Siz olsanız gidermisiniz.

Tamam işte niye hala kendini bu konuda üzüyorsun. Kararın dogru. Hayatından uzaklasmışlar ne güzel. Eşin de seni anlamak zorunda. Ha anlamıyorsa da keyfi bilir deyip kararının arkasında dur. Onca seneden sonra kimsenin seni böyle yıpratmasina izin verme. Bu erkekler gercekten kafasız ya. Çocuğun olmuş gelmemişler, onca kavga gürültü. Hala düğün dernek pesinde barışalım kafasında.

Tabi ki gitme. Deli misin ayol. Bu zamana kadar adam yerine koymamış düğüne de belki takı takarsınız diye çağırıyordur o.. asla gitme kendini paspas etme

Onlar da bunu ve konu sahibinin yüce gönüllülüğünü yaptığı büyüklüğü anlayacak insanlar mı sizce? 2. Gün kaldıkları yerden fitne fesatlığa huzur bozmaya devam edecekler

İlk evlendiğim yıl, bana çok ağır hakaretler ettiler, dul kadin aldın.
Çocuklu kadın aldın, ala ala bunumu aldin gibi gibi.

Bende sizler gibi düşünüyorum, Fakat eşim küslük bitsin, sen bir adım at havasında, ama kalbim gerçekten çok kırık onlara.
Asla gitmem.

Ölüm doğum konularını geçtim gelmeyen gelmez ama bana ağzına geleni söyleyip bundan zerre pişman olmayan utanmayan insanlara niye ben adım atıyorum?
Üstelik beni kızlarının düğününe çağıranlar da onlar değil, kayınvalide gelin diyecek çağrılmadığım yere el etek öpmeye mi gideceğim
Bence gitmeyin, çağırmadığımız halde geldi deyip bir sürü laf söylerler canınız sıkılır.

Opsss düzeltiyorum görümce çağıracakmış ama yine de fikrim değişmedi, gitmem.

Tabi ki gitme. Deli misin ayol. Bu zamana kadar adam yerine koymamış düğüne de belki takı takarsınız diye çağırıyordur o.. asla gitme kendini paspas etme
Hep bunu düşündüm zaten, görümcem bana nikahta çeyrek altın takmıştı, kendisi ince ve küçük hesap yapardi sürekli, kimseyi yemeğe, caya cagirmaz hep birine yıkılma peşindeydi,

Acaba diyorum çeyrek altın geri gelsin diye mi çağırmak istiyor.

Çok teşekkür güzel mune' cim. Fikirleriniz benim için gerçekten kıymetli.

Ne işim olur ya üstüne bi de mutsuzluklar dilerim, yallah.

Hayır, gitmem.

Sormanz hata gitmeyin tabi ki

Çok teşekkür güzel mune' cim. Fikirleriniz benim için gerçekten kıymetli.
Rica ederim, eşiniz için dahi olsa kendinizi o aileye ezdirmeyin düğüne gitmeyin, mesele nikahta size taktığı çeyreği geri almaksa verin kayınvalidenin eline çeyreği, görümceye de bir mesaj atın bana nikahta taktığını kızına hediye ediyorum deyin.

Abisi de 2. evliliği yapmış, o erkek diye evlenmemiş birini layık görüp kadınlara böyle ahlaksızca şeyler söyleyen insanlardan nefret ediyorum, kendileri de kadın ve evliler, evlat büyütüyorlar Allah evlatlarına mutluluk nasip etsin ama insan ağzından çıkanı düşünerek söyleyecek, ben de insanım ben de kadınım benim de veya evladımın da evliliği bozulabilir diye, ki kadınlar şıp diye boşanmaz boşanmışlarsa mutlaka geçerli bir sebebi vardır.

Terbiyesize terbiyesiz olmak gerekiyor lakin dua etsinler bizim kadınlarımızın çoğu sakin mizaçlı, yoksa o görümcenin ayarsız konuşmasına ağzını enseye kadar ayırmak var.

gitme

Çok doğru, genel olarak sakin bir yapım var, pat diye cevap vermeyi beceremiyorum, bu yüzden hayatta çok ezildim.

Dediğiniz gibi karşılarında daha cevval biri olsaydı, yuttururdu o kelimeleri ona.

İlk eşimden fiziksel ve psikolojik şiddet gördüğüm için boşandım, 1,5 yaşında çocukla beni sokağa attı, ben polis çağırınca alkolün etsindeydim dedi,

5 yıl çektim bu çileyi düzelmedi, ayrıldım.

Şimdi bu kinanacak birsey mi, dillerine beni sakız ettiler. Dul kadın diye,

Her zaman diyorum, kimse ne oldum demesin, ne olacağım desin diye.

O yüzden hiç birine içim açılmıyor

Allah'ın yanında ne yok bosverin siz onları onlarında başına gelince anlarlar hem herkes ayrılabilir ne var bunda

Onun gelirler mi diye sormasi sizo saydigindan degil de dedikodu olmasin diye istememeleri. Sahsen saygi gömedigim yere gitmiyorum. Esim merakliysa gidebilir, ama sahsen gitmem. Cocuklarima ezilmeyi, boyun bükmeyi örnek olarak göstermem

Onlar da bunu ve konu sahibinin yüce gönüllülüğünü yaptığı büyüklüğü anlayacak insanlar mı sizce? 2. Gün kaldıkları yerden fitne fesatlığa huzur bozmaya devam edecekler
onlar bir şey anlasın diye değil, onların ne düşündüğünün önemi yok. insanlıklarını unutmuş gibi davranıyorlar zaten.

düşük ihtimalini sonradan yorumdan okudum, çok geçmiş olsun konu sahibi. allah evlatlarınızı size bağışlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…