Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ayrıca bu miras yüzünden babanız annenize haksızlık ettiyse bu akrabaların değil babanızın suçudur. olayın sizin kaçmanızla vs bağlantısını ise hala çözemedim.
Bunu düşünüyoruz ama mahkeme yoluyla satışa gidilirse arsa ve tarlalar ucuza gideceği için herkes bekliyor, olmasaydı yolumuza devam edecektik ama bir taraf sıkıntı içindeyken, bizim de payımız olan yere ev yaptırmaları, çift düğün yapacağız demesi de ağırıma gidiyor.
ayrıca bu miras yüzünden babanız annenize haksızlık ettiyse bu akrabaların değil babanızın suçudur. olayın sizin kaçmanızla vs bağlantısını ise hala çözemedim.
Ben babamı da haklı gördüğümü söylemedim zaten, onunla da ciddi problemlerimiz var. Ailedeki sorunları bildikleri halde maddi manevi bir yardımda bulunmadılar, sanki öyle birşey yokmuş gibi davrandılar bunu anlatmak istedim.
Ben de gitmem. Müsait değilim der geçerim. Hem de şehir dışı. Fazladan lüzumsuz masraf. Hakkınızı yemişler üstüne takı gelsin diye çağırıyorlar bir de.
Ben de gitmem. Müsait değilim der geçerim. Hem de şehir dışı. Fazladan lüzumsuz masraf. Hakkınızı yemişler üstüne takı gelsin diye çağırıyorlar bir de.
Evet bir de işin o boyutu var, gidersem para da olsa birşey takmam gerekecek, yıllarca sıkıntı çektiğimde yanımda olmayan insanlara, bir de üstüne para vermek de hoşuma gitmeyecekti, eşim de gitmek istemedi sorduğumda zaten, önce herkesin hakkını versinler dedi.