Siz olsanız gidermiydiniz

Evet ama 3 aylık bebek nasıl olacak gelen giden hizmet bekler enfeksiyon riski soğuk sobalı ev bilemiyorum bebeğim bu kadar küçük olmasa giderdim galiba bir de bebeğim yeni doğunca bir hafta yoğun bakımda yattı enfeksiyon riski maalesef var

O kadar küçük bebekle şartları uygun olmayan rahat edemeyeceğim bir yere gitmezdim. Eğer eşiniz bebeği kayınpederinizin görmesini mutlaka istiyorsa ilçede/merkezde iyi bir otel apart gibi birşeye sizi yerleştirsin. Günübirlik kayınpederin yanına uğrarsınız bir iki kez.
On yıl önceki konuya yorum yapma gereği duymuyorum.

10 yıllık kin

10 yıl önceki mevzuyu geç ,sobalı evi de....Ama bebeğin enfeksiyon riski varsa bırak k.pederi hasta olan babam olsa götürmem yanına.

Sobalı evden ben korkuyom ya kucucklugumuz sobalı evde gecti ama cocukmusuz işte anlamadan yanına oturup mayısıp uyurduk. Simdi kayınvalidelern evi sobalı oraya kısın gitmemeye calısıyorum evde kucuk bazen ben esim bebek sobalı odada yatıyoduk korkuyodum ya zehirlenirsek diye allahtan gurbetteyizde yazın izinlerde giidypduz daha esim izni kışa aysrlıcam sobanın yanında oturmayı içine patates atmayı ustunde kestane yemeyi ozledim diyorksjx. Konu dısı. Ama simdi köy yeri sobalı ev herkes iç içe sıcak odada oturalım diye nefesler karısıyor sigaralar terler bilmem neler dusunemiyorum.emzirme desen bebegi emzircen herkes salondan cıksın mı diyceksin arka odalara gitsen buz gibidir. Esine de bebek 1 yasına gelmeden oyle şap şup opılecek ortamlara sokamam diye

10 sene önceki mesele için değil ama evlerinin sobalı olması ve çocuklarımın küçük olması sebebiyle gitmezdim. Ortalıkta ciddi bir salgın var. Ama arayıp sorardım elbette.
O zaman durumu anlatın ve gitmeyin.arayın sorun ama 10 sene önceki meseleyi dile getirirseniz eşinizle aranız açılır.

Aslında kindar değilim ama hastalığım ciddiydi genç yaşta iki ay yatacak kadar Nyse ki geçti elhamdülillah
Ne olursa olsun komada olun isterseniz Allah korusun 10 yıl olmuş neyin hesabını tutuyorsunuz .
Bu konuda katılmıyorum ama bende 3 aylik bebegimi sobalı eve asla goturmezdim

Köylü olarak köye hiçbir gerekçe ile ziyarete gidilmesini gerekli görmüyorum. Köy, gidilmesi gereken katiyen değil
Nasıl yani? Siz kıymetini bilmiyorsunuz. Biz çocuklarımıza doğal yiyecek, temiz hava, doğayla iç içe bir ortamda olsunlar diye kendimizi yırtıyoruz. Siz gidilmez diyorsunuz.
Konu sahibi için 3 aylık bebekle bu soğukta tamam gidilmez ama yazın alıp bebeği gidebilir.

Yahu size ne? Şimdi böyle yazdınız diye hemen fikrim mi değişecek yani? Nedir bu karşı cevabın amacı?

Bence de gitmeyin. Hem çocuklar perişan olur hem de kp evde hasta yatarken çocuk sesi onu cok yorar. Dedemden biliyorum. Bir iki saatlik hasta ziyaretine gelen kalabalık bile onu cok yoruyordu.

Aynen benim dediklerimi eşinize söylerseniz kimse size gönül koymaz bence.

Okadar mesafeden sizi ziyaret etmelerini beklemeniz sacma olmus. baba sozkonusu oldugu icin ve yasli oldugu icin ben giderdim. Ama ev sobali ve ocak ayı 3 aylik bebekle gitmezdim cocuk hasta olur cok ufak gitmeyin bencede

bu sorum vardı benim mesela
D Dilara55333 sorunlanlara cevap da vermiyorsunuz
geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
zaten çocuk küçük ve eşinizin gitmesi en mantıklısı

Bebeginiz cok kucuk gitmeyin.
Ama konuyu bu sekilde acmis olmaniz hala kin guttugunuzu gosteriyor.
10 yil onceki mevzuyu unutun artik. 10 yilda baska hic mi iletisiminiz olmadi, gecmis olsuna gelmediklerini unutturacak?

600 km yol yani ne kimseden gelmesini beklerim. ne de giderim. telefondan arayın geçmiş olsun diyin yeterli bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…