Kayınpederinin bir kötü niyeti oldugunu hiç sanmıyorum. Sizin heyecanınızı ve ikidir olmuş gözüyle baktığınız işin yarım kalmasının yarattıgı hayalkırıklıgını da anlıyorum. Yıne de bence adamcağızı kırmayın. Bu devırde 10 tane evı ve bir tane cocugu olsa bıle, kefenın cebı var zannedıp, cocuklarından mal kacırmaya calısan anne-babalar var. Kalbını kırmayın, kıymetını bılın. Sadece huyunu öğrendiniz artık ona göre hareket edersenız uzulmemıs olursunuz.
Bır de yakında ev alacagınız bellı artık bır hafta gece gunduz degıl de, her daım uygun ev arayısında olun. Elınızın altında gıdıp gordugunuz bırkac secenek olursa; son ana sıkısmamıs olursunuz.
ALmanyada 1 Turk Kizi...
Ben kivirmiyorum bu bir..
ikincisi ben ilk yorumumda yazdim, o satilan evde benim esyalarim var.. bir odada duruyor.
Kp ev satildi hemen ev bulun adam eve girecek, o esyalari ordan almamiz lazim dedi. Ben simdi bunu niye kivirayim:????
Olan bir seyi anlatiyorum ben burda.
Ayrica kendi fikrinle dusunup karsindaki insani yerin dibine sokmaya ne hakkin var?>
Sen nerden biliyorsun ki bu evin gercekten de satilmasini istedigimi? Bana kalsa ben kp`in evini asla istemedim. kendisinin yuzune bile dedim. keske benim ve esimin birikmisi daha cok olsaydi da ben onun evini sattirmasaydim. Asla! kendi emegimle cabamla birikmisimle ev alsaydim ..Ben bunu daha cok isterdim.. Ben haddimi bilen biriyim. Kp `in evine birgun olsun benim evim demedim. O ogluna vermis o evi. onlarin evi..
Ben yerimi ve haddimi cok iyi bilirim. Beni tanimadan etmeden bu sekilde ahkam keserek konusma hakkini nerden buluyorsunuz anlayamadim, hayirdir?
Ayrica alinacak yeni eve paranin yarisini da biz ekleyecegiz, nasil mi ? Kredi cekip borca girerek.. iki tarafli ev alinmis olacak..
Kp`in sattigi ve bize verdigi paranin uzerine bizde ekleyecegiz.. Birikmisimizi, kazancimizi bizde ekleyecegiz..(senin deyimine gore alin terin mi var diyorsun ya) Benim karakterime ters zaten, bir baskasinin malindan mulkunden nemalanmak..
Kp bile kizim ben size satiyorum sen rahat ol dedi kac kere... Keske birikmisimiz cok olsaydi da size evinizi sattirtmasaydik Baba cumlesini defalarca dedim... insanlari tanimadan etmeden yorum yapmak ne basit, te Allahim...
sen ilk mesajinda bunlarin hic birini yazmadin canim,tepki gelince ekledin,bende boyle dusundum. binlari once yazsadin inan daha farkli bir tepki alirdin.
bizim gozumuzde ne canlandi, adam mutlu olup ariyo
siz ev aramaya basliyosunuzhemen,sonra olmuyor,bos yere kiziyon adama oyle canlaniyor
Yok canim ne Azarlamasi?
Biz haddimizi biliriz. ilkinde ayni olay olunca bile "canin sagolsun Baba,uzme kendini herseyin hayirlisi" dedik..sustuk sabirla bekliyoruz 8 aydir..
ikince kere yine ayni olayi yapinca, cunku bizi acele ettiren, ev satildi is bitti, para cebinde gibi konusan kendisi..Ev arayin,ev bakin elinizi cabuk tutun diyen o...
Biz buna kiziyoruz. Yav hele bir dur parani al cebine koy, tapunu hallet.. ondan sonra bizi ara soyle...
kizdigimiz tek nokta bu.. (Ki ilkinde ikaz ettik, baba parani almadan bizi arama, varsin ev satilmasin hic sorun degil dedigimiz halde)
Ama kesinlikle bazi arkadaslar hakli..
