Siz olsanız gider miydiniz?

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Erkek arkadasımın eski iş yerınden bir kız arkadası var.Samimi degiller o kadar.Aynı yerde çalışmışlar.Kızı sevgılımın annesı tanıyor.Kızla bende tanısmıstım.Kızın bu hafta dügünü var.Benı de cagırmıstı.Sevgılımın annesı benım ıcın de gelsın demıs te ben gıtmeyı dusunmuyorum.Sevgılım annesıyle gıdecek.

İlişkinizin boyutuna göre değişir. Kayınvalide adayınız ile daha evvel birkaç kez bir araya gelindiyse gidilebilir. Bir de pek samimi olunmayan kızın düğününe niye anneyle gidiliyor anlayamadım. Benim erkek arkadaşım arkadaşlarının düğününe hiç annesiyle gitmedi mesela. Neyse dağıtmayayım ama sizin içinizden gitmek gelmiyorsa elbet vardır bir bildiğiniz. Gidin veya gitmeyin demek doğru olmaz.

Gitmezseniz sevgilinizin annesi yanlış anlayabilir. Ama neden istiyor gelmeniz? Yani gitmek istemiyorsanız bi bahane uydurun.
Ben zaten sevgılıme acık acık ne ısım var dedım.Hatta gecenlerde konusurken annesıne de demıstım.O gun 8 de ısten cıkacam.Bı de eve gıt hazırlan falan ugrasamam

Annesını de davet etmıs kız gelın diye.Benım gıdesım yok.Ne ısım var tanımadıgım bi ton ınsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…