Aynısını düşündüm...Ev satildi haberini alir almaz alelacele ev bakmanizin sebebi nedir?
Bulundugunuz evden acil cikmaniz mi gerekiyor?
Bekleyin ev satilsin, parayi gozunuzle gorun sonra bakin evlere
Kayinpeder de ne yapsin ev satildi sanip sizi mutlu etmek istiyor bir an once ama adamcagiz ustune bir de suclu ilan ediliyor.
Resmen iyilik yap kotu ol
Kayinpedere kizacaginiza bence kendi aceleciliginize bir bakin.
Bir de adami adama sitem etmissiniz.
Bence sitem edilecek bir sey yok.
Yaptiginiz ayip hatta
Adam size borclu degil ya. Kandirip durmuyor neticede
İyi niyetle sizi mutlu etmek icin cabaliyor
Evini satip parasini veriyor size yahu
Siz de kendi aceleciliginiz yuzunden adama kiziyorsunuz
Sabredin sabredin ve sabredin
Ev satildi haberini alir almaz alelacele ev bakmanizin sebebi nedir?
Bulundugunuz evden acil cikmaniz mi gerekiyor?
Bekleyin ev satilsin, parayi gozunuzle gorun sonra bakin evlere
Kayinpeder de ne yapsin ev satildi sanip sizi mutlu etmek istiyor bir an once ama adamcagiz ustune bir de suclu ilan ediliyor.
Resmen iyilik yap kotu ol
Kayinpedere kizacaginiza bence kendi aceleciliginize bir bakin.
Bir de adami adama sitem etmissiniz.
Bence sitem edilecek bir sey yok.
Yaptiginiz ayip hatta
Adam size borclu degil ya. Kandirip durmuyor neticede
İyi niyetle sizi mutlu etmek icin cabaliyor
Evini satip parasini veriyor size yahu
Siz de kendi aceleciliginiz yuzunden adama kiziyorsunuz
Sabredin sabredin ve sabredin
Aynısını düşündüm...
bence hevesinizi kırmayın sadece temkinli hareket edin, parayı gözünüzle gördüğünüz zaman da ev aramaya başlarsınız nasılsa para sizde duracak. kayınpeder biraz heyecanlı adammış :)
Yorumlari okudum da ben anlatamadim sanirim
Biz haksiz isek, kp nicin ikidir bize mahcup olup haklisiniz diyor?
Ben 7/24 ev aradim evet cunku bana 10 gun icinde kendinize ev bulun diyen kayinpeder var..
Ben size 10 gun muddet veriyorum denildi bize Kp tarafindan..
cunku; Cunku satilan evin icinde esyalarimiz var evi alan kisi esyalari almamizi istiyormus. Bu nedenle acele edip ev bakmaya koyulduk.
Bize bir an once ev bakin, diyen bizi acele ettiren kayinpederim.. Biz degiliz... (Konuyu sanki biz acele ediyormusuz gibi anlayanlarada sasirdim)
Kp cok heyecanli adam evet, daha dereyi gormeden pacayi sivadi ve bize duyurdu.
Ev satildi,kesin anlastik,para isi de tamam siz ev bakin arastirin ve kisa bir sureniz var deyip sart koyan bir insana guvenmek ise bizim hatamiz..
Ben haksiz miyim, hakli miyim ? diye konu acmadim ben.. Kp cok heyecana gelip ev kesin satilmadigi halde bize 2 keredir duyurup sonrada olmayinca bize bile soylememesine kizdigimi anlatiyorum.. Ben anlatamadim sanirim konuyu..
Keske ilkinde yaptigi asiri heyecana gelip bize duyurmasinin ardindan; ikinci kez ev satildi dediginde, inanmasaydik.. Parayi aldin mi diye sorup, almadim henuz dediginde ise "sen once parani al biz sonra ev bakariz" deseydik.. Burda haklisiniz iste.. Onlar bize soyluyor bizde ikince kez tekrar kaniyoruz..
Biz de ne cok saf misiz.. Kp ev kesin tamam satildi dese bile "Baba ilkinde de boyle oldu, ne cok guveniyorsun, hele bir dur tapuya gidin, parani al cebine koy biz oyle ev bakacagiz" deseydik.. Ama kp bize oyle kesin ve oyle net konustu ki, hatta bir an once ev bakin, ev bulun ben sizin icin ev bakmaya giderim 10 gun sure veriyorum size haddiiii...
biz bu nedenle acele ettik ve ben deli gibi ev bakmaya basladim. yoksa evler tabiki kacmiyor.. Kp`in demesine gore hareket ettik...
neden haber gelir gelmez haril haril ev aramaya basliyorsunuz,gece gunduz?
Cok komik gercekten.( simdi kiviriyorsun,kp bize muddet verdi falan)yorumlar kotu olunca.
yemezlerrrr
kayinbabaniza kiziyorsunuz ya tam net olmadan sizi ariyor diye,
Sizde daha netlesmemisken(sonucta adam satildi,tapu elimde demiyor) hemen ise koyuluyorsunuz,ayni kapiya cikmiyormu kayinbabanizla yaptiginiz???
valla ben olsam almam size ev mev.
sanki calistin ter doktun de ,hazir eve konamiyosun diye bu ne sinir..
canım satış ofısınde çalısıyorum ne ınsanlar gelıyor tapuda cayıyor fılan para beklıyor gelmıyr normal seyler bunlar kayınpederınız yaslı anladgm kadarıyla heyecanlanmıs burda da cogu kez aldk dıyorlar bızde heycanlanıyoruz satış oldu dıye ama sonra müşteri daha yok bız ne yapalım yanı ev bakmaya devam edın kayınpederınızıde böyle bır sebepten dolayı azarlamayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?