siz olsanız gider miydiniz ?

Sorunlu cocuklar miydiniz? Ben mesela cok huysuzmusum. Teyzem hep derdi ver bunu babasina adam eder o diye bendrn taraf. Su anki aklimla bakiyorum da hakliydi teyzem sanirim :KK66: benim oz kardesim yok,olsaydi ben de kardesimin eziyet gormesini istemezdim evladi yuzunden
Hayır hiç sorunlu değildik

Babayla kalabilir çocuk tamam ona sözüm yok ama insan yeğenine Baba'nın kanını taşıyorsun dokunma bana annem küçükken daha bebekken Bırakıp gelmeliydi sizi der mi
Ya kulaga cirkin geliyor ben sizi anliyorum hak da veriyorum ama demek ki babaniz teyzenize gore cok kotu bir adam,oyle degil mi? Benzer seyleri yasamisiz onyuzden tahminde bulunuyorum sizi kirmak degil amacim lutfen yanlis anlamayin

Ya kulaga cirkin geliyor ben sizi anliyorum hak da veriyorum ama demek ki babaniz teyzenize gore cok kotu bir adam,oyle degil mi? Benzer seyleri yasamisiz onyuzden tahminde bulunuyorum sizi kirmak degil amacim lutfen yanlis anlamayin
Yok hayır kesinlikle yanlış anlamam . Babam teyzeme göre kötü annemle anlaşamadığı için ama em nihayetinde benim babamdı .

Yok hayır kesinlikle yanlış anlamam . Babam teyzeme göre kötü annemle anlaşamadığı için ama em nihayetinde benim babamdı .
Hah iste bizdekinin aynisi ;) siz daha hassas bir insansiniz benden demek ki. Teyzemler butun gun babamla babaannemin dedikodusunu yapardi ben anlamayayim diye de takma isimler kullanirlardi ;) simdi ne babam kaldi dunyada ne teyzem. Arada anneme hatirlatir gulerim. Teyzemin hakli oldugunu cok uzun yillar sonra anladim ben. Sucluydu babam da babaannem de. Ama sonucta onlar benim babam ve babaannemdi. Gecti gitti aradan 30 yil. Ayni meseleleri devam ettirmeyecek kadar kisa omrumuz. Uzerinde durmayin. Gitmek istemiyorsa caniniz gitmeyin tabii. Benim teyzem benimle son nefesinde vedalasti. Bir sey soyleyecek mecali yoktu ama bana gulumsedi. O gulumsemeden cok sey anladim ben. Cok mu severdim rahmetliyi derseniz evet demem belki size. Ama olsun. Ben kendi dogrumu yaptim. Siz de kalbinizin sesinj dinleyip kendi dogrunuzu yapin bence

merhaba arkadaslar,

bundan yıllar evvel annem ve babam ayrıldı. bir süre annem ve kardeşimle beraber teyzemlerde kalmak zorunda kaldık. maddi imkansızlıklar bir yandan parçalanmış aile olmanın verdiği manevi zorluklar bir yandan zor zamanlardan geçtik. evlerinde kaldığımız süre boyunca teyzemler devamlı babamı kötülediler babamın ailesini kötülediler. anneme sürekli ''çocuklarını bırak sen canını yolda mı buldun ilk duruşmada temizle üstünden kendi başına bu evde bizle kral gibi yaşarsın eşin şimdi hayata yeniden başlayacak ama sen çocukların sorumluluğuyla hayatını mahvedeceksin bırak babaları baksın ver bunları babalarına '' bile dedikleri oldu. annem çocuklarımı bırakmayacağım dediğinde hatta hakaret bile ettiler anneme sende hiç akıl yok bilmem ne dediler. bana kaç defa bize yaklaşmayın babanızın kanını taşıyorsunuz dedikleri bile oldu.

neyse yıllar geçti bazı şeyler geride kaldı şimdi öğrendim ki bu teyzem hastaymış annem onu ziyarete git ayıp olmasın dedi. ama benim değil yanına gitmek telefonda konuşmak bile gelmiyor içimden böyle söyleyince de ben kinci, bencil,egoist oluyorum. siz olsanız gider misiniz ? ya da yüzleşir misiniz ? ne yaparsınız ?
Ben olsam gitmezdim :kahve:

