Siz olsanız hangisini seçerdiniz ?

Ben çalışıyorum kendime değil de çocuğa istiyorum.Verikiyor mu çocuğa boşanma olmadan
Lütfen bir avukatla görüşün ...tedbir nafakası çocuğun masrafları için de cikarilabiliyor diye biliyorum en kotu maaşa icra yoluyla gene alırsın çocuğun nafakasını .Cocuğuna 500 TL bile harcayamayacak durumda olan adam sizinle neyine güvenerek evlenmis ki?Çocuğunuz artık sizin karninizda değil .Bakıcısı(aileniz bakiyor ama bedavaya değil) ,hatta evinizin kirası ,bezi,doktor kontrolü,maması hepsi para demek..vermesini teklif ettiginiz rakam bunların yarısını zaten karşılamıyor. Adamin nesine üzülüp aciyorsunuz en azından bu süreçte gidip tekrar birinin günahına girip çocuk yapıp ortalarda gezinmez

Merhabalar sevgili hanımlar,haftaya boşanma davası açmaya niyetleniyorum.Normalde elimde protokol var.Esimin bekarliktan getirdiği yüklü borçları var.Bir davayı kaybetti onda da karşı tarafın avukat ucreti yansiyacakmis.Diger oğluna ödemekte olduğu yüklü bir nafaka var.Borc içinde diye,bosaninca iyice parasız kalıp oğlumun gözünde pasif baba olmasın diye bişey istemedim e sonra dedim niye oğlumun hakkını almayayım şimdi istemezsem yarın bu hak kaybolur.500 dedim borcum var daha da artacak çocuğuma babalık nasıl yapacağım ben dedi.Cekismeli aç madem dedi mahkeme ne söylerse o olsun.

Mahkemeye git gel yapmak da yıpratır değil mi ?sizce çok uzar mı neyi seçmeliyim siz olsanız ne yapardınız ?
Teşekkürler

Maaşı ne kadar
Diğer oğluna yüklü nafaka ne kadar ödüyor ?
Bir de protokolde ne yazıyor?
Anlaşmaya bakın . Mahkemeler anlaşacağınızdan daha fazlasını bağlayacak diye bir kural yok . Bir an önce kurtulmaya bakın . Çekişmeli çok uğraştırıp yorucu oluyor manevi olarak

Çekişmeli dava acsam işine gelir aslında,söyledi ara yerde mesajda, çekişmelinin sonuclqnmasi uzun sürüyor o süre içinde nafaka filan vermemiş oluyor tabi.Simdi nafaka başlasa sikisirmis çekişmeli olaunmus
olur mu öyle sey, bosanma asamasinda da cocuk icin nafaka alabilirsin. acil avukata danis

Çekişmeli dava acsam işine gelir aslında,söyledi ara yerde mesajda, çekişmelinin sonuclqnmasi uzun sürüyor o süre içinde nafaka filan vermemiş oluyor tabi.Simdi nafaka başlasa sikisirmis çekişmeli olaunmus
Olurmu canım boşanma sürecinde de nafaka veriliyor bir miktar. Avukatınızla görüşüm.

Maaşı ne kadar
Diğer oğluna yüklü nafaka ne kadar ödüyor ?
Bir de protokolde ne yazıyor?
Anlaşmaya bakın . Mahkemeler anlaşacağınızdan daha fazlasını bağlayacak diye bir kural yok . Bir an önce kurtulmaya bakın . Çekişmeli çok uğraştırıp yorucu oluyor manevi olarak
Maaşını bilmiyorum da 4500 filandir 900 kadarı nafaka krediler kartlar ekşi hesaplar kira vs si var

Maaşını bilmiyorum da 4500 filandir 900 kadarı nafaka krediler kartlar ekşi hesaplar kira vs si var

4.500 maaşa 900 nafakaysa iyiymiş
Peki bu 900ü mahkeme mi belirlemiş , kendileri mi aralarında anlaşmış ?
Eğer anlaşmayla ise siz de o kadar almak için anlaşmaya bakın .

4.500 maaşa 900 nafakaysa iyiymiş
Peki bu 900ü mahkeme mi belirlemiş , kendileri mi aralarında anlaşmış ?
Eğer anlaşmayla ise siz de o kadar almak için anlaşmaya bakın .
Önceki sefer yüksek nafaka ile anlaştığı için yüksek ilerliyor aynısı olsun istemez tabi

Back
X