Kp hadi heyecanli, biz niye ikinci kere ona kandik da ev aramaya koyulduk. O ne kadar ev bulun,hadi cabuk olun, ev satildi dese bile..
biz "hayir baba,birincide de boyle oldu, asla ev bakmiyoruz, parayi al oyle" deseydik.. Biz bunu demedigimiz icin cok hataliyiz..
Yorumlari okudum da ben anlatamadim sanirim
Ben 7/24 ev aradim evet cunku bana 10 gun icinde kendinize ev bulun diyen kayinpeder var..
Ben size 10 gun muddet veriyorum denildi bize Kp tarafindan..
cunku; Cunku satilan evin icinde esyalarimiz var evi alan kisi esyalari almamizi istiyormus. Bu nedenle acele edip ev bakmaya koyulduk.
Bize bir an once ev bakin, diyen bizi acele ettiren kayinpederim.. Biz degiliz... (Konuyu sanki biz acele ediyormusuz gibi anlayanlarada sasirdim)
Kp cok heyecanli adam evet, daha dereyi gormeden pacayi sivadi ve bize duyurdu.
ya ınsan yaşlı olunca pek anlamıyor bızım burda patronun babası var musterı geldımı herkesten cok o konusuyor okdr da uyardgmz halde bıraz ıdare etmek lazım emlak piyasası cok durgun zaten rahat rahat bakın ev satılıncada alırsınız nasıb kısmet belkı de sahıbını beklıyen bı ev vardır
yaşlı olmasina veriyorum bende bu kadar heyecanini ve inadini..
Bizden cok o hayaller kuruyor, heyecana geliyor anlamak guc sahiden de.. idare etmek lazim biliyorum. sabirli olmak lazim..
okullar burda tatile girecek haziran sonunda, kac senedir gidemiyoruz Turkiyeye insan evi olsun istiyor. evine rahat rahat gidip dinlenmek istiyor..
Insallah hayirlisi olsun, herseyin hayirlisi.. Hayirsiz olacaksa asla olmasin.. Tek duam bu..
Bende zaten esimin ailesine karsi hic acmadigim cenemi yine kapamaya ve susmaya devam edecegim.. inaniyorum ki bu sabrimin karsiligini alacagim birgun...
Nekadar cok abartmissiniz, tamam insan hevesli olur ama internetten ev bakmak nekadar yorarki insani? Tam aksine hevesliyseniz zevk bile verir, hem yorsa ne olcakki sonucta hayaliniz icin yoruluyorsunuz, simdi olmassa yarin öbürgün olacak, tecrübe kazaniyorsunuz bide böyle düsünün...kp tezcanli gibi ki kim olsa anlastiktan sonra oldu gözüyle bakar son an bisi cikcagini düsünmez...
Adam size sattigi evin toplu parasini vermek istiyor siz iki negatif haberden sonra ki abartilcak bisi degil,alsammi almasammi diyorsunuz! Ev almakta satmakta kolay degil, her zaman sansli olup pat diye sorunsuz olmuyor... Bence almayin! KP de satmaktan vazgecsin hatta, kiymetini bilmedikten sonra, zaten en hayirlisida bu galiba satilamadigina göre...
ALmanyada 1 Turk Kizi...
Ben kivirmiyorum bu bir..
ikincisi ben ilk yorumumda yazdim, o satilan evde benim esyalarim var.. bir odada duruyor.
Kp ev satildi hemen ev bulun adam eve girecek, o esyalari ordan almamiz lazim dedi. Ben simdi bunu niye kivirayim:????
Olan bir seyi anlatiyorum ben burda.
Ayrica kendi fikrinle dusunup karsindaki insani yerin dibine sokmaya ne hakkin var?>
Sen nerden biliyorsun ki bu evin gercekten de satilmasini istedigimi? Bana kalsa ben kp`in evini asla istemedim. kendisinin yuzune bile dedim. keske benim ve esimin birikmisi daha cok olsaydi da ben onun evini sattirmasaydim. Asla! kendi emegimle cabamla birikmisimle ev alsaydim ..Ben bunu daha cok isterdim.. Ben haddimi bilen biriyim. Kp `in evine birgun olsun benim evim demedim. O ogluna vermis o evi. onlarin evi..
Ben yerimi ve haddimi cok iyi bilirim. Beni tanimadan etmeden bu sekilde ahkam keserek konusma hakkini nerden buluyorsunuz anlayamadim, hayirdir?
