Siz olsanız gider miydiniz?

i ih. olmaz. hiiic gerek yok. gidersen o geceden sonra hersey degisir. yok anneler gunu beni aramadi. kandil oldu aramadu. ara hadi gelsin. kahvaltiya gelsin. gelsin de gelsin..bosver. hersey zamaninda guzel.
Ben onlara ıkı kez gıttım.Annesıyle de canım sıkınca konusuyorum.Dakıkamı harcamıyorum caldırıyorum hatta o arıyor :)Bayramlarda arıyorum.Her kandılde aramıyorum.Annesı cuma mesajı falan atıyor öyle.Kurbana gıderım anca :)

10 ay kısa süre olabilir ama bir nişanlılık durumunuz,ailesiyle tanışma durumunuz varsa gidilirdi.En azından kim diye soranlara sevgili yerine nişanlı denirdi.Sevgiliyken çok gerekli degil bence.

Eşimin mezuniyet törenine gittiğimde mecburen herkesle tanıştırılmıştım ve hepsi ya evliyiz ya nişanlıyız ya sözlüyüz demişti.Kız arkadaş deyince eşim ben baya üzülmüştüm,kötü hissetmiştim kendimi.Sizinki en azından başkasının düğünü ve aile içine girip düğüne gitmek gibi bir zorunluluğunuz yok bence

10 ay kısa süre olabilir ama bir nişanlılık durumunuz,ailesiyle tanışma durumunuz varsa gidilirdi.En azından kim diye soranlara sevgili yerine nişanlı denirdi.Sevgiliyken çok gerekli degil bence.

Eşimin mezuniyet törenine gittiğimde mecburen herkesle tanıştırılmıştım ve hepsi ya evliyiz ya nişanlıyız ya sözlüyüz demişti.Kız arkadaş deyince eşim ben baya üzülmüştüm,kötü hissetmiştim kendimi.Sizinki en azından başkasının düğünü ve aile içine girip düğüne gitmek gibi bir zorunluluğunuz yok bence
Sevgılısı oldugum ıcın ve kızı sadece bır kez gordugum ıcın gıtmıycem.Hem annesıyle gıtmek ıstemıyorum dugune falan

Ben isler resmilesene kadar es ailesi ile gorusnemeyi tercih ettim, sadece kardesleri ile tanismistim o da oyle ayak ustu.
Kardesi evlenmisti, davet edilmistim ama katilmamayi tercih ettim. Alinan darilan olmadi bu sebepten dolayi.

Bence istiyorsaniz gidin ama istemiyorsabiz hic zorunda hissetmeyin.

Ben isler resmilesene kadar es ailesi ile gorusnemeyi tercih ettim, sadece kardesleri ile tanismistim o da oyle ayak ustu.
Kardesi evlenmisti, davet edilmistim ama katilmamayi tercih ettim. Alinan darilan olmadi bu sebepten dolayi.

Bence istiyorsaniz gidin ama istemiyorsabiz hic zorunda hissetmeyin.
Yok gıtmıycem :)

Back
X