- 15 Nisan 2013
- 984
- 557
- 123
- Konu Sahibi senesittirhuzur
-
dayak yemekmi amacınız
yada daha cokmu kendinizden ödün vermek...
bence hiç düşünmeyin. yolunuza bakın.
2 ayda size neler yaşatmış. 2yılda neler yaşanırsınız siz düşünün
ayrılmışsınız
unutmakta fayda var
sevgi kolay değil ki ödün vermek değil sorun. seven insan ödün verir ben de yaparım sevgim için her şeyi ama benim tek sorunum bunun kıymetini anlaması. sadece bana karşı böyle karmaşık değil arkadaşlara karşı da öyle. dayak atacak bir karakteri yok çok şükür ama dedim ya biraz değişik ve fazla mantıkçı. bilmiyorum ne olacak nasıl olacak ama böyle içim içimi yiyeceğine belki de arayıp onun laflaryla daha çabuk soğurum. başka türlü unutacak gibi değilim
unutmak kolay olsa çoktan unuturdum kiben istemiyor muyum unutmayı...
valla şu yorumun bile yüzümde tebessüm oluşturdu. Allah gönlünden ne geçiyorsa versin sana şu mübarek günde :)) inşallah rahatlarım canım ya çok bunaldım çünkü. tek istediğim biraz sevgi biraz huzur. öküz neyini anlamadıysa işte. ben onu hep odunum diye sevdim düşün artık durumu
gerçekten gözünde değerlenir miyim yoksa hem bıraktın gittin hem de ne diye geldin diye küçük mü düşerim gözünde bilmiyorumama deneyeceğim...
karşındakide o ödünü hak ediyosa istedigin kadar ödün ver.
ama degicek birine benzemiyor
kendi agsınla dedin. 2 ayda özgüvenime kadar kaybettim dedin.
yani bu tarz erkeklerle ikili ilişkiler cok zor... yine sen bilirsin tabikide.
pişman olup senin üstüne düşmedigi için sen öyle hissediyosun bence
2 ay gibi kısa sürede sevdigini pek sanmıyorum.
bence insan isterse unutur
herşeyin üstesinden gelir
önemli olan senin isteyip unutacam bitti demen
Aminn canım seninde versin inşallahKesinlikle küçük düşmiceksin gözünde şimdi o arasa seninle konuşmak istedi sen mutlu olmazmısın olursun hemde çok oda sen aradığında mutlu olucak
2 ayda sevmedim ki ilişkimiz 2 ay sürdü. öncesi de var. evet işte hak etseydi ayrılmazdım ama ne biliyim benimde mayamda sorun var galiba unutamıyorum :/ sevgili olmadan önce daha nazik daha kibardı. sevgili olduktan sonra neden böyle oldun dediğimde artık sen bensin ben de senim dedi ne alakaysa :/ insanları anlamak çok zor gerçekten
sevgi kolay değil ki ödün vermek değil sorun. seven insan ödün verir ben de yaparım sevgim için her şeyi ama benim tek sorunum bunun kıymetini anlaması. sadece bana karşı böyle karmaşık değil arkadaşlara karşı da öyle. dayak atacak bir karakteri yok çok şükür ama dedim ya biraz değişik ve fazla mantıkçı. bilmiyorum ne olacak nasıl olacak ama böyle içim içimi yiyeceğine belki de arayıp onun laflaryla daha çabuk soğurum. başka türlü unutacak gibi değilim
2 aylik bi iliskide bu kadar buyuk bi ask yaşaman unutamayacak olman imkansiz. Hem de surekli psikolojik siddet gordugun bi iliski. Seninki ask degil sen ondan bekledigin sevgiyi goremedigin icin, ayrildiktan sonra da beklediğin ilgiyi gormedigin icin onu takinti haline getirmissin. Bunun farkina varirsan ona donme isteginden de vazgececegini düşünüyorum. Ayrica senin donmeni isteyen birine donmek daha mantikli olurdu çünkü aradığında alacagin tepki seni simdiki halinden daha kotu yapabilir. Aman dikkat!
amin canım :) ama ben onu sevdiğim için mutlu olurum peki o beni sevmiyorsa aradığımda daha da sinir olmaz mı ya da ters tepmez mi?
kafamda deli sorular :))
çok dedim denedim ama olmadı. 2 yıllık ilişkimi gözümü kırpmadan bitiren ben bu adamı unutmadım. çünkü bunu ben sevdim ben istedim sadece o istemedi. mantıkla başlayan bir ilişki olsaydı inanın öncekinde yaptığım gibi bunu da unuturdum... inşallah en kısa sürede yoluna girer her şey ne diyim ben de mutlu değilim sonuçta böyle
kurstan tanışmışınız. ayrıldıktan sonra hep gözünüzün önünde oldugu için unutamamışınızdır.
Sevgi adına yapılan her şey, sevgi karşılıklı ise güzel
Kendi başına ödün vermek sana sadece özgüvenini kaybettirir
Yorgan gitmiş, kavga bitmiş, arkana bakma
Bundan sonrası yalvarmaktır ve onurlu bir kadına yakışmaz
Seven insan bahaneleri avutmak için yaratılmıştır, sevgiden ibaret değil ilişkiler
İçinde öyle bir duygu olsa zaten bunca zaman bir girişimi olurdu
Onurunla oynatma, unutamıyorum diye bir şey yok, hayat devam ediyor
Neden sinir olsun ki :) istemiyosa zaten ses tonundan anlarsın biraz konuş ama direk barışma niyetin olduğunu söyleme biraz konuştuktan sonra baktın oda yumuşak konuşuyo birden bire seni çok özledim de yani ben olsam öyle yapardım
ay o ses tonu normalde bile insanı sinir etmeye yeter :)) dur bakalım arayınca göreceğiz. ben de zaten ters tepki verirse özledim falan demem. ama dediğin gibi yumumak konuşursa ben de özledim diye giriş yaparım çünkü çok özledim :)
kaçan kovalanır misali
adam kendini çektikçe cazip geliyor
o seni aramamış bak
seni unutmuş sende unutursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?