Siz olsanız gidermiydiniz

Aynı şartlarda olan sizin babanız olsaydı gider miydiniz yoksa yine gitmez miydiniz ?

Sorunuzun cevabı bence sorduğum soruda saklı kayınpederle babanız gibi kan bağı tabi ki yok ama torun ona da torun o yüzden cevabınıza göre karar verin.

Bebrk kucuk oldugu icin gitmeyin
Kizim 4 gundur hasta. Ustelik once o hasta oldu, ondan bana bulasti. Bu nasil oldu bilmiyorum gercekten. Cocuk ates dusurucu almasina ragmen atesi cikiyodu. 10 yillik mevzuyuda unutun zamanasimina girmis.

3 aylık bebekle sobalı eve yatılı gidilmez. Eşiniz gitsin siz de ararsınız.

Merhaba arkadaşlar hemen konuya gireyim
Yeni evlendiğimde bir rahatsızlık geçirdim yaklaşık bir ay hastanede yattım sonrada yaklaşık 20 gün annemin evinde kaldım hastaydım. O sırada eşimin ailesi annesi babası kardeşleri ziyarete gelmedi aramızda yaklaşık 600 km yol var uzak olması beni ilgilendirmez diyerek o zaman alınmıştım.
Aradan 10 sene geçti iki çocuğum oldu birisi 3 ayi geçti biri okula gidiyor eşimin babası bağırsak ameliyatı olacak evleri köyde sobalı ev küçük bir bebek ben asla gitmeyeceğim siz açıkçası 10 sene önceki mevzu bir yana çocuğum için gidemem eşim de mırın kırın etsede çocuk için oda götürmez ama bir yandan da babası yaşlı nolur nolmaz diyorum siz olsanız ne yapardınız?
E o zaman bir birinizin yaptiklarini hak etmissiniz demektir. Hicbiriniz oburunden daha iyi degil

Bende öyle düşünüyorum.
600 km yoldan ziyaret beklemek mi?
kendime alıngan derdim siz ultrasınız valla

gelince nerede kalacaklardı onları kim ağırlayacaktı mesel?
annenizin evinde mi yatıp kalkacaklardı.. saçma olmaz mıydı öyle annenize de yük hem

gıcık kapacak yer aramışsınız resmen

Ben hasta olduğum zaman 600 km öteden kimsenin geçmiş olsuna gelmesini istemem açıkcası. Kalacak yerleri de sorun olur yük olur bana. Siz de bence unutun, yaşlı insanları biraz alttan alın derim.
Kesinlikle haklısın. Bir de, 10 sene önceki ulaşım imkanları doğrultusunda!

Yeni evlendiğimde bir rahatsızlık geçirdim yaklaşık bir ay hastanede yattım sonrada yaklaşık 20 gün annemin evinde kaldım hastaydım. O sırada eşimin ailesi annesi babası kardeşleri ziyarete gelmedi aramızda yaklaşık 600 km yol var uzak olması beni ilgilendirmez diyerek o zaman alınmıştım.
Aradan 10 sene geçti iki çocuğum oldu birisi 3 ayi geçti biri okula gidiyor eşimin babası bağırsak ameliyatı olacak evleri köyde sobalı ev küçük bir bebek ben asla gitmeyeceğim siz açıkçası 10 sene önceki mevzu bir yana çocuğum için gidemem eşim de mırın kırın etsede çocuk için oda götürmez ama bir yandan da babası yaşlı nolur nolmaz diyorum siz olsanız ne yapardınız?
10 senelik mevzuyu geçin diyorsun ama sen geçmemişsin maşallah.
Çocuk çok küçük cidden yollarda sefil olur. Eşinde seslenmiyorsa gitme

Ay abartmayin yaa insanlık
Ölmüş cidden

neden 10 sene öncenin kinini güdüyorsun

600 km bayaaa uzak yalnız yani yaşlı insanlar, olabilir gelemeyebilirler. Kalacak yer bul vs dert bunlar masraf da. Yani bunu 10 sene sonra hala taze bir kin olarak nasıl yaşattınız içinizde 😄

Yıllar önce olmuş olaydan değil ama 3 aylık bebekle sobalı bir eve gitmeyi hele ki böyle bir salgın döneminde göze almazdım.
Daha çok küçük.
Telefonla arayıp konuşun, eğer görüntülü olabilirse o şekilde torununu görmesini sağlayabilirsiniz.
Çok geçmiş olsun.

Evet ama 3 aylık bebek nasıl olacak gelen giden hizmet bekler enfeksiyon riski soğuk sobalı ev bilemiyorum bebeğim bu kadar küçük olmasa giderdim galiba bir de bebeğim yeni doğunca bir hafta yoğun bakımda yattı enfeksiyon riski maalesef var

Üç aylık bebekle ben gitmezdim. Esiniz gitsin görsün babasını.b

Bebiş küçük, sobalı ev kesin sıcak soğuk derken hasta olur. Bence gerek yok, eşin gitsin görsün siz de olmadı otelde kalın dedeleri görsünler.

10 yıl önce 1 ay hastanede yatacak kadar bir rahatsızlık geçirmişsiniz hem de yeni evlisiniz. Gelebilirlerdi bence ya ne olacak köyde atomu mu parçalıyorlar sanki. Otobüse atla gel, köyden de geline organik besinler getir hediye olarak. İnsanlık öldü mü yav. Sizin evinizde kalırlardı bir kaç gün olmadı.

Anne baba kardeşler cümbür cemaat size 600 km yol tepip geçmiş olsuna mı geleceklerdi? Bunu beklemeniz çok saçma. 10 senedir bu olayın kinini gütmek daha saçma. Küçücük bebeği sobalı eve köye götürmek bence doğru değil 10 yıl önceden bağımsız söylüyorum bunu

Bu havada, o kadar yol gidip sobalı evde kalınca illaki bebek hastalanır. Dedeye olan empatiyi önce bebeğe yapmak lazım. Bebeğe yazık değil mi? Onun vebali ne olacak?

Gitmeyin.

Şimdi gidin 10 yıllık kin tutma ajandanızda bu olayın üzerini çizin ve yanına intikam alındı yazın.

Aynı şartlarda olan sizin babanız olsaydı gider miydiniz yoksa yine gitmez miydiniz ?

Sorunuzun cevabı bence sorduğum soruda saklı kayınpederle babanız gibi kan bağı tabi ki yok ama torun ona da torun o yüzden cevabınıza göre karar verin.
Bu soruyu, aynı şartlarda sizin babanız olsaydı eşiniz gider miydi yoksa yine gitmezmiydi diye sormak daha da sağlıklı olur sanki.

Back
X