Siz Olsaniz Bu Evi ister miydiniz artik?..

Bende kotu niyet asla aramiyorum..
Beni anladigin icin de sagol arkadasim. Yok asla kirmam bir ev icin.. kendisi ile bu konu hakkinda asla sesimi bile yukseltmedim..
Evet huyunu ogrendim ben.. Ben bilmiyordum boyle huyu oldugunu.. Ona gore hareket edecegim artik.
Yazdiklariniza katiliyorum..
Ama gece gunduz ev aramak zorunda birakan kp... O bizi acele ettirdi.. Bize muddet veriyor ve bu sure icinde ev bulacaksiniz diyor..
1 hafta icinde ev bulun diyor saka gibi... Yani bende bilirim her daim uygun ev bakmayi...bu kadar kendimi niye yorayim...

sen ilk mesajinda bunlarin hic birini yazmadin canim,tepki gelince ekledin,bende boyle dusundum. binlari once yazsadin inan daha farkli bir tepki alirdin.
bizim gozumuzde ne canlandi, adam mutlu olup ariyo
siz ev aramaya basliyosunuzhemen,sonra olmuyor,bos yere kiziyon adama oyle canlaniyor

Canim ilk sayfalarda belirttim ben belkide sen okumadin gozden kacirdin..istersen incele..
Yok canim ben o kadar SIMARIK olmadim hayatimin hicbir aninda.. oyle sey mi olur?
Adam evini satacak, olmayacak bende kizicam adama, yok boyle bir dunya.. ben haddimi bilirim..
Biz tam tersi "Baba ev satilmayadabilir, saglik olsun ama yeter ki bize ev satilmis kesin gibi haber verip bizi acele ettirtme" diye rica ettik..
Ama inatla ayni seyi birdaha yapti arkadasim.. Biz buna kizdik..

Yoksa pek tabiki Allah razi olsun demisimdir hep. Bize yardimci olmak istedi hakkini yemem.. yiyemem..
Ama cok aceleci, cok hayalci,cok heyecanli.. Bizden cok o heyecanlaniyor hayaller kuruyor.. Ne gerek var? Hele once bir is hallolsun ondan sonra hayaller kur.. Ki, ben asla hayal kurmam sadece dua ederim..

Yapilarimiz cok farkliymis ben bunu anladim..

ya ınsan yaşlı olunca pek anlamıyor bızım burda patronun babası var musterı geldımı herkesten cok o konusuyor okdr da uyardgmz halde bıraz ıdare etmek lazım emlak piyasası cok durgun zaten rahat rahat bakın ev satılıncada alırsınız nasıb kısmet belkı de sahıbını beklıyen bı ev vardır

Belki ilk konuyu yazdigimda bu ayrintiyi yazmamisim ama hemen ikinci sayfada, ikinci yorumumda aciklamami yapmisim.. Bu yorumum ikinci sayfada mevcut.. Satilmayi bekleyen evin bir odasinda esyalarim var diye.. Bunuda belirteyim istedim..

yaşlı olmasina veriyorum bende bu kadar heyecanini ve inadini..
Bizden cok o hayaller kuruyor, heyecana geliyor anlamak guc sahiden de.. idare etmek lazim biliyorum. sabirli olmak lazim..
okullar burda tatile girecek haziran sonunda, kac senedir gidemiyoruz Turkiyeye insan evi olsun istiyor. evine rahat rahat gidip dinlenmek istiyor..
Insallah hayirlisi olsun, herseyin hayirlisi.. Hayirsiz olacaksa asla olmasin.. Tek duam bu..

Bende zaten esimin ailesine karsi hic acmadigim cenemi yine kapamaya ve susmaya devam edecegim.. inaniyorum ki bu sabrimin karsiligini alacagim birgun...Beseri ve dunyalik seyler icin asla kalp kirmaya degmez.. Hatta baban evi satsin kendisine yazlik ev alsin ben sahiden istemiyorum bile dedim esime.. O kadar gozumde yok..Ama ben ne istiyorsam cocuklarim icin istiyorum. cunku cok gurbetlik cektik tam 11 yil ust uste memlekete gelememis insanlariz.. haliyle sabir da kalmadi..

