- 15 Nisan 2013
- 984
- 557
- 123
- Konu Sahibi senesittirhuzur
-
bende aynı senin gibiydim çok sevdiğim için bırakamadım ve evlendim birde kızım oldu ama ayrıldıkkızım için görüşüyoruz bu benim için o kadar zor ki onu hala seviyorum ama olmadı beceremedik bizim hatamızı şimdi kızım çekiyo bence çok ama çok iyi düşün derim
umarim sonuc beklediginizdende iyi olur iyi şanslar ;-)
şimdi duyguların baskın çıkıyor ancak böyle biriyle beraber olduğun sürece sorun yaşamaya devam edeceğini düşünüyorum.
denemeye değer de o hödük benim için ne yaptıhiçbir şey ay öyle demeyin böyle bir eşiniz olsa inanın ömür geçmez. sevgi bile bir yere kadar düşünün artık :) çok tuhaf biri ya. dershanede bundan habersiz bir alt kata inemezdim ne geziyorsun ortalıkta derdi öküzüm benim :)
Denemeye degse zaten eski olmazdi...
madem seni üzdü yıprattı üstelik barışma teklifide onda gelmemiş..
ben olsam yoluma bakardım...
Tamam işte benmki de öyle olsaymış iyiymiş
Hiç kıskanmıyor eşim,o da iyi değil. O kadar rahat hareket ediyorum ki bazen birileri karışsın merak etsin,sınır koysun istiyorum
Şaka bir yana herşeyin ortası iyi galiba,aman abartıp şiddete başvurmasın da sanki bir şans daha verebilirsiniz gibi geldi bana. Baktınız rahatsızlık derecesinde bunaltıyor ozaman nokta koyarsınız. Diğer türlü keşke demek var
bende aynı senin gibiydim çok sevdiğim için bırakamadım ve evlendim birde kızım oldu ama ayrıldıkkızım için görüşüyoruz bu benim için o kadar zor ki onu hala seviyorum ama olmadı beceremedik bizim hatamızı şimdi kızım çekiyo bence çok ama çok iyi düşün derim
evet canım her şeyin kararı iyidir. bu adamkapalı birini istiyordu ben de kapanmak istiyordum zaten ama bir anda olmaz dedim yaza kadar bekleyelim dedim ay her gün kıyafetime takıyordu fazlası da bunaltıyor valla :) sıkması beni bunaltmıyor ki sadece sevgisinden şüphe etmeye başlamıştım yaptığı tutarsızlıklardan dolayı.
peki siz olsanız sevgisinden emin olmasanız bile dener miydiniz şansınızı?
BArışsanız keşke
Benim de ufak kızım var ve en öönemlisi hala seviyormuşsunuz. Etkilendim yazınızdan.
siz de benim gibi sevgisinin peşinden gidenlerdensiniz ne güzel. böyle insanlar az kaldı. gurur yapıp sevgiyi bile yaşamıyorlarben de öyle düşünüyorum ama beni küçümseyip hafife almasından da korkmuyor değilim. sanırım yarın arayacağım. sonradan pişman olmak istemiyorum :/
Aslında ilişkinin ilk ayları daha güzel,hayal gibi olan zamandır,birbirinizi ne kadar iyi tanıyor olsanız da.Anladığım kadarıyla eski sevgiliniz çok net bir insan.Peki siz buna ne kadar daha tahammül edebilirsiniz?Zamanla yumuşayacağını ve daha iyiye gideceğini düşünüyorsanız konuşun tabi.Tekrar olursa ve işler yolunda gitmezse,siz elinizden geleni yapmış olursunuz ve aklınızda kalmaz,ilişki bittikten sonrasını daha çabuk atlatabilirsiniz...
Eğer zaten yolunda giderse de iyiki yapmışım dersiniz.:107:
Canım ozaman ayrı ona bişe diyemem.
Maço olmasından dolayı ayrılmazdım barışırdım ama o kadar kısa süre içinde sevgisinden şüphe etmişsem devam etmezdim. Doğru olanı yapmışsın o halde
Aslında bende çok ama çok gururluyum ama kaybetmekten başka bir işe yaramadığını geçte olsa anladım. O yüzden hazır vaktiniz varken sevginizin peşinden gidin hem belki bu ayrılık sizin için yeni güzel bir başlangıcı getirir kim bilir
Anladığım kadarıyla duygusal bir yapın var. Anlattığın kadarıyla da eski sevgilin biraz taş kalpli. Ben tekrar bir araya gelseniz bile mutlu olabileceğine inanmıyorum.
2 ayda seni bu kadar yıpratıp sıkan biriyle nasıl uzun süre birlikte olacaksın ? Biz kadınların en büyük ama en büyük hatası erkeklerin değiştiğine yada değişeceğine inanmak.
ağzınızdan bal damlıyor valla :) bugün bol bol dua edip yarın arayacağım o zaman. bakalım hayırlısı olsun:) ben onu mutlu etmeye hazırdım hep ama o gurur mu başka bir şey mi bilmiyorum anlamsız bir şeyin tribindeydi. benden kaynaklandığını sanmıyorum çünkü ben onun emrine amadeydim hep. lafından çıkmazdım. belki de egosunu tatmin ediyordu erkek milleti işte. ararsam (ki arayacağım %99) durumu bildiririm yarın:) bakalım ne olacak. ay korkuyorum arayıp konuşmaya o derece çekimserlik oldu ona karşı :/
o kaybetme tecrübesini bende yaşadım beni deli gibi seven insanı kaybettim ama bu oduna anlatamadım boş işler bunlar diye. onun için en önemlisi iş güç. mantığın ötesine geçemiyor hödük:)
Arayıp konuştuktan sonra o kadar rahatlıycaksınızki iyiki aramışım diyeciksin eminimki herşey olumlu olucak ilk adımı atmaya korkuyoruz ama bence karşımızdaki insanın gözünde daha bi değerleniyoruz inşallah yarın güzel haberlerini alıcaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?