Siz olsanız eski sevgilinize geri döner miydiniz? Kızlar yardım..

İyimserlik zamanı değil...

Sizi siz olmaktan çıkaran, öz güveninizi kaybetmenize neden olan insanı ayrıldıktan sonra arayıp konuşmazsanız ileride pişman olacağınızı mı düşünüyorsunuz? Üstüne bir de adım olan taraf olacaksınız ki bu her tartışmada, kopmada bu rolü üstleneceğiniz anlamına geliyor... Ortada güçlü bir sevgi varsa bu rolde sıkıntı yok ama sizin durumunuz öyle değil... "Yazmadığım güzel şeyler de var" diyeceksiniz belki, önemli değil, üç yanlış bir doğruyu götürür, yukarıdaki kısım kafi...

Tamamen boşluktan, ilgi isteğinden, çoğu kadın bu yüzden yürümeyen ilişkisinde ısrar ediyor... Siz yürümediğini gördüğünüz ilişkide yapacaksınız bunu, yapmayın... Hayatınızda kimse olmaması, olmaması gereken kişinin varlığından, ilgisinden iyidir çünkü ancak yalnızsanız sizin için doğru insanın karşınıza çıkma ihtimali var, kalbinizi gereksiz yere işgal ettirirseniz sizi mutlu edecek, iyi hissettirecek adamın gelişini geciktirirsiniz, bal börek varken kuru ekmeğe talim ettirmeyin kendinizi...

Baktın pas vermiyo sadece hal hatır sormak için aramıştım kendine iyi bak der kapatırsın

öyle yaparım canım sınavı sormak için aradım derim salak değil ya biliyor zaten sevdiğimi anlar o da ona göre davranır. o kadarını da anlasın artık hödüklüğün dibini sıyırdı yeter bu kadar :)

2 aydır görmüyorum yüzünü falan ama bana mısın demiyor. nasıl bir duygudur bu.

elma piş agsıma düş kafasında sanırım...
diyelim barıştınız. aradın olumlu geçti...
pekiya ondan sonrası...
fedakarlık adına herşeyi yaparsınız öyle görüyorum.
terazinin bi tarafı diger tarafına göre agır gelicek...

Canim 2 ay cok kisa sure yabi daha birbirinizi dovru duzgun taniyamassiniz ki eger onun macoluguna sert olmasina dayanacaksan baris ama yok ben sevmiyorum bole hareketleri diyosan hic barismaa benim esimde basak burcu cok sakin aksine ben ondan daha sinirliyim basak burcu susar susar susar cokk sabirlidir ama bi patladimi yanina yaklasma

" aşk-ı sehadet "

Evet senin sevgin bunu hakediyo bence :) kimseye dinleme ve size bir şans ver siz diyorum bak sen yada o değil tekrardan siz :)

yazdıklarınızda sonuna kadar haklısınız. fakat bu durum boşluktan değil inanın. geçen senden beri beni isteyen birisi var astsubay işi gücü var duygusal falan filan. ama sevmeyince sevemiyor insan. üstelik bunun gibi bir sürü insan çıktı karşıma. eğer tek derdim yalnızlık olsaydı inanın başkasında arardım teselliyi ve onu takmazdım bile. acı da olsa onu sevdiğim bir gerçek. çünkü ben hayata onun kadar basit bakmıyorum. sevgi benim için çok farklı anlamlar ifade ediyor. inşallah sizin de dediğiniz gibi onun gibi değmeyen biriyle hayatımı heba etmem unuturum. bunu ben de istiyorum. bir kız olarak arayıp konuşmak inanın kolay değil. hem belki bu konuşma onu daha kolay silip atmama bile neden olabilir. ve ben bu konuşmayı bana dön demek için değil biraz da içimdekileri kusup rahatlamak için istiyorum. erkekler susarak bayanlar konuşarak unutuyor :/

başından başak burcu erkeği vakası geçmiş biri olarak, kesinlikle geri dönmeni tavsiye etmem canım. bu adamlar kesinlikle değişmiyor. benim de özgüvenimi yerle bir etmişti dengesiz tavırlarıyla, ben de senin gibi çabalama yanlısıydım, çabaladım da ancak kendimi yıprattığımla kaldım, sonuç koca bir sıfır oldu.

yok bu sefer barışırsak sadece üzerime düşeni yaparım gerisine karışmam. akıllandım artık:) ama sanmam barışacağımızı. birazda içimi dökmek unutmaya yardımcı olmak için konuşmak istiyorum onunla. ama barışırsak da eski saf kız olmayacak karışısında. ben sadece sevgimin gereğini yapacağım:)