Son düzenleme:

sınırlenme boşver eşin zaten söylemıs senın söylemek ıstedıklerını sanırım sen şöyle eşin evde olmadımı evde bıraz bagır cagır sınırını at kp le fılan konustugunda sakın olursun

Adam ev veriyor suclu oluyor.. Keske biri bana boyle bir bagista bulunsa da tek derdim ev bakmak olsa.. Kp ev veriyor, gelin Internet sitelerinden ev bakip yoruldugu icin dertli. Derdin guzelligine bak

EVet birikmişimiz olsa bizde ev alsak ama keşke babam yarısını verse bizde yarısına kredi çekip ev sahibi olsak.evvin satılmasına memnun olmamış havalarına girmeyin tepkiler gelince kim olsa sevinir. Şimdi olaya o kadar çok sevinmişsinizki olmayınca krize girmişsiniz insanlar sizi desteklemeyince de cevap yetiştirmeye çalışıyorsunuz.neredenbakarsanız bakın hatalısınız kabul edin

Siz 3-5 tane uygun ev bulun gönlünüze ve bütçenize göre, hatta gidip görün olay sadece son pazarlık ve işleme kalsın.
Ev satılırsa sizi haberdar etsinler.
Kpederinizin evi satıldıgı anda begendıklerınızden hangısı kısmetse alırsınız.

İçinizi karartmayın. Yenı yuvanızı guzel duygularla kurun, nasıl baslarsa oyle gıder. Olumsuz dusuncelerı sılıp atın kafanızdan ve kalbınızden...

Adam ev veriyor suclu oluyor.. Keske biri bana boyle bir bagista bulunsa da tek derdim ev bakmak olsa.. Kp ev veriyor, gelin Internet sitelerinden ev bakip yoruldugu icin dertli. Derdin guzelligine bak

Konuyu bir daha okuyun beni boyle sert! elestirmeden once..
Benim derdim ev bakmak degil, inanin kafam cok agiriyor size 2 saat aciklama yapmak zorunda hic degilim.
Anlayan anliyor nasilsa burda, kendimi ifade etmiyeyim susayim yine ben...

Eyvallah Arkadasim.. Anladiginiz kadariyla yorum yapmissiniz, anladiginizla kalin..
saglicakla..

Son düzenleme:

Belinize srtiniza agri gircek ne var anlamadm cok abartmissiniz arkadasim Biz 3 yildr kv yasiyoruz kp tokiden ev aldi kocam her ay odedi askere gdene kadar sora vermekten vazgecti kocami kandirdi ve odedigiyle kaldi biz nabalim adami bogazliyasim geliyo simdi evimiz vardi ama esimle calistik biriktrdik smdi ev bakiyoruz kredyle alicaz kp cani chenneme kocamin odediklerini vercekmis toplu olarak iste kendi cabamizlauyuklerin yardim etmesi lazm ama kimisi srtindan vuruyo iste siz sanslisiniz elinize bir miktar parayla kalkiscaksniz aceleye gerek yok sizin olsun gec olsun

Yahu ben abartilacak ne yazmisim? Ben de mi sorun var anlamadim.
Ben sizlere ne acikliyorum siz ne yaziyorsunuz? inanin bu Kadinlar Kulubu uyelerinin bazilarini anlamak sahiden guc..
Ben neyi abartmisim neyi? size kayinpederiniz ev satildi kesin,hadi ev bulun cabuk olun dese, sizin pacalarinizi tutustursa evde coluk cocugunuz var, gece gunduz ev aramak zorunda kaliyorsunuz.. cunku karsinizda aceleci bir insan var. hemen oldu bitti diyen bir kp var.. siz bunu niye atliyorsunuz..
insanim bende haliyle, tabiki yorulmusum ve yazmisim ne var bunda..
kendim zaten rahatsizim boyun,bel agrilarim var.
benim bu kadar acele etmeme neden sebeb oluyor diyorum ben?
gerekirse bu sene de ev almam ne olacak yani? beni bu kadar SIKISTIRMASININ ne anlami var beni yordu adam diyorum...
o nedenle 1 haftadir yoruldugumu acikladim.. (siz olsaniz sizde emeklerim niye hep bosa gidiyor demez miydiniz ya?)

