Yorumlari okudum da ben anlatamadim sanirim
Biz haksiz isek, kp nicin ikidir bize mahcup olup haklisiniz diyor? Biz illede EV diye tutturmadik.. Hayirlisi olsun deriz basindan beri.
Ortaligi karistiran,insanlari heyecana getirip olmayincada morelleri bozan kp .. Hele bir dur ev kesin satilsin, parani al, bize oyle duyur ...
Evin parasini bile cebine almadan bizi arayip heyecan yaratti hemde 2 keredir..
Ben 7/24 ev aradim evet cunku bana 10 gun icinde kendinize ev bulun diyen kayinpeder var..
Ben size 10 gun muddet veriyorum denildi bize Kp tarafindan..
cunku; Cunku satilan evin icinde esyalarimiz var evi alan kisi esyalari almamizi istiyormus. Bu nedenle acele edip ev bakmaya koyulduk.
Bize bir an once ev bakin, diyen bizi acele ettiren kayinpederim.. Biz degiliz... (Konuyu sanki biz acele ediyormusuz gibi anlayanlarada sasirdim)
Kp cok heyecanli adam evet, daha dereyi gormeden pacayi sivadi ve bize duyurdu.
Ev satildi,kesin anlastik,para isi de tamam siz ev bakin arastirin ve kisa bir sureniz var deyip sart koyan bir insana guvenmek ise bizim hatamiz..
Ben haksiz miyim, hakli miyim ? diye konu acmadim ben.. Kp cok heyecana gelip ev kesin satilmadigi halde bize 2 keredir duyurup sonrada olmayinca bize bile soylememesine kizdigimi anlatiyorum.. Ben anlatamadim sanirim konuyu..
Keske ilkinde yaptigi asiri heyecana gelip bize duyurmasinin ardindan; ikinci kez ev satildi dediginde, inanmasaydik.. Parayi aldin mi diye sorup, almadim henuz dediginde ise "sen once parani al biz sonra ev bakariz" deseydik.. Burda haklisiniz iste.. Onlar bize soyluyor bizde ikince kez tekrar kaniyoruz..
Biz de ne cok saf misiz.. Kp ev kesin tamam satildi dese bile "Baba ilkinde de boyle oldu, ne cok guveniyorsun, hele bir dur tapuya gidin, parani al cebine koy biz oyle ev bakacagiz" deseydik.. Ama kp bize oyle kesin ve oyle net konustu ki, hatta bir an once ev bakin, ev bulun ben sizin icin ev bakmaya giderim 10 gun sure veriyorum size haddiiii...
biz bu nedenle acele ettik ve ben deli gibi ev bakmaya basladim. yoksa evler tabiki kacmiyor.. Kp`in demesine gore hareket ettik...