Siz olsanız çağırırmısınız?

Sizin bu bahsettiğiniz abinin bir benzerini tanıyorum inanın dışarıdan yapılan yemeklere de kulp takıyor bunlar..hani lahmacun filan soyleseydiniz diorlarya bu tarz kimseler her yerin lahmacununu da yemez ona da kulp takar,yesede söylenerek mızmız ederek yer.kendi yapsın yesin diyenleri okudum aklımdan ocağı bile yakamayacak kadar beceriksiz olduğu geldi.benim tanıdığım öyle.bu durumda olduğu halde yinede her yapılana kulp takip geziyor.size tavsiyem şu,illede memnun etmek için çaba sarfetmeyin.cunku yinede memnun olmayacaklar.

Eşimin abisini anlatmışsiniz resmen. Bugün eşimi aramış, aksam ne yapıyorsunuz diye, eşim de akşam dışardayiz demiş. Dışardayiz, aman sen de gel yapmamış. : )

Sizin yaptığınız bir yanlış yada ayıp yok ortada, insanlık edip evinize davet etmişsiniz ama karşşı taraf nasıl davranacağını bilmemiş, hiiç canınızı sıkmayın laf mı söyledi, ben bu kadarını yapabiliyorum diyin çekilin kenara... Sizin eviniz sizin damak tadınız beğenmeyen yemesin yahu

Sayenizde, aklımı başıma topladım artik : )

Evime yemeğe gelen bir büyüğüm bir iki defa lönk diye yemeği beğenmediğini söylemişti. Seni anlıyorum insan çok sinir oluyor.
Ben ne yaptım ‘eeeeee amca bu ne ya hiçbir şey beğenmiyorsun?’ diye çıkıştım. Ama istemsizce, planlı değildi, tepem atmıştı. Ama etkili oldu. Artık eleştiri almıyorum yemeklerim konusunda

Haketmis, iyi yapmissiniz. : )

İki güne bir niye yemeğe çağırıyorsunuz ki, erkek adam yemeğini yapamaz diye mi. Çocuk ya da yaşlı olsa eliniz üstünde olsun ama koca herif yapsın kendi yemeğini. Ne eş ne de başka bi erkeği böyle şımartmaya uyuz oluyorum. Sonra havalara girip bi de yemek eleştiriyorlar işte

Back
X