- Konu Sahibi Oyledeguzel
-
eyer yana yakıla aşk yaşıyım benim için ölsün bitsin bana romantik dakikalar yaşatsın sürekli sevdiğini söylesin v.s v.s durumu istiyorsan bence çok üzülürsün boşuna hayal kurarsın canım 1 kere yapar onuda eline yüzüne bulaştırır sen daha çok sinir olursun geçen sene doğum günümde bir atraksiyon bekledim ama bana sadece doğum günün kutlu olsun aşkım hediye almadım sana sen kendi hediyeni kendin alırsın diye düşündüm dedi benböyle baktım kaldım ne demek o ya dedim ben kendime hediye alabilicek durumdayım evet ama bunu sen düşünüpte 1 sakız alıp gelseydin en azından dedim ve küstüm aslında söylemek istediği birlikte seçip alırız demek oldugunu geçen ay çözdüm düşün yani
uykuyu çok seviyolar zaten benim eşim nişanlılık sevgililik dönemi sadece pazar görüştüğümüz zamanlarda bile saat 2 de kalkıp yanıma zar zor şiş gözlerle gelirdi yani aslında kafalarına takıyolar seviyolar ama belli edemiyolar
Ay ben bi gün onu uykuda boğacağım zaten!
yemek yesin, uyusun bir de azıcık sev onu tamam olduğu yerden kımıldamaz.
bana dedi ki senle taksime gidelim tmm dedim pazar günü ben bayan halimle yarım saatte çıktım evde 2 saatte çıkamadı.
o bana bi saat dediği zaman üstüne ben kendimden bir saat daha koyuyorum tembellik ötesi bir varlık.
bende çok dakikim artık düşün yani.
Canımcım aynı olayı ben evlendikten sonra yaşadım. Adam 3 gün ne yemek yedi ne konuştu neyin var dedim anlatmadı. En sonunda zorladım bi sıkıntın olduğu belli anlat çare bulalım. Tesadüfen ortak arkadaştan resimi çıktı falan dedi ama kızda evlenmiş ne kim falan derken eskisi işte dünya başıma yıkıldı o an. Kaynar sular döküldü muhabbeti var ya döküldü yani. Dedim ki onun için mi üzüldün bu kadar içine kapandın yemiyorsun içmiyorsun diye. Hayır ben seninlede sorun yaşayıp ayrılmaktan korktuğum için kötüyüm demez mi. Ya aynı şeyleri yaşarsak ya bir gün beni bırakıp gidersen ya benden vazgeçersen dedi gözleri doldu ben ne yapıcamı şaşırdım. Sonradan daha sakin konuştuk tabi canım ama bu kişinin sana değer verdiği bariz yoksa çoktan başka şeyler için uğraşırdı. Aynı şeyleri yaşamaktan korkuyordur. Açık açık konuş herşeyi O böyle davrandığı sürece vazgeçmeyeceğini anlat sende. O da senin yanında huzur bulsun şunu yapsam ayrılır mı bunu yapsam ayrılır mı diye işkence çekmesin.
He bunlar dışında bi olasılık var zenginsen paranı falan yemek istiyo olabilir
bu kadar olur gerçekten saat gece yarısı olur doğum günü msjı atar ve uyur aynı yani demek ben tek değilmişim tam 6 sene evlilik telifi bekledim ben en son artık bunalıma girdim beni sevmiyosunki teklif etmek içinden gelmiyoki dedim bana dediki biz zaten nişanlandık ne diye teklif bekliyon yuh ya dedim değerime bak gözündeki sonra kuzeni kardeşi fln zorlamış gidip bana yüzük beyenip almışlar eşimde gelip kutu içinde al sana yüzük aldım dedi teklifim bile böyle oldu
yok zengin değilim aynı durumlarımız
bunu da babası ve sözlüsü aynı dönemde terketmiş mala bağlamış tabiri caizse.
içinde kurup duruyor(
açık açık söyledim seni terkedenlerin acısını benden çıkarma diye ama, gel de anlat.
