- 8 Ağustos 2014
- 1.894
- 3.443
- 158
- Konu Sahibi Sylvia Plath
-
ya ama yiyemeyebilir insan, o yüzden çok kötü niyet aramamak lazım.
ama madem damak tadınız da uyuşmuyor, e aranız da limoni, çağırmayın tabi ki, ne gerek var.
eşiniz abisi ile görüşür zaten, siz iki güne bir görüşmek zorunda değilsiniz ki.
çağırır ve risksiz yemekler yapardım. böyle şeyler için trip atmak bana göre değil. eşek değil heralde bir eline sağlık demiştir.
Ben de oralı olmamış gibi yaptım ama düşününce alındım. bilmiyorum, ben mi çok alınganım acaba?
Ben de oralı olmamış gibi yaptım ama düşününce alındım. bilmiyorum, ben mi çok alınganım acaba?
Bu dediklerinden bahsetmemişsiniz yalnız, "geri götür çok yağlı" dediğini yazmışsınız sadece. Biraz yanlış yönlendirmiyor musunuz? :)İşin komik tarafı, biz yağlı salçalı seviyoruz dediğimiz de yok güzel ama bana ağır geliyor diyor. Eline sağlık diyor. ama yapacağını da yapıyor. :) Bilmiyorum ya.
Sen yapta biz yiyelim o zaman deseydiniz keske.
Eşi yok diye çağıyıyoruz yemeklere. Yoksa bu kadar sık görüşmüyoruz. Ama pişman etti şimdiden. : (
Bu dediklerinden bahsetmemişsiniz yalnız, "geri götür çok yağlı" dediğini yazmışsınız sadece. Biraz yanlış yönlendirmiyor musunuz? :)
Cagirmam. Kendi yapsin kendi yesin kocaman adammerhaba hanımlar; Hemen konuya girmek istiyorum. Eşimin abisi, eşi burda olmadığı için gelsin bizimle yemek yesin dedim. Birgün çağırmasak, diğer gün mutlaka çağırıyoruz. Kendisi her fırsatta eşinin yemeklerini öven bir insan. Eşinin yemekleri konusunda bir şey demeyeceğim, onların damak tadı sonuçta ama bize pek hitap etmiyor diyelim. Bizde yemek yediğinden beri diken üstündeyim çünkü yemeklerimi yağlı ve salçalı buluyor, onlar yağ ve salçayı yok gibi kullanıyorlar. biz onlara gittiğimizde hiç şikayet etmedik, bu yemekler neden yağsız, bembeyaz diye, önümüze geleni yedık, güzel olmuş diyip kalktık. Dün akşam, yemeklerimden birini bu sebeple yemedi. Geri götür, çok yağlı falan dedi. Sofrada hiç belli etmedim ama sonradan çok bozuldum. Aramız zaten yeni yeni düzelir gibi oluyordu ama sanırım olmayacak. ben küçücük bebekle uğraşayım ama tabak geri gönderilsin. Eşime söyledim, eşim abartıyorsun dedi. Bir de size sorayom dedim, sizce de abartıyor muyum? Siz olsanız bugün de çağırır mısınız? Ona göre hareket etmeyi düşünüyorum.
Aslında açıklamasını yapmış zaten.
Beğenmediğinden değil, dokunduğundan geri gönderiyor tabağı.
Kardeşinin evi ve seni de samimi bulmuş ki rahat davranıyor bu konu da demek.
He kırıcı mı? Evet.
Ama idare edeceksin, geçiciymiş nasılsa.
Yiyemeyebilir ama bi kaç kaşık alıp güzel olmuş ellerine sağlık ama yiyemiycem kalanını demek var yağlı bu götür bunu demek var. Ne münasebet yani siz hizmetçisi değilsiniz ya. Ben olsam çağırmazdim
Kendi damak tadı tabiki beğenmemiş olabilir bunlar gayet normal şeyler . Ama bunu dile getirmesine gerek yoktu üstelik güzel olmamış geri götür yorumu çok kaba ne olursa olsun onu düşündüğünüz için o eve misafir edilmiş bu düşünceyle biraz daha hassas olmalıydı. Benimde öle bir eniştem var bu acı bu ekşi her yemeğe bir yorumu vardır hatta herşeye bir eleştirisi vardır. Hiç takmam inanki çok zor adamsın diyorum hep yüzüne .Ama şuda bir gerçek biz kadınlar yemek konusunda hassasız sanırım emek varya işin ucunda beğenilmeyince modumuz düşüyor biraz yalan değil:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?