valla buyrun yazin arkadaslar ne yazarsaniz yazin.
sizde icinizi dokun desarj olun biraz..
Konu da sizin yorumlar da sizin.. buyrun.. Ben bu kadar aciklama yapiyorum herkez olaya bakmak istedigi yerden bakiyor ...
Krize bile giriyormusum ben vay bee....

Boyle paylasma alani mi olur yahu, insan dertlesmek konusmak istiyor iyice beter strese giriyor burda.. nedir bu asip kesmek insanlari? Buyrun kesin o zaman..

Son düzenleme:
Adamin sucu yok yazik. Biraz tezcanli bir insan galiba:)
Sizde hayal kirikligi falan ama neden istemiyeceksiniz evi?
Sanssizlik diyelim bence

Bence kpnin evi satmaya niyeti yok
7 ayda ev her türlü satılır
Size de satıldı diyerek oyalıyor
Ne szi kırmak ne de evi satmak istiyor

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Adamin sucu yok yazik. Biraz tezcanli bir insan galiba:)
Sizde hayal kirikligi falan ama neden istemiyeceksiniz evi?
Sanssizlik diyelim bence

Arkadasim ben sucu mu var dedim? Hemde ne tezcanli.. herkez onun gibi degil bunu bilmesi lazim..
ART Niyetli de demedim ? bazi arkadaslara cevap olarak... yazmiyayim diyorum ama yoruldum laf anlatmaktan.. :)))) pes ettim
Hayirli ise satilsin diye dua edip duruyorum 8 aydir..
bir turlu satilmadigina gore hayirli degilmis deyip onume bakiyorum... (evi istemememin sebebi bu) sanssizlik da deyil bence bu.. hayirlisi degilmis..

saglik olsun..

Son düzenleme:
Bence kpnin evi satmaya niyeti yok
7 ayda ev her türlü satılır
Size de satıldı diyerek oyalıyor
Ne szi kırmak ne de evi satmak istiyor

Eger boyle dusunuyorsa kendi vicdani ile bas basa birakiyorum ben onu..
Allah biliyor neyin ne oldugunu nasilsa.. Bende Allaha havale ederim bu durumda boyle birsey varsa..

Kendi bilir..

Canım burası kıskanç insan dolu
Ben seni çok iyi anlıyorum
Sana burda terslenenler hiçbi zaman ev sahibi olamayacak
Ya da eşinin ailesinden hiçbi zaman böyle şeyler görmemiş insanlar
Burası zaten iyice tuhaf biyer olmuş.
Allah aşkına kız kıvırıp napmış, neyi kıvırmış
Krize girip napmış?
Bu kadar kıskanç kötü niyetli olmayın ya
Burda kaç yaşında insanlar var ev bulma almak falan
Öyle kolay işler değil insanın çok zamanını alıyor
Tabi ki boş yere vakit harcadığına bozulup kızabilir
Bunda ne var yani adam mı öldürmüş namussuzluk mu yapmış
Bu kadar olayları büyütüp insanları kışkırtınca elinize ne geçiyo yani
Kızcağız kaç kere insan gibi açıklamış hala aynı seviyesiz yorumlar
Eleştirmenin de bi adabı var yani

Bir konu içinde o kadar aynı cümleleri sıralamışsınız ki ,sanki burdakiler anlamayacak gibi ,boşuna uzatmışsınız ,soruya gelince ayıp etmişsiniz.benim kayınpederimde evinin üst katını 50 kere bize verdi 50 kerede geri aldı lafta ,ama ben o evin içine girip yerleşmeden benim demem çünkü değil.sizin kp de hele bi satsın adamcağız ,benim oturduğum evde satıldığında 1 hafta süre verdiler ,1 hafta içinde ev aldım ve taşındım ,bu kadar büyütmeyin lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…