- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Eski sevgilisi değilki canım eski iş arkadaşıSevgiliniz eski sevgilisinin düğününe mi gidecek?
Fonda ümit besen... arkasından konya ovası
Ben zaten sevgılıme acık acık ne ısım var dedım.Hatta gecenlerde konusurken annesıne de demıstım.O gun 8 de ısten cıkacam.Bı de eve gıt hazırlan falan ugrasamamGitmezseniz sevgilinizin annesi yanlış anlayabilir. Ama neden istiyor gelmeniz? Yani gitmek istemiyorsanız bi bahane uydurun.
Annesi de bızle gelecek.Bana sımdı oyna falan der kalkmam zaten de otur sıkılıromsadece sevgilimle gidecek olsam giderdim. ama annesiyle gitmem.
Annesını de davet etmıs kız gelın diye.Benım gıdesım yok.Ne ısım var tanımadıgım bi ton ınsanİlişkinizin boyutuna göre değişir. Kayınvalide adayınız ile daha evvel birkaç kez bir araya gelindiyse gidilebilir. Bir de pek samimi olunmayan kızın düğününe niye anneyle gidiliyor anlayamadım. Benim erkek arkadaşım arkadaşlarının düğününe hiç annesiyle gitmedi mesela. Neyse dağıtmayayım ama sizin içinizden gitmek gelmiyorsa elbet vardır bir bildiğiniz. Gidin veya gitmeyin demek doğru olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?