Siz olsanız çağırırmısınız?

Sylvia Plath

Bütün dünya ölüme düşer kapattığımda gözlerimi.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
1.894
3.443
158
merhaba hanımlar; Hemen konuya girmek istiyorum. Eşimin abisi, eşi burda olmadığı için gelsin bizimle yemek yesin dedim. Birgün çağırmasak, diğer gün mutlaka çağırıyoruz. Kendisi her fırsatta eşinin yemeklerini öven bir insan. Eşinin yemekleri konusunda bir şey demeyeceğim, onların damak tadı sonuçta ama bize pek hitap etmiyor diyelim. Bizde yemek yediğinden beri diken üstündeyim çünkü yemeklerimi yağlı ve salçalı buluyor, onlar yağ ve salçayı yok gibi kullanıyorlar. biz onlara gittiğimizde hiç şikayet etmedik, bu yemekler neden yağsız, bembeyaz diye, önümüze geleni yedık, güzel olmuş diyip kalktık. Dün akşam, yemeklerimden birini bu sebeple yemedi. Geri götür, çok yağlı falan dedi. Sofrada hiç belli etmedim ama sonradan çok bozuldum. Aramız zaten yeni yeni düzelir gibi oluyordu ama sanırım olmayacak. ben küçücük bebekle uğraşayım ama tabak geri gönderilsin. Eşime söyledim, eşim abartıyorsun dedi. Bir de size sorayom dedim, sizce de abartıyor muyum? Siz olsanız bugün de çağırır mısınız? Ona göre hareket etmeyi düşünüyorum.

çağırır ve risksiz yemekler yapardım. böyle şeyler için trip atmak bana göre değil. eşek değil heralde bir eline sağlık demiştir.

Tabi ki çağırmam
Beğenmiyorsa zıkkım yesin

Beğenmiyor sanırım, çünkü her fırsatta yağ salça derken belli ediyor. İnanır mısınız yemeklerim çok güzeldir. 12 yaşımdan beri yemek yaparım ve herkes bilir yemeklerimin güzelliğini. Çok özenirim. İlk defa böyle bir kişiyle karşılaşıyorum. Eşim çok takıntılısın, ne var yememişse diyip bir de beni suçluyor. Çağırmazsan ben de gelmem diyor. : ) Onun zoruna gitmiyor demek ki geri gönderilen tabak.

Yemek salçalı olur. Salçasız yemek bişeye benzemez . Yağı bilemiycem nekadar koyuyosunuz ama götür diyosa bu son çağırışım olurdu

Kaba gelmiş olabilir ama bu samimiyeti görmüş gibime geldi. Yağsız yemeye alıştıysa yağlı yemek işkence gibi gelir. Onun damak tadına yakın, yağsız ve salçasız bir şeyler hazırlasanız?

Kazık kadar adam misafir gittiği yalnız olduğu için sofraya davet edildiği yerde nasıl davranacağını bilmiyorsa, sizde çağırmayın.

İşin komik tarafı, biz yağlı salçalı seviyoruz dediğimiz de yok güzel ama bana ağır geliyor diyor. Eline sağlık diyor. ama yapacağını da yapıyor. :) Bilmiyorum ya.

B*k yesın . Töbe töbeee
Hayatta çağırmazdım . Saygısız

Ben yemegı begenmesem bıle ev sahıbıne ayıp olmasın dıye yerım . Asla geri göndermem. Ki çok yemek seçen biriyim.

Zoruma giden çok özenilmiş ve çok lezzetli bir yemeğe bunu yapması. İtalyanların çok meşhur, kıymalı sosla yapılan bir makarnası var. Ona o lezzeti verene kadar, uğraştım. Bebeğim de var. Ne gerek var diyedebilirdim ama yaranamadım maalesef. Eşime göre ben haksızım çok abartıyorum abisinin yaptığı normal.

Ya çağırmayın, ya da çağırırsanızda sizde onların yemeklerini beğenmediğinizi çok yağsız ve salçasız bulduğumuzu fakat hiç bir zamam tabağı geri göndermediğiniz ve beğenmedim denediğinizi belirtin.
Bu tarz insanlar kibar olmadıkları için sizinde kibar olmanıza gerek yok.

Yemezse yemesin, keyfi bilir.
Siz bildiğiniz gibi yapın yine de yemeklerinizi.
Ben çağırırdım ama yemek eleştirilerini tınlamaz, oralı bile olmazdım.

Ben de oralı olmamış gibi yaptım ama düşününce alındım. bilmiyorum, ben mi çok alınganım acaba?

Ben olsam çağırırım ama yemeklerimi yine kendi istediğim gibi yaparım. Yemezse aç kalkar hiç takmam bile.

Yemek yesin diye çağırıyorsunuz. Adam laf ediyor, yemiyor. Niye çağırasınız ki? Ayrıca salçasız yağsız yemek mi olurmuş

İşin komik tarafı, biz yağlı salçalı seviyoruz dediğimiz de yok güzel ama bana ağır geliyor diyor. Eline sağlık diyor. ama yapacağını da yapıyor. :) Bilmiyorum ya.

Aslında açıklamasını yapmış zaten.
Beğenmediğinden değil, dokunduğundan geri gönderiyor tabağı.

Kardeşinin evi ve seni de samimi bulmuş ki rahat davranıyor bu konu da demek.

He kırıcı mı? Evet.
Ama idare edeceksin, geçiciymiş nasılsa.

Adamın damak tadına uymamış olabilir siz beğenmediğiniz yemeği zorla yer misiniz?

Aslına bakarsanız, bir yere davet edildiğimde önüme geleni yiyorum. Bu çok salçalı ya da başka bir mazeretle geri göndermiyorum. Bu bize ilk gelişi değil, yemekleri nasıl yaptığımı çok iyi biliyor. Damak tadı uymayan insan niye gelir ki? Keşke gelmese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…