sana yazdıkçada hırslandım az önce yanıma çıktı resmen çemkirdim yüzünde işin düşünce msj atarsın tabi diyekendimi sorguladım gene valla
düşünmeme gerek yokki canım ben o anlattığın adamın bir değişik versiyonuyla evliyim seni çokkk çokk iyi anlıyorum çünkü bende yaşadım o durumları ve hala yaşıyorum :)
ayyy cadı inanırmısın geçen bana diyor ki;
benim arkadaşlarım var 5-6 sene sevgililik yaşıyolar hiç ayrılmadan sonra evleniyorlar.
eee dedim ben seninle evlilik falan düşünmüyorum henüz.
diyo ki gözün dışarda mı senin beni deli etme.
e o zaman adam gibi söyle derdini dedim.
bizde ayrılmayalım güzel güzel olsun diyor herşey.
bende sana bağlı dedim.
ben senden teklif falan beklemiyorum huzurum beni zaten evliliğe götürür dedim.
bana diyo ki ben edemem ki
etme zaten ben gerek görürsem ederim dedim.
pispis gülüyo :S
bizde evlilikten uzak duran benim o değil ama, eminim o da beni elinden geldiğince bekletecek.
ay büyük sırrını deşifre etmek istemezdim
hııı evet çok korkak bu boğa cinsi
konuştum herşeyi söyledim ama, emin ol evlenmeseydim daha önce bu konuya güler geçerdim. ki önceki eşimde eski sevgili için terketmişti beni geri geldiğinde bayram etmiştim mal gibi :S
şimdi ise en ufak birşey bile tepemi attırıyor. tahammülsüzüm. hatta arkadaşlarım arasında tahammülsüzlüğüm ve eyvallah etmeyişimle ünlüyümdür.
bu boğa beyimizde öyle diyor eyvallahın yok senin beni çok korkutuyorsun diyor
O kadar kolay olmaz ama canım o işler acısını senden çıkarmak istemediğinden sana açılmıyodur belkide birazda sen alttan diyeceğim ama boğa burcunu öyle bir anlatmışsınız ki rahata alışır diye korktum. :) Bende boğa burçlarını hiç sevmezdim işine geleni duyarlar işine gelmezse yüzüne bile bakmazlar çünkü. Ama gel gör ki bebeğim boğa burcu olacak:))
yahu bu adamı niye çekiyorum diyorum bazen kendime ama, beni bu kadar çekip çevirende olmadı bu yaşıma kadar.
öyle de bir ağırlığı var oturduğu yerden yönetiyor hasbam.
susarak bir insan bu kadar istediğini yaptırabilir.
bu lafları ettiysen zaten istesende etmez bende evlenmekten vazgeçtim baya süre evlilik bana göre değil moduna girdim ama baktım yaş geçiyo uzatırsamda zaten uzak olunca dahada sinir oluyorum evlendim gitti
etmez ya bizimkide.
beklemiyorum yani.
etmezse etmesin umurumda bile değil zaten bu halde evlenirsek kesin katil eder beni.
kaldıramam ikinci seferde böyle buhranları zaten şizoya bağladım.
Sana hak veriyorum daha once yasadigin durumdan dolayi tedirgin olman cok normal. Eyvallahinin olmamasi da cok iyi bunu bilsin sevgili bogan ona gore korksun korku iyidir dikkatini toplar hem
Şşş bişey dıcem terazı de olsam uyumlu cıftım yanı benım bogamla dımı bu arada terazının ozellıklerıne de baktım ıyıymıs
Ama yıne de kendımı basak hıssedıyorum ehhee
bir yerdede güzel bişey bana göre valla canım ciddi bişeyler düşünüosan çok iyi ev babası oluyolar al biblo niyetine oturt koltuga ver eline kumandayı yemini suyunu eksik etme gık demez bütün ömrü boyu oturur o şekil aldatmayı bilmez bilsede beceremez senden korkar laf edicen diye içi gider sevilir yani bunlar
büyük konuşma canım akşam gönlünü alır o senin yada dahada sinir eder emin değilim
etti bile watsaptan çemkirdim girmiş bakmış çıkmış.
insafsız bi yaz bi birşey de değil mi.
bana diyor ki sen ne güzel bi sevgiliydin ya huzurlu sessiz sakin mantıklı akıllı olgun.
ne oldu sana diyor.
sanki hiç bişe yapmamış.
sabahtan beri hiç ses yok soluk yok akşam görücem ben onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?