- 11 Temmuz 2009
- 1.374
- 197
- 698
- Konu Sahibi senesittirhuzur
-
ben ben olmaktan çıkmıştım benliğimi, özgüvenimi kaybetmiştim. her neyse ayrılalı 3 ay oldu ama hala içim acıyor. arasam konuşsam mı diyorum. en azından ileride pişman olmamak için ama korkuyorum bir yandan da.
Baktın pas vermiyo sadece hal hatır sormak için aramıştım kendine iyi bak der kapatırsın
2 aydır görmüyorum yüzünü falan ama bana mısın demiyor. nasıl bir duygudur bu.
öyle yaparım canım sınavı sormak için aradım derim salak değil ya biliyor zaten sevdiğimi anlar o da ona göre davranır. o kadarını da anlasın artık hödüklüğün dibini sıyırdı yeter bu kadar :)
İyimserlik zamanı değil...
Sizi siz olmaktan çıkaran, öz güveninizi kaybetmenize neden olan insanı ayrıldıktan sonra arayıp konuşmazsanız ileride pişman olacağınızı mı düşünüyorsunuz? Üstüne bir de adım olan taraf olacaksınız ki bu her tartışmada, kopmada bu rolü üstleneceğiniz anlamına geliyor... Ortada güçlü bir sevgi varsa bu rolde sıkıntı yok ama sizin durumunuz öyle değil... "Yazmadığım güzel şeyler de var" diyeceksiniz belki, önemli değil, üç yanlış bir doğruyu götürür, yukarıdaki kısım kafi...
Tamamen boşluktan, ilgi isteğinden, çoğu kadın bu yüzden yürümeyen ilişkisinde ısrar ediyor... Siz yürümediğini gördüğünüz ilişkide yapacaksınız bunu, yapmayın... Hayatınızda kimse olmaması, olmaması gereken kişinin varlığından, ilgisinden iyidir çünkü ancak yalnızsanız sizin için doğru insanın karşınıza çıkma ihtimali var, kalbinizi gereksiz yere işgal ettirirseniz sizi mutlu edecek, iyi hissettirecek adamın gelişini geciktirirsiniz, bal börek varken kuru ekmeğe talim ettirmeyin kendinizi...
Merhaba benim hikayem biraz uzun o yüzden burada yazıp sizi sıkmak istemiyorum. 24 yaşındayım ve ilk defa aşk denen o duyguyu yaşadım. 2 aylık bir beraberliğimiz oldu fakat tuhaf tavırları yüzünden ayrıldım. tuhaf derken, bir anı bir anını tutmuyordu. maço tipli dediğim dedik biriydi. karakterinden dolayı mı böyle yapıyordu yoksa sevmediğinden mi bilmiyorum ama bir an gözlerimin içine derin derin bakarken başka bir an kırıp dökebiliyordu en ufak bir şeyde. ve ben de beni sevmediğini düşünüp ayrıldım. tabi olaylar böyle basit gerçekleşmedi. çok yıprattı beni 2 ayda. severken ayrılmak zorunda kaldım. biliyorum bazılarınız madem seviyordun niye ayrıldın diyecek ama öyle olmuyor işte. ben ben olmaktan çıkmıştım benliğimi, özgüvenimi kaybetmiştim. her neyse ayrılalı 3 ay oldu ama hala içim acıyor. arasam konuşsam mı diyorum. en azından ileride pişman olmamak için ama korkuyorum bir yandan da. sizin başınıza böyle bir şey geldi mi? ya da siz olsanız ne yapardınız? lütfen akıl verin. severken gurur yapan biri değilim. sevgimin peşinden gitme taraftarıyım ama ben bu adama derdimi anlatamadım ki hiç şimdi nasıl anlatacağım diye düşünüyorum. çıkmazdayımmmmmm.
not: bu insan başak burcu ve ne kadar kişiden duyduysam bu burçlar da hep aynı sorun var galiba :S normalde burçlara inanmazdım ama bu insan sayesinde inanır oldum :/
elma piş agsıma düş kafasında sanırım...
diyelim barıştınız. aradın olumlu geçti...
pekiya ondan sonrası...
fedakarlık adına herşeyi yaparsınız öyle görüyorum.
terazinin bi tarafı diger tarafına göre agır gelicek...
