- 6 Aralık 2018
- 429
- 328
- 103
- 39
- Konu Sahibi Dilara55333
-
10 yıllık kinMerhaba arkadaşlar hemen konuya gireyim
Yeni evlendiğimde bir rahatsızlık geçirdim yaklaşık bir ay hastanede yattım sonrada yaklaşık 20 gün annemin evinde kaldım hastaydım. O sırada eşimin ailesi annesi babası kardeşleri ziyarete gelmedi aramızda yaklaşık 600 km yol var uzak olması beni ilgilendirmez diyerek o zaman alınmıştım.
Aradan 10 sene geçti iki çocuğum oldu birisi 3 ayi geçti biri okula gidiyor eşimin babası bağırsak ameliyatı olacak evleri köyde sobalı ev küçük bir bebek ben asla gitmeyeceğim siz açıkçası 10 sene önceki mevzu bir yana çocuğum için gidemem eşim de mırın kırın etsede çocuk için oda götürmez ama bir yandan da babası yaşlı nolur nolmaz diyorum siz olsanız ne yapardınız?
10 yıl önceki mevzuyu geç ,sobalı evi de....Ama bebeğin enfeksiyon riski varsa bırak k.pederi hasta olan babam olsa götürmem yanına.Evet ama 3 aylık bebek nasıl olacak gelen giden hizmet bekler enfeksiyon riski soğuk sobalı ev bilemiyorum bebeğim bu kadar küçük olmasa giderdim galiba bir de bebeğim yeni doğunca bir hafta yoğun bakımda yattı enfeksiyon riski maalesef var
O zaman durumu anlatın ve gitmeyin.arayın sorun ama 10 sene önceki meseleyi dile getirirseniz eşinizle aranız açılır.10 sene önceki mesele için değil ama evlerinin sobalı olması ve çocuklarımın küçük olması sebebiyle gitmezdim. Ortalıkta ciddi bir salgın var. Ama arayıp sorardım elbette.
Ne olursa olsun komada olun isterseniz Allah korusun 10 yıl olmuş neyin hesabını tutuyorsunuzAslında kindar değilim ama hastalığım ciddiydi genç yaşta iki ay yatacak kadar Nyse ki geçti elhamdülillah
Nasıl yani? Siz kıymetini bilmiyorsunuz. Biz çocuklarımıza doğal yiyecek, temiz hava, doğayla iç içe bir ortamda olsunlar diye kendimizi yırtıyoruz. Siz gidilmez diyorsunuz.Köylü olarak köye hiçbir gerekçe ile ziyarete gidilmesini gerekli görmüyorum. Köy, gidilmesi gereken katiyen değil
Devede bile böylesi kin yoktur. Pes dedim.Ya 10 sene önceki olayın kinini mi tutuyorsunuz, ben sizden korkarım.
Yahu size ne? Şimdi böyle yazdınız diye hemen fikrim mi değişecek yani? Nedir bu karşı cevabın amacı?Nasıl yani? Siz kıymetini bilmiyorsunuz. Biz çocuklarımıza doğal yiyecek, temiz hava, doğayla iç içe bir ortamda olsunlar diye kendimizi yırtıyoruz. Siz gidilmez diyorsunuz.
Konu sahibi için 3 aylık bebekle bu soğukta tamam gidilmez ama yazın alıp bebeği gidebilir.
Ne sordunuz acaba bebek olunca pek bakamıyorum şuan hepimiz hastayım Allah herkese şifa versin biz gitmiycez zaten hasta da olduk eşim gidecekD Dilara55333 sorunlanlara cevap da vermiyorsunuz
bu sorum vardı benim mesela600 km yoldan ziyaret beklemek mi?
kendime alıngan derdim siz ultrasınız valla
gelince nerede kalacaklardı onları kim ağırlayacaktı mesel?
annenizin evinde mi yatıp kalkacaklardı.. saçma olmaz mıydı öyle annenize de yük hem
gıcık kapacak yer aramışsınız resmen
geçmiş olsun Allah acil şifalar versinD Dilara55333 sorunlanlara cevap da vermiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?