Siz Olsaniz Bu Evi ister miydiniz artik?..

Haklısınız, gerçekten can sıkıcı şeyler yaşamışsınız. Size destek olmak istemiş eşinizin ailesi, niyetleri güzel. Belkide satış olayının gecikiyor olmasına üzülüyorlar bu nedenle olaylar netleşmeden sizleri rahatlatmak için telefona sarılıyorlar.

Üzülmeyin ve eşinizin ailesine kızmayın. Bence kayınpederiniz değilde siz elinize parayı almadan (kayınpederiniz satış yaptıktan sonra) ev aramaya girişmeyin. Umarım dilediğiniz gibi bir ev bulursunuz. Selamlar...

Son düzenleme:

Ben bosuna uzatmadim, napayim anlamiyorlar bende aciklama yapiyorum.
mesela siz? sizde anlamamissiniz simdi sizede aciklama yapiyorum bakin, hemde sabirla
sizin cumlelerinizi alinti yaparak aciklayacagim hemde byuk bir sabirla : bakin simdi

"benim kayınpederimde evinin üst katını 50 kere bize verdi 50 kerede geri aldı lafta ,ama ben o evin içine girip yerleşmeden benim demem çünkü değil." demissiniz;

Ben o evin icine girip yerlesmeden benim demedim. Ben tam aksine kp`in evini bile satmasina razi olmadim ilk basta, satmak zorunda kaliyorsunuz kusura bakmayin, dedim, haddimi cok iyi bilirim..Kp herzaman bu ev sizin sizin sizin dedigi halde ben hicbir zaman benim demedim! simdi bu aciklamayi yapip kendi egonuzu niye yukselttiniz?? ne gerek var..

"sizin kp de hele bi satsın adamcağız ,benim oturduğum evde satıldığında 1 hafta süre verdiler ,1 hafta içinde ev aldım ve taşındım ,bu kadar büyütmeyin lütfen" ikinci cumleniz..

iste buna guluyorum:))))) ben buyutuyorum demek ha.. ordan oyle mi anladiniz..?
ben acele eden taraf degilim, ben zamani calinan,umutlari yikilan taraf oluyorum hele sen birdaha soyle bir oku yazdiklarimi.. yok oyle anlamadan bana yazmak.. sabirla size cevap yaziyorum bakin.. Kp acele ediyor, parayi almadan bize parayi almis gibi hayaller kurup bizi zorla ev bakmak icin baski kuruyor..
Bizde diyoruz ki "Baba yapma,etme,acele etme, hele dur bir bekle dereyi gormeden pacayi sivattirma bize" ................... heh biz bunu diyoruz anladin?

E insallah simdi anlamissinizdir umuyorum.. Bakiin ne sabirla size aciklama yapiyorum...
Baska anlamayan varsa tek tek satir satir aciklama yapayim benim icin sorun yok..

Son düzenleme:

hayırlısı be gülüm

Nihayet beni anlayan insanlar da cikti arada tek tek olsada.. ikinize de cok tsk.ederim arkadaslar..
Allah razi olsun sizden.. Bir onyargiyi kirmak atomu parcalamaktan daha zormus derler.. sahiden haklilar..
Burda laf anlatacagim diye sirtimdan sular gitti.. Sahiden cok zor anlamayana laf anlatmak..
En iyisi kendi hallerine birakmak.. Kim nasil istiyorsa oyle dusunsun..
Nede olsa baslarina gelince anlarlar sizin ne hissettiklerinizi...

Ev konusuna gelincede artik kendimi cektim.. kim ne yapiyorsa yapsin.. Birdaha da ev bakmayi dusunmuyorum. Ortada para yok,hicbirsey yok..sadece bana sunulan bos hayaller var.. Mantigimi ve aklimi kullanip birdaha da boyle bir oyalamacaya izin vermeyegim.. Asla.
Allah nasip etmisse olur.. Olmaz ise de olmasin hayirlisi degilmis derim susarim yine.. Ben haddimi cok iyi bilirim..
Hersey kismet,nasip..

sevgiler,saygilar...

Son düzenleme:
hayırlısı be gülüm

Hayirlisi... Allah hayirlisi ne ise onu yapsin.. Ben Raziyim..
Hayirsiz olacaksa asla satilmasin o ev.. Bunda da bir hayir vardir bizim bilmedigimiz ..
Allah herseyi bilendir deyip susmak en guzeli...

Tsk.ler...

sanırım "ortalığı karıştıran" tanımı olaya bakışınızı net olarak ortaya koyuyor
adam sabırsız yada evi alacak kişiler tarafından yanıltılmış belli ki ama ortalığı karıştırdığı manasına gelmez
sizin anlatımlarınızdan anlaşılan şu ki:
ortada sizi mutlu etmeye çalışan, biraz sabırsız yada alıcılar tarafından yanıltılmış bir baba ve babanın bu fedakarlıgını bir tarafa bırakmış, heyecanı yüzünden babayı neredeyse suçlu ilan edecek oğul ve gelin var.
ne olmuş internette ev araştırdıysanız? fikir sahibi olmuşsunuz
adam ne yapsın canım?bir kere çocuklara yanlış bilgi verdim diye ikinci alıcılara aman ne olur evi alın diye yalvarsa mıydı?
ayrıca alacağınız evin yarısından fazlasını sizin ödeyecek olmanız babanızın sizin için bir daire sattığı gerçeğini gölgede bırakamaz
eğer objektif yorum istiyorsanız:
evi almaktan vazgeçmeyin ama adamcağızı suçlamaktan vazgeçin
eğer duyduklarınız hoşunuza gitmiyorsa ve eleştiriye açık değilseniz konu açmazsınız olur biter
burada size yardımcı olmak maksadıyla fikir beyan eden insanlara bu kadar agresif cevaplar vermeniz, genel tutumunuzla ve konuyla ilgili tavrınız konusunda yeterince bilgi veriyor merak etmeyin

Demek ki siz benim yerimde olsaymışsınız kafayı yermişsiniz ben 2,5 yıldır kp müstakil evinin yıkılmasını arada birde tapu sorunun halledilmesi müteahhitte verilmesi binanın yapılmasını 65 mt2 lik evin birde satılmasını bekliyorum üstelik kiradayım ve bu ev yüzünden çektiğimiz kredi onca borç ne yapalım ölelimli Rabbim bilir herşey kısmet yinede şükürler olsun diyorum 3 yıllık evliyim çocuğum yok herşey için beklemek lazım yeter ki sağlık olsun bence biraz abartıyorsunuz sanırım kp'nin kötü niyetli olmadığını düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…