2 aylık ilişki ama arkadaşlarada söylediğim gibi bunun öncesi de var arkadaşlık dönemi platonik dönem vb vb :) yani bilmiyorum takıntı yapsam bunu kendime itiraf edebilirim ama değişik bir duygu bu. seviyorum ona eminim. yaptıklarını yediremiyorum o ayrı konu ama tek bir bakışı tek bir sözü aklıma geliyor her şeyi silip atıyor. alacağım tepki olumsuz olursa onu daha kolay unutmama neden olur bence. en azından unutmama yardımcı olmuş olur.
başından başak burcu erkeği vakası geçmiş biri olarak, kesinlikle geri dönmeni tavsiye etmem canım. bu adamlar kesinlikle değişmiyor. benim de özgüvenimi yerle bir etmişti dengesiz tavırlarıyla, ben de senin gibi çabalama yanlısıydım, çabaladım da ancak kendimi yıprattığımla kaldım, sonuç koca bir sıfır oldu.
Canim 2 ay cok kisa sure yabi daha birbirinizi dovru duzgun taniyamassiniz ki eger onun macoluguna sert olmasina dayanacaksan baris ama yok ben sevmiyorum bole hareketleri diyosan hic barismaa benim esimde basak burcu cok sakin aksine ben ondan daha sinirliyim basak burcu susar susar susar cokk sabirlidir ama bi patladimi yanina yaklasma
" aşk-ı sehadet "
Evet senin sevgin bunu hakediyo bence :) kimseye dinleme ve size bir şans ver siz diyorum bak sen yada o değil tekrardan siz :)
başından başak burcu erkeği vakası geçmiş biri olarak, kesinlikle geri dönmeni tavsiye etmem canım. bu adamlar kesinlikle değişmiyor. benim de özgüvenimi yerle bir etmişti dengesiz tavırlarıyla, ben de senin gibi çabalama yanlısıydım, çabaladım da ancak kendimi yıprattığımla kaldım, sonuç koca bir sıfır oldu.
çünkü ben hayata onun kadar basit bakmıyorum. sevgi benim için çok farklı anlamlar ifade ediyor. inşallah sizin de dediğiniz gibi onun gibi değmeyen biriyle hayatımı heba etmem unuturum. bunu ben de istiyorum. bir kız olarak arayıp konuşmak inanın kolay değil. hem belki bu konuşma onu daha kolay silip atmama bile neden olabilir. ve ben bu konuşmayı bana dön demek için değil biraz da içimdekileri kusup rahatlamak için istiyorum. erkekler susarak bayanlar konuşarak unutuyor :/
ama barışırsak da eski saf kız olmayacak karışısında. ben sadece sevgimin gereğini yapacağım:)
Öyleyse ara olumsuz tepki alman unutmana yardimci olcak ama olumlu tepki tabi ki tercihin oldugu icin aramadan sunu iyice dusunmen lazim. Tekrar ayni baskilarin olduğu bi iliski yasayip tekrar severek ayrilmayi goze alabilir misin? Alamayacaksan birak böyle kalsin çünkü karakter hic bi sekilde degismiyo. Degismis gibi gorunup karsidakinin istekleri dogrultusunda bi sure perdelenebilir ama bi gun tekrar ayni davranislara maruz kalirsin. Alacağın karar en az uzulecegin karar olsun demek istiyorum. Kolay gelsin arkadasim :)
konuyu okumadan cevaplıyorum eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı(umarım doğru yazmışımdır)
Hayata aynı yerden bakmadığınız hatta basit bakan, öz güveninizi zedeleyen, sevgi anlayışınızın farklı olduğu biri...
Boşlukta olmak kırk kişinin beğenisiyle, sizi istemesiyle geçecek bir durum değil ki... Eski sevgiliniz sizi sizin sevdiğiniz ya da sevmesini beklediğiniz gibi sevmemiş ve ilişkiniz bitmiş, bunun rahatsızlığı sizdeki... Bu durum kocaman bir boşluktur ve istediğiniz ilgi de onunkidir çünkü onunla bir şeyler yolunda gitmedi ve bu noktaya geldiniz ve insan böyle durumlarda hırs yapar... Belki böyle olmadığını düşünüyorsunuz durumunuzun ama buradan görünen bu...
Üstelik siz de konuşarak unutmaktan ziyade tekrar başlamasına sıcak bakıyorsunuz... Öyle olmasa başkalarına şans verirdiniz zaten... Bakış açısı farkı, ben onunla tekrar konuşma fikrinizi doğru bulmuyorum ancak büyük sevgiler, iki tarafın da mutlu ve huzurlu olduğu, araya başka engeller girdiği için yarım kalmış ilişkiler kaldığı yerden devam etmeli bence... Umarım mutlu olursunuz...
O seni nie aramio
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?