- 8 Ağustos 2014
- 1.894
- 3.443
- 158
- Konu Sahibi Sylvia Plath
-
Tabi ki çağırmam
Beğenmiyorsa zıkkım yesin
Kazık kadar adam misafir gittiği yalnız olduğu için sofraya davet edildiği yerde nasıl davranacağını bilmiyorsa, sizde çağırmayın.
B*k yesın . Töbe töbeee
Hayatta çağırmazdım . Saygısız
Ben yemegı begenmesem bıle ev sahıbıne ayıp olmasın dıye yerım . Asla geri göndermem. Ki çok yemek seçen biriyim.
Ya çağırmayın, ya da çağırırsanızda sizde onların yemeklerini beğenmediğinizi çok yağsız ve salçasız bulduğumuzu fakat hiç bir zamam tabağı geri göndermediğiniz ve beğenmedim denediğinizi belirtin.merhaba hanımlar; Hemen konuya girmek istiyorum. Eşimin abisi, eşi burda olmadığı için gelsin bizimle yemek yesin dedim. Birgün çağırmasak, diğer gün mutlaka çağırıyoruz. Kendisi her fırsatta eşinin yemeklerini öven bir insan. Eşinin yemekleri konusunda bir şey demeyeceğim, onların damak tadı sonuçta ama bize pek hitap etmiyor diyelim. Bizde yemek yediğinden beri diken üstündeyim çünkü yemeklerimi yağlı ve salçalı buluyor, onlar yağ ve salçayı yok gibi kullanıyorlar. biz onlara gittiğimizde hiç şikayet etmedik, bu yemekler neden yağsız, bembeyaz diye, önümüze geleni yedık, güzel olmuş diyip kalktık. Dün akşam, yemeklerimden birini bu sebeple yemedi. Geri götür, çok yağlı falan dedi. Sofrada hiç belli etmedim ama sonradan çok bozuldum. Aramız zaten yeni yeni düzelir gibi oluyordu ama sanırım olmayacak. ben küçücük bebekle uğraşayım ama tabak geri gönderilsin. Eşime söyledim, eşim abartıyorsun dedi. Bir de size sorayom dedim, sizce de abartıyor muyum? Siz olsanız bugün de çağırır mısınız? Ona göre hareket etmeyi düşünüyorum.
Yemezse yemesin, keyfi bilir.
Siz bildiğiniz gibi yapın yine de yemeklerinizi.
Ben çağırırdım ama yemek eleştirilerini tınlamaz, oralı bile olmazdım.
İşin komik tarafı, biz yağlı salçalı seviyoruz dediğimiz de yok güzel ama bana ağır geliyor diyor. Eline sağlık diyor. ama yapacağını da yapıyor. :) Bilmiyorum ya.
Adamın damak tadına uymamış olabilir siz beğenmediğiniz yemeği zorla yer misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?