SİZ OLSANİZ HANGİSİNİ YAPARDİNİZ?

jeehan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2017
2.452
1.792
133
Merhaba...

Geçen konu açmıştım evden kaçmakla ilgili onun üstüne bir yigin saçma sapan şeyler oldu ve su an aşırı kararsızım.

Kafamdakileri anlatsam yardımcı olur musunuz? Çünkü şu an resmen mantıklı düşünemiyorum.

1. Annem de babam da açık açık beni sevmediklerini söylüyorlar zaten. Babam abartisiz şekilde sürekli, ölsem cenazeni almaya gitmem, intihar etseydin keşke diyip duruyor. Evi yeniliyorduk biz az önce bağırarak diyor ki burayı böyle yapmadan gidip intihar etseydin keşke. Yarin aksam gelme eve git intihar etti diyip duruyor. Artık üzülmekten de gectim çok gücüme gidiyor. Şimdi evden gitmeyi o kadar çok istiyorum ki. Şu an çalışıyorum birkaç ay kenara para ayirip gitmek istiyorum. Nereye gideceğimi hiç bilmiyorum. İse daha çok yeni girdim burda stajı vs da halletmek istiyordum hem de sahiden istediğim bir işti uzun vadede çok şey öğrenebilirdim burada ama dayanacak sabrım kalmadı. (Para biriktirirken nereye gideceğimi vs ayarlarım diye düşünüyorum.)

2. 1,5-2 yıl bekleyip evlenmek. Annem zaten sürekli senin şu evden çıkıp gittiğin gunleri görsem diyip duruyor. Her fırsatta sevgilimi babama söylemekle tehdit ediyor. Ufak bir tartismada elalem danamasa senin düğününe bile gelmem der. Senin düğünune bile gelmeyim de gör sen gittiğin yerde surekli yüzüne vururlar bunu, o gittiğin yerdekiler demez mi sana ailesi bile arkasında durmuyor nasıl biz kız bu vsvsvs gibi laflar ediyor.

Bu sebeplerden ve artık dayanamayacak olduğum için hiç istemiyorum 2 yıl bu evde bekleyip annemin "ay kızım gidiyor" diye yalandan aglamasini görmek hiç hiç istemiyorum. Midem bulanıyor düşündükçe.

Şimdi evi ayırıp evden gitsem gerçekten sevgilimin ailesi ne düşünecek? Bu şekilde isteyecekler mi? Ne diyecekler?

Evden kaçsam gidip annem gidip sevgilime hesap sorar ki jehaan nerede diye?

Canım ne sevgilin ne de ailesi umrunda olmasın bu 1
İkincisi sakın kurtuluş olarak evliliği seçme daha beter olursun.

Para biriktir biraz, ailenle muhatap olmamaya çalış. Kendini güçlu hisseder hissetmez de kendi düzenini kur

Evliliği çözüm gibi görmüyorum sinirli birisiyim ve tedavi olup evlilik vs düşünmek istiyordum

Neden sevmiyorlar seni
Bu sacmaligin bi aciklamasi olmalı
Bir insan yavrusuna nasil bunlari soyler

Bilmiyorum bakın bende de çok suç var ama bunları duyacak kadar değil. Daha ilkokuldayken bile böyleydi babam. Yolda saçımı düzeltiyorum diye sokak ortasında dovmustu beni

Biraz sabret o zaman...
Bazi insanlarin agzi baska soyler kalbi baska ailenin de dusunmeden konustuguna inaniyorum

Ama bı kere der iki kere der hep mi der böyle? Sürekli intihar et diyor sürekli. Ya ben çok net hatırlıyorum 7-8e gidiyordum intihar mektubu yazmıştım o yaşta

Hangi şehirdesin? Kiralar ne durumda?
Git bir aparta yerleş ucuzundan. Bu saate kadar gitmemiş olman hata.
1900 tl ile gayet evden ayrılınır.

Hangi şehirdesin? Kiralar ne durumda?
Git bir aparta yerleş ucuzundan. Bu saate kadar gitmemiş olman hata.
1900 tl ile gayet evden ayrılınır.

Ama isim ve evimin arası çok yakın. Doğal olarak ailem de biliyor iş yerimi. İşten de çıkacağım. Başka şehