedi gezmeyi çok seviyodu sürekli gezmek istiyodu ilgisi kendine göre çok ama bana yetmiyodu ama yalan söylememesi sakin oluşu olgun düşünceleri bana olan saygısı vs mükemmeldi yani iyi sadık yalansız sakin bir evlilik yada ilişki istiyodum ben ve o şekil oldu

Benim esim de boyleydi.
Yani ben bagirir cagirirdim o sakin ve metanetli.
Aciklama yapmasi gereken yerde susardi ve seni kirdigim icin uzuldugumden konusamiyorum, derdi.
Onu ben suclardim yargilardim kendi icimde sonra ben temizlerdim.
Ama evlenince degisiyorlar galiba.
Yani bende/bizde boyle oldu.
O suskunluklar gitti inanilmaz bi bicimde ve ben de saskinlikla izliyorum.
Tek farkla, benim esim uzakta da yakinda da fazlasiyla ilgiliydi.
Hayirlisi olsun.
Ama bence seviyor sizi.
Ve keske bakmamis olsaydi eski sozlusune ama yapacak bi sey yok, tepkinizi koyup cok uzuldugunuzu belli edin.
Yalniz uzuntunuzu ofkeyle belli etmeyin, uzuntunuzu uzuntu gibi gosterin.

eşimde böyle bugünden örnek vereyim sana gün içerisinde hatırlayıp msj yazmaz bugün maça gitmek istediği için sabah 10 da msj atmış aşkım nasılsın fln diye durum yoklamasını yaptı baktı morelim düzgün sonra isteğini söyledi olur dedim git ama teşk ederim bile yazmadı dahada yazmaz bu kadr soğuk ve düşüncesz ama akşam gelince işin düştü yazdın dimi dersem sırnaşır kedi gibi senin deyiminle

ben daha önce bir evlilik yaşadım ve uzun bir zaman kimseyle olmadım.
babam ile de ilgili sorunlarım var bende artı olarak bir sevilmeme duygusu mevcut ama, bu sessizlik de körüklüyor bu durumu.
inan bilmiyorum hiç birşeyden emin değilim.

iligisi falan?

çokk romantikkk bilmem ne diyemiycem valla hiç romantik değildi çok sessizdi trip atıcam diye korkup saçmalardı devamlı öyle aman uğrnda ölürüm bilmem ne hiç demedi gezmeyi çok seviyodu sürekli gezmek istiyodu ilgisi kendine göre çok ama bana yetmiyodu ama yalan söylememesi sakin oluşu olgun düşünceleri bana olan saygısı vs mükemmeldi yani iyi sadık yalansız sakin bir evlilik yada ilişki istiyodum ben ve o şekil oldu[/QUOTE]

arada bir romantikleşip şarkılar falan yolluyor da kırk yılda bir işte.
saçmaladığı çok oluyor.
ay evet ölürüm biterim adamı değil bunlar ucu açık konuşmalar bi tipler falan deli oluyorum havasına.
o kadar düz ki bıktım ya bunlardan da.

ben üzüntüü resmen şizofrenik belirtilerle yaşadım yaşattım yaşatıyorum.
yakında çok ilgili uzakta bazen ilgili aşırı, bazen ilgisiz.
bir de biz soğuduk biraz birbirmizden durumu kurtarmak adına daha çok susuyor.
geçende diyor ki inan o kadar yerden saldırıyorsun ki ellerimi kaldırdım ne yapacağımı bilmiyorum diyor.
bi saflık hali bi sessizlik var.
bende öğrendim artık bende susuyorum.
susuşuyoruz bakalım hayırlısı.

insan ilişkilerinde ki sorunları ancak konuşarak çözebilir...
onun tavırlarına anlamlar yükleyip kendi kendine kurmak yerine açık açık konuşman daha doğru olur bence...
yani ne hissediyosan burada anlattığın gibi ona söyle bakalım açıklaması ne olacak..
belki o da senden beklediklerine cevap bulamadı o yüzden bu belirsizlik..
bi belirsizlik içinde olmak gerçekten çok çok zor..
ama öğrenmek imkansız değil..
erkekler açık açık konuşmadan anlamazlar genelde insanın duygularını fln..
ben senin y azdıklarını okuduğumda cidden çok samimi buldum ve bu durumun senin üzdüğünü hissettim..
dilerim herşey gönlünce olur ve bu sefer doğru insanla mutlu olursun..

arada bir romantikleşip şarkılar falan yolluyor da kırk yılda bir işte.
saçmaladığı çok oluyor.
ay evet ölürüm biterim adamı değil bunlar ucu açık konuşmalar bi tipler falan deli oluyorum havasına.
o kadar düz ki bıktım ya bunlardan da.[/QUOTE]

eyer yana yakıla aşk yaşıyım benim için ölsün bitsin bana romantik dakikalar yaşatsın sürekli sevdiğini söylesin v.s v.s durumu istiyorsan bence çok üzülürsün boşuna hayal kurarsın canım 1 kere yapar onuda eline yüzüne bulaştırır sen daha çok sinir olursun geçen sene doğum günümde bir atraksiyon bekledim ama bana sadece doğum günün kutlu olsun aşkım hediye almadım sana sen kendi hediyeni kendin alırsın diye düşündüm dedi ben böyle baktım kaldım ne demek o ya dedim ben kendime hediye alabilicek durumdayım evet ama bunu sen düşünüpte 1 sakız alıp gelseydin en azından dedim ve küstüm aslında söylemek istediği birlikte seçip alırız demek oldugunu geçen ay çözdüm düşün yani

Yemin ediyorum aynısı yaaa....
benim sıkıntım da bu işte.
sırnaşıyor bende bi aşka geliyorum sonra susuyor mal gibi ortada bırakıyor beni.
artık cadılığı aldım elime insan bi cevap verir.
cevap verme bundan sonra gibi atarlı giderli konuşuyorum sürekli.
ama akşam gitsem yanına kedi gibi sokulup kıvrılcak yine

hepsini tek tek anlattım.
o diyor ki biraz bana bırak bekle izle gözlemle diyor.
burada sıkıntımız var işte.
en ıufak şeyde sinirlerim altüst.
yoksa konuşmakta sıkıntımız yok uslu uslu dinler, cevap verir falan gerek görürse!
ya ne bileyim ben biraz stresli biriyim ondan da olabilir inan bilmiyorum.

daha fazlasını bekleme canım gerçekten diyorum ben fazlasını bekledim çünkü şuan ne oldum ben modundayım sallıyorum resmen baktım olan bana olucak aman be diyorum akşam eve gidiyorum yemek temizlik bulaşık film takıp izliyoruz sonra yatış merasimi uyku ve sabah iş yeri modumuz bu değişmesinide pek sevmez zaten o rutinden hoşlanıyo değişik bişey istesemde olmaz yani bende saldım gidiyorum ilk günlerde masa kurdum mumlar fln ya biz niye bu kadar kasılıyoruzki dedi hee dedim bu bunlardan anlamaz gerek duymadım bidahada

eyer yana yakıla aşk yaşıyım benim için ölsün bitsin bana romantik dakikalar yaşatsın sürekli sevdiğini söylesin v.s v.s durumu istiyorsan bence çok üzülürsün boşuna hayal kurarsın canım 1 kere yapar onuda eline yüzüne bulaştırır sen daha çok sinir olursun geçen sene doğum günümde bir atraksiyon bekledim ama bana sadece doğum günün kutlu olsun aşkım hediye almadım sana sen kendi hediyeni kendin alırsın diye düşündüm dedi ben böyle baktım kaldım ne demek o ya dedim ben kendime hediye alabilicek durumdayım evet ama bunu sen düşünüpte 1 sakız alıp gelseydin en azından dedim ve küstüm aslında söylemek istediği birlikte seçip alırız demek oldugunu geçen ay çözdüm düşün yani[/QUOTE]

ayyyy lütfen bana doğum günü deme.
kanser etti beni kanser.
daha bir hafta önceden kıvranmaya başladı aşkım beraber gidip alalım ben seçemem diye.
bende hgayet mantıklı şekilde senin zevkine güveniyorum bütçeni sarsmadan çok zevkli bir seçim yapacağını düşünüyorum dedim.
doğum günüme saatler kala daha güne girmeden aradı doğum günümü kutladı sonra ne dese beğenirsin çok uykum geldi ben yatıyorum :S
neyse biraz gazı yiyince gidip almış bişiler ama, bu kızın profiline baktığını öğrendim mahvoldu herşey.
hediyesini de almadım ogün zorla arabama bıraktı.
kullanmıyorum hala aldığı hediyeyi sinirim çıkıyor.

benim sıkıntım bu gün boyu sessiz sedasız kalıp sanki karı kocaymışızda unumuzu eleyip eleğimizi asmış havaları..
bu kadar rutine düşkün düzenimiz bozulmasın kafasında bir insan daha tanımıyorum.
ya bi arar insan.
işten çıkıyor arıyor mesaj atıyor sonra hopp uykusu geliyor :S
bugün paylaştığı şeye bak akşam atarlanmıştım sakin ol aşkım ya çalışıyorum diye msj atmıştı sabah yazdığı şeye bak
alın adamı aşk ile kanseri yener bizimkiler bizi kanser ediyor demiş..
bakma farkındayım o da takıyor köpek gibi sorunları ama, hiçbirşey olmamış gibi yapınca düzelcek sanıyor safım.

uykuyu çok seviyolar zaten benim eşim nişanlılık sevgililik dönemi sadece pazar görüştüğümüz zamanlarda bile saat 2 de kalkıp yanıma zar zor şiş gözlerle gelirdi yani aslında kafalarına takıyolar seviyolar ama belli edemiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…