Siz olsanız gidermisiniz.

Yoncacannnn

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2020
1.344
1.345
133
Herkese merhaba,

Kısaca derdimi anlatayim,

Eşimin ve benim ikinci evliligimiz.

Fakat ailesi en başından beri beni hiç istemedi.

Yaklaşık 10 yıldan beri Eşimin kardeşleri ile ben görüşmüyorum.
Kv ile de bayramlarda falan, özel günlerde, anneler v.s. gibi

İlk evlendiğim yıl, bana çok ağır hakaretler ettiler, dul kadin aldın.
Çocuklu kadın aldın, ala ala bunumu aldin gibi gibi.

Babam öldü eltim gelmedi, kv ve gorumculer de, ilk gün geldi bir daha gelmedi,

İki defa doğum yaptım hiç biri gelmedi.
Yada kv evinde , bazen karsilasiyorduk, sürekli kardeşleri laf vurdu ,

Neyse sorunum şu, önümüzdeki ay gorumcemin kızı evlenecek,

Bizi tatlı, isteme, nişan hiç birseye çağırmadı,
Kv ye demiski, düğüne çağırsam gelirlermi acaba,

Eşimde çok istekli gitmeye ama beni zorlamıyor, sana bıraktım diyor,

Siz olsanız gider misiniz

bana çok ağır hakaretler ettiler, dul kadin aldın.
Çocuklu kadın aldın, ala ala bunumu aldin gibi gibi.
Babam öldü eltim gelmedi, kv ve gorumculer de, ilk gün geldi bir daha gelmedi,
İki defa doğum yaptım hiç biri gelmedi
Böyle hakaret eden iğrenç konuşan, üzücü bir günde destek olmayan, doğum yapınca yanına hiç gelmeyen birisi için ben hiç çabalamaz ,yüzünü dahi görmek istemezdim. Bence gitmeyin, eşiniz gitmek istiyorsa gitsin.

Babam ölecek el gibi kapıdan başsağlığı dileyip gidecekler bende onun düğününe mi gitcem
Kocam giderse de gitme demem kardeşidir ama kırılırdım ya .
yani iki tane çocuğunun doğumuna gelmemiş - kocama derdim ki senınki evlat değil mi ? Bacının evladının özelliği ne ?

Bende sizler gibi düşünüyorum, Fakat eşim küslük bitsin, sen bir adım at havasında, ama kalbim gerçekten çok kırık onlara.
Eşinize adımı atan ben olursam söyledikleri herseyı kabul etmiş olursun, daha da kırma istersen de geç .

Karşı taraf kadınlığınıza kadar laf etmiş kendı oğulları bekar olsaydı bile kiii değilmiş oda ayrılmış biriymiş dul karı aldın bula bula bunu mu buldun çok ağır ya bunlar yakışmayan kelimeler

Gitmem. Ayrıca bence bu küslük de bitmemeli. Bu küslük degil çünkü. Fikirleri , bakış açısı değişen insan( pek mümkün degil) gelir özürler diler, gönül almaya çalışır. Bir adım atıp barışsan ne olacak bu kafadaki insanlarla. Boşuna yine gereksiz laflarına maruz kalacaksın. Gitmek istiyorsa eşin buyursun gitsin. Onca şeyin üstüne kalkıp da düğüne falan gitmeyin. Ölüme gelmeyenin düğününe mi gidilirmiş. Ha ölürse biri o zaman gidersin taziyeye insanlık budur der geçersin.

Evet, ben de eşime böyle söylüyorum, tekrar gidip gelmeye başlarsalar, yine laf sokacaklar, yine kavga tartişma olacak, en azından böyle kafam rahat.

Tekrar başa dönmek istemiyorum. Yine aynısı olacak.
Bana çok kötü günler yaşattılar,

Hamileyken düşük tehlikesi yaşadım, onlar yüzünden, bir hafta hastane de yattım.

giderim ama barışmak için uğraşmam, mutlu günlerinde olay da çıkarmam. nötr kalırım. eşim için giderim. eşim de siz gelmediniz ama ben gelmek istedim, eşim de beni kırmadı, bundan sonra bir şey yaparken bunu da yazın kenara der. olaysız dağılırım.

Gitmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…