Ayrica alinacak yeni eve paranin yarisini da biz ekleyecegiz, nasil mi ? Kredi cekip borca girerek.. iki tarafli ev alinmis olacak..
Kp`in sattigi ve bize verdigi paranin uzerine bizde ekleyecegiz.. Birikmisimizi, kazancimizi bizde ekleyecegiz..(senin deyimine gore alin terin mi var diyorsun ya) Hatta birikmisimizi bile eklesek ev fiyatina yetismediginden kredi cekecegiz ustune birde.. Benim karakterime ters zaten, bir baskasinin malindan mulkunden nemalanmak..
Kp bile kizim ben size satiyorum sen rahat ol dedi kac kere... Keske birikmisimiz cok olsaydi da size evinizi sattirtmasaydik Baba cumlesini defalarca dedim... insanlari tanimadan etmeden yorum yapmak ne basit, te Allahim...
Bende kotu niyet asla aramiyorum..
Beni anladigin icin de sagol arkadasim. Yok asla kirmam bir ev icin.. kendisi ile bu konu hakkinda asla sesimi bile yukseltmedim..
Evet huyunu ogrendim ben.. Ben bilmiyordum boyle huyu oldugunu.. Ona gore hareket edecegim artik.
Yazdiklariniza katiliyorum..
Ama gece gunduz ev aramak zorunda birakan kp... O bizi acele ettirdi.. Bize muddet veriyor ve bu sure icinde ev bulacaksiniz diyor..
1 hafta icinde ev bulun diyor saka gibi... Yani bende bilirim her daim uygun ev bakmayi...bu kadar kendimi niye yorayim...
Adam ev veriyor suclu oluyor.. Keske biri bana boyle bir bagista bulunsa da tek derdim ev bakmak olsa.. Kp ev veriyor, gelin Internet sitelerinden ev bakip yoruldugu icin dertli. Derdin guzelligine bak
EVet birikmişimiz olsa bizde ev alsak ama keşke babam yarısını verse bizde yarısına kredi çekip ev sahibi olsak.evvin satılmasına memnun olmamış havalarına girmeyin tepkiler gelince kim olsa sevinir. Şimdi olaya o kadar çok sevinmişsinizki olmayınca krize girmişsiniz insanlar sizi desteklemeyince de cevap yetiştirmeye çalışıyorsunuz.neredenbakarsanız bakın hatalısınız kabul edin
Selamlar
iki arada kaldim Arkadaslar..Kp`in evi vardi. satalim uzerine koyalim bir ev alalim dedik kendimize.Tam 7 aydir ev bir turlu satilamiyor. Ilk olayda kp evi sattim deyip bizi aradi. Bizde ev bakmak icin gece gunduz koyulduk.internet sitelerini alt ust ettik. 1 hafta pc de durup ev aradik.Sonra megersem evi almak isteyen adam vazgecmis ama bizede soylemiyorlar. Bizde tesadufen onlari arayinca ogrendik ki ev satilmamis. tamam satilmasin ama bize niye haber vermiyorsunuz? diye soyledik. asla sitem etmedik,sustuk sabirla bekledik.kp evet hata ettim parayi cebime koymadan sizi aradim, sizi heyecanlandirdim. dedi. sonra uzun bir sessizlik oldu, biz bu arada ev arama calismalariina ara verdik.. cunku ev satilmamis ne diye arayayim?Daha sonra bir telefon geldi yine. Evi sattik hadi gozunuz aydin.. Bu sefer is tamamdir, kesin mi? diyoruz evet kesin dediler. su son 10 gundur tekrar ev aramaya baslamistim, gecem gunduzume karisti. tek tek ilanlari kontrol et,ara,incele. cocuklarim var esim tum gun calisiyor, tek basima onca zamanimi bu ise verdim yine.. baya bir stress oldum,inanin sirtima,gogsume agrilar girdi, bas agrilari bir yandan. Ama nasil boyle heyecanla,sevincle ev bakiyoruz cocuklarimla..Kp de yine ilkinde oldugu gibi bizi aramisti ve hayaller kuruyordu, bizi yine umutlandiriyordu( Art niyet asla aramak istemiyorum)
Bir an once ev bulun biz gidip bakalim demislerdi. Bir baktim ses seda yok. ne ariyorlar ne soruyorlar.io
Ben de bugun kv aradim,ev bakiyoruz uykusuzluktan mahvolduk valla dedim konusuyorum. 3 gun oncede tapuya gidip bu isi bitiriceklerdi bize oyle demislerdi. islem bitince size haber vericez demislerdi.Meger adam paranin tamamini verememis, eksik para var demis, yine is olmamis..