Annem bğyok diye ve yardımı dokundu diye ama yapılanlar Söylenenler unutulmuyor . Birgün dışarda oynarken annem bizi kayboldu sanmış bize kızdı annem çok uzağımda oynadım evin diye de teyzem yeter annen sizle uğraşmayacak dedi
unutulmaz canim, haklisin... En dogru karari yine sen vereceksin

Hah iste bizdekinin aynisi :KK66: siz daha hassas bir insansiniz benden demek ki. Teyzemler butun gun babamla babaannemin dedikodusunu yapardi ben anlamayayim diye de takma isimler kullanirlardi :KK66: simdi ne babam kaldi dunyada ne teyzem. Arada anneme hatirlatir gulerim. Teyzemin hakli oldugunu cok uzun yillar sonra anladim ben. Sucluydu babam da babaannem de. Ama sonucta onlar benim babam ve babaannemdi. Gecti gitti aradan 30 yil. Ayni meseleleri devam ettirmeyecek kadar kisa omrumuz. Uzerinde durmayin. Gitmek istemiyorsa caniniz gitmeyin tabii. Benim teyzem benimle son nefesinde vedalasti. Bir sey soyleyecek mecali yoktu ama bana gulumsedi. O gulumsemeden cok sey anladim ben. Cok mu severdim rahmetliyi derseniz evet demem belki size. Ama olsun. Ben kendi dogrumu yaptim. Siz de kalbinizin sesinj dinleyip kendi dogrunuzu yapin bence
Haklısınız belki de hayat sandığımız kadar uzun değildir bakın babam geçti gitti bile bu Dünya'dan

Canın nasıl istiyorsa öyle davran ama ben giderdim ki benzerini yaşadım on dakika dursan bir şey kaybetmezsin sonuçta.

merhaba arkadaslar,

bundan yıllar evvel annem ve babam ayrıldı. bir süre annem ve kardeşimle beraber teyzemlerde kalmak zorunda kaldık. maddi imkansızlıklar bir yandan parçalanmış aile olmanın verdiği manevi zorluklar bir yandan zor zamanlardan geçtik. evlerinde kaldığımız süre boyunca teyzemler devamlı babamı kötülediler babamın ailesini kötülediler. anneme sürekli ''çocuklarını bırak sen canını yolda mı buldun ilk duruşmada temizle üstünden kendi başına bu evde bizle kral gibi yaşarsın eşin şimdi hayata yeniden başlayacak ama sen çocukların sorumluluğuyla hayatını mahvedeceksin bırak babaları baksın ver bunları babalarına '' bile dedikleri oldu. annem çocuklarımı bırakmayacağım dediğinde hatta hakaret bile ettiler anneme sende hiç akıl yok bilmem ne dediler. bana kaç defa bize yaklaşmayın babanızın kanını taşıyorsunuz dedikleri bile oldu.

neyse yıllar geçti bazı şeyler geride kaldı şimdi öğrendim ki bu teyzem hastaymış annem onu ziyarete git ayıp olmasın dedi. ama benim değil yanına gitmek telefonda konuşmak bile gelmiyor içimden böyle söyleyince de ben kinci, bencil,egoist oluyorum. siz olsanız gider misiniz ? ya da yüzleşir misiniz ? ne yaparsınız ?

Bosver onlarin ayibi. 10 dakika gidip gecmis olsun de, büyüklük sende kalsin.

merhaba arkadaslar,

valla ben kinci bi insanımdır. halam annem yıllar yıllar önce kavga etti şuan araları iyi ama ben halamı sevmiyorum hala. ben olsam gitmezdim sanırım ya.

Eskiden gercekten cocuk babanin cocugu gozuyle bakiyolardi.. cocuklari birak gel cok kolay denirdi.. simdi kadin bosansada cocuklarima nasil yeterim hesabi yapiyo.. ben olsam genede giderdim sanirim..bugun variz yarin yokuz.. maalesef bu konularda cok yufka yurekliyimdr

Back
X