Öyleyse ara olumsuz tepki alman unutmana yardimci olcak ama olumlu tepki tabi ki tercihin oldugu icin aramadan sunu iyice dusunmen lazim. Tekrar ayni baskilarin olduğu bi iliski yasayip tekrar severek ayrilmayi goze alabilir misin? Alamayacaksan birak böyle kalsin çünkü karakter hic bi sekilde degismiyo. Degismis gibi gorunup karsidakinin istekleri dogrultusunda bi sure perdelenebilir ama bi gun tekrar ayni davranislara maruz kalirsin. Alacağın karar en az uzulecegin karar olsun demek istiyorum. Kolay gelsin arkadasim :)

Yorumunuzu konuya cvp verdikten sonra gordum. Benim de anlatmak istediğim tamamen buydu malesef karakterler degismiyor yipranan siz oluyorsunuz. Tecrubeli birinin paylasmasi da iyi olmus. Kisaca "degmez".

maço erkek severim ben zaten :)) ona katlanırım sevdiğini biliyim yeter. evet en büyük sorunum onun hep susmasıydı. ağzından laf alana kadar canım çıkardı. babamda başak ve gerçekten anlamak çok zor 24 senede çözemedim o yüzden eski sevgilimi çözemediğime şaşırmıyorum:). ama başaklar babacan oluyorlar. ben onun çok iyi bir baba olacağından çok eminim mesela. fazla sert ama sahiplendiğinde bırakacak bir insan değil. tipik ev erkeği. ve romantizm yanlılarına tepki olarak doğmuş biri :)) neyseki ben romantizm meraklısı değilim:)))

Evet senin sevgin bunu hakediyo bence :) kimseye dinleme ve size bir şans ver siz diyorum bak sen yada o değil tekrardan siz :)

tamam canım deneyeceğim:) bakalım o da akıllandıysa ve sevgimin kıymetini biraz olsun anladıysa adam gibi davranır zaten. ama yok hala aynıysa o yoluna ben yoluma ne yapalım.

bir de öyle bir inadı vardır ki aşkından ölse gelmez. açılırken bile zar zor açıldı. gizliden gizliye şiirler yazmalar facede paylaşmalar. ben de okuyup kıskanmıştım kime yazmış bunu diye meğer akrostiş yapmış ve kimse anlamasın diye 2. harflerde saklamış adımı. açıldıktan sonra söyledi sana şiir yazdım diye. kendime yazılan şiiri kıskanmışım meğer dedim gülmüştük hatta :))) hey gidi günler :)

peki o ne yaptı canım sen çabaladıkça? benim amacım birazda içimi dökmek aslında. bilmiyorum içim acıyor sevmek sevilmek varken neden içine etmeyi tercih eder bu insanlar yaaa

konuyu okumadan cevaplıyorum eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı(umarım doğru yazmışımdır)

Hayata aynı yerden bakmadığınız hatta basit bakan, öz güveninizi zedeleyen, sevgi anlayışınızın farklı olduğu biri...

Boşlukta olmak kırk kişinin beğenisiyle, sizi istemesiyle geçecek bir durum değil ki... Eski sevgiliniz sizi sizin sevdiğiniz ya da sevmesini beklediğiniz gibi sevmemiş ve ilişkiniz bitmiş, bunun rahatsızlığı sizdeki... Bu durum kocaman bir boşluktur ve istediğiniz ilgi de onunkidir çünkü onunla bir şeyler yolunda gitmedi ve bu noktaya geldiniz ve insan böyle durumlarda hırs yapar... Belki böyle olmadığını düşünüyorsunuz durumunuzun ama buradan görünen bu...

ama barışırsak da eski saf kız olmayacak karışısında. ben sadece sevgimin gereğini yapacağım:)

Üstelik siz de konuşarak unutmaktan ziyade tekrar başlamasına sıcak bakıyorsunuz... Öyle olmasa başkalarına şans verirdiniz zaten... Bakış açısı farkı, ben onunla tekrar konuşma fikrinizi doğru bulmuyorum ancak büyük sevgiler, iki tarafın da mutlu ve huzurlu olduğu, araya başka engeller girdiği için yarım kalmış ilişkiler kaldığı yerden devam etmeli bence... Umarım mutlu olursunuz...

sağ ol canım dediğin gibi değişmez bencede ama en azından umut kalmaz diye düşünüyorum. karşımdaki insan türünün değişik bir örneği. anlamak çok zor. bazen kendimi bile anlamıyorum. mesela şu an. hala onun için üzülüyor olmak sinir bozucu. zamaaannn diyorum inşallah zamanla düzelecek duygularım:/ tekrar teşekkür ederim destekleriniz için çok sağ olun:)

tekrar başlamasına sıcak bakmak şöyle, eğer eskisi gibi olacaksa ben de istemem başlamayı. ama olur ya akıllanmıştır o zaman neden olmasın. akıllanmaz demeyin ne insanlar akıllanıyor. ha bu adamda umut var mı ? yok. sadece bir çırpınış işte.
umarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…