Ve bize yine haber vermediler. Olayin ustunden 4 gun gecti bende bugun tesadufen aradim icime dogdu sanki. Kv kizim belirsizlik oldu yine, galiba is olmayacak, satilmayacak deyince cok cok uzuldum. yine haber vermediniz anne dedim. (ilk olay tekrar yasandi)
NOT: Bizim bu sekilde harala gurele ev bakmamizin sebebi Kayinpederim.. Cunku satilan evin icinde bizim esyalarimiz var..Evi alan kiside bana muddet vermiyor biran once ev bulun, hemen. o esyalari almamiz lazim dedi.. ve 1.5 hafta sure verdi ev bulun diye.. (Bunu ekliyeyimde ben cunku bunu eklememis diye yanlis anlasilma oldu)
Ben tabiki illede ev ev diye diretmiyorum. Herseyi Allaha birakmisim. Hayirli ise olsun diyorum.Ama kp`in ev kesin satilmadigi halde bizi arayip duyurmasi,heyecanlandirip sonrada is olmadi bile dememesi, canimi SIKTI.. Oysaki biz ikaz etmistik ilk olayda, susmustuk. Baba parayi cebine koymadan bizi arama, umutlandirma burda dedik..Ama o yine ayni seyi yapti. kesin oldu deyip,paranin tumunu bile almadan bize yine duyurdu. ve ben artik ilan bakmaktan vazgectim, ev de aramiyorum. Hevesim kacti gitti..Tam ev bakiyorum tekrar basa donuyorum..
Hayirlisi degilmis demekki diyorum. Esimde konusmus babasi ile, baba niye bunu yapiyorsun? dedi. biz sana illa evi sat demiyoruz. satilmayadabilir. Ama satilmadan,parani cebine koymadan bizi arama diyoruz. tek ricamiz bu.. o da haklisiniz demis..Yine duyurdum oysaki parayi almamistim demis. Ben simdi ne yapmaliyim sizce?inanin hevesim kacti gitti. Nasil guvenebilirim bilmiyorum. Esime diyorum ben evden vazgectim istemiyorum. Biz elbet birgun paramiz olunca evimizi aliriz diyorum. Esimde reddediyor.
ust uste ayni olumsuzluk olduktan sonra,artik hayirlisi degilmis deyip susuyorum yine..Kp o kadar hayaller kurarak,umut vererek kesin konusuyor ki ikidir bizimle. Ama bu hayalleri kurup konusurken, ev satildi kesin gozuyle hareket ediyor, aslinda o anda alicidan tek kurus bile para almamis durumda. Bize kesin oldu deyip,sonrada alicilarla ilgili olumsuzluk yasaninca da bize haber bile verilmiyor. Bu duruma cok bozuldum ister istemez. Ne yapmaliyim? ne dusunmeliyim bilmiyorum.. insanin hayallerinin kirilmasi kotu..
Belinize srtiniza agri gircek ne var anlamadm cok abartmissiniz arkadasimBiz 3 yildr kv yasiyoruz kp tokiden ev aldi kocam her ay odedi askere gdene kadar sora vermekten vazgecti kocami kandirdi ve odedigiyle kaldi biz nabalim adami bogazliyasim geliyo simdi evimiz vardi ama esimle calistik biriktrdik smdi ev bakiyoruz kredyle alicaz kp cani chenneme kocamin odediklerini vercekmis toplu olarak iste kendi cabamizlauyuklerin yardim etmesi lazm ama kimisi srtindan vuruyo iste siz sanslisiniz elinize bir miktar parayla kalkiscaksniz aceleye gerek yok sizin olsun gec olsun
Adamin sucu yok yazik. Biraz tezcanli bir insan galiba:)
Sizde hayal kirikligi falan ama neden istemiyeceksiniz evi?
Sanssizlik diyelim bence
Bence kpnin evi satmaya niyeti yok
7 ayda ev her türlü satılır
Size de satıldı diyerek oyalıyor
Ne szi kırmak ne de evi satmak istiyor
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?