Siz olsanız çağırırmısınız?

Eline sağlık der yiyeceğini yer yemeyeceğini yemez kalkarsın
ne ayıp
ben olsam çağırmam

eşiniz çok biliyor
tabiki çağırmayın

bu arada bayılırım öyle makarnalara... tarif verir misiniz?

Damak tadına uymuyor olabilir ama düşünüp çağırmış ve de uğraşmışsınız beyefendi için.siz yine aynı devam edin.onun için farklı yemek yapmayın.yemezsede aç kalsın ya da gitsin dışarıdan yesin.bunun için eşinizle kötü olmayın

Bi yorum daha yapacağım, aklıma Yemekteyiz'de, "Damak tadıma uymadı, yiyemem, ağzıma süremem yok, emek mi var bunda şimdi hah, kokusu bi tuhaf, etin sinirli yeri denk geldi bakın, neden pul biber yok bunda, tuzu az, bu ne, yemek yapmayın siz bi daha, ivrenç" vb diyenler geldi ya

Yeyip yememesinden öte, muamele berbat.
İnsan teşekkür eder ya, bu kadın seni yemeğe çağırmak zorunda mı? İncelik yapmış işte yalnız takılma diye, düşünmüş. Bunun cevabı bu mudur yani? Siz çağırmayın da gelecek olursa, yineliyorum eşinize dışarıdan yemek sipariş ettirin. Abartıyorsun lafı, eşime yasaktır benim mesela. Adamı gece uykusundan uyandırırım da "Abartıyor muyum haaa?!" diye bağırırım, öylesine sevmem eşimden duymayı

Adam mideme dokunuyor ama güzel eline sağlık demiş aslında :)
O programlar da sözde gurmecilik oynayan saçma sapan insanlarla dolu

Adam mideme dokunuyor ama güzel eline sağlık demiş aslında :)
O programlar da sözde gurmecilik oynayan saçma sapan insanlarla dolu

He, tamam dediyse de yani zorla lokma tıkacak değil konu sahibi de ağzına. Benim öyle fesleğenli patlıcan yemeği faciası var, yemekli konuda anlatıp mide kaldırmayayım da, ayıp olmasın diye yiyeyim dedim, daha büyük ayıp oldu, anlayın artık.

Öyle, bu hafta da var bi sosyopat, gurme olduğunu iddia ederken bile cehaleti arkadan bağırıyor.
Denk geldikçe izliyorum, güzel alıyor stres mitres. Hepsini sofradan "Kak, kak, kak" diye kovarken hayal ediyorum kendimi, bi tebessüm geliyor.

şöyle bir koca bulamadık yahuu mesela anasına gidince onun yemeklerini yemeyip karımın yemekleri gibisi yok deseydi ne olurdu sanki

Aman aman anladığım gibiyse feci Böyle bir durumda adamın midesini düşünmesi haklı geldi bana.
Ya ben o programı yıllar önce ilk başladığında izliyordum. Aynı hayalleri kuruyormuşuz demek ki Ben de genelde o yemekleri onların boğazından zorla soktuğumu falan hayal ederdim, insan rahatlamıyor değil

şöyle bir koca bulamadık yahuu mesela anasına gidince onun yemeklerini yemeyip karımın yemekleri gibisi yok deseydi ne olurdu sanki
Yok öyle de yapmasın.Beni yuceltmenin yolu başkasını üzmek olmasin.Esim daha güzelini yapıyor,canım senin işin vardı,sen çık işini hallet diyor.Ben mağazaları geziyorum ,eşim de mutfakta annesine yardım ediyor ve ya dışarı çıkıp hazır yemek aliyor

Eminim ki güzel yemek yapıyorsunuzdur ama bazen insanların damak tadı tutmadığı gibi, mideye dokunma durumu da oluyor. Mesela fazla salçalı yemek mideme dokunur o yüzden yemek gözüme ağır göründüyse yemem asla belki böyle bir durumu vardır, yerinizde olsam yine de çağırırım ama eleştirilerini dinlemem, herkesi usulü farklı sonuçta

Yemeklerinizi yaptığınız şekilde yapmaya devam eder. Beğenir ya da beğenmez diye düşünmeyin. Beğenmiyorsa yemesin. Beğenmek zorunda değil. O zaman gelip siz de yemek yemeyecek 2 günde bir. Hiç kafanıza takmayın. O onun edepsizliği.

Eşim çağıralım diye tutturursa ki tutturacak, öyle yaparım ben de. : )

Abisi, dışarıdan yemeği pek sevmez. Aksine biz onu da çok severiz. Ona göre eşinin yemekleri en güzeli. Hep evde yerler, dışarısı pistir, öcüdür.

Böyle bir insana dediğiniz gibi yapmazk lazım çünkü kıymet bilmiyor ama iste bazı şeyleri çok isterseniz de yapamıyorsunuz bazen.

hafta da bir çağır aman sanane karısı uzakta o düşünmüyor sende hergün yemeğe çağırıyosun herkes kendi hayatına baksın boşver.
Ben misafirlikte sevmediğim yemeği çiğnemeden yuttuğumu biliyorum ayıp olmasın diye.

Sırf eşin abisi diye değil inanın, adam gerçekten itici. : )

Sanırım "Dokunuyor, ama güzel eline sağlık" demiş. Öyle dedi değil mi? Eğer böyle dediyse de çok takılmayın derim. Herkesin yemek usulü birbirini tutmuyor neticede. Çağırmayın da yani, kendi zevkine göre pişirsin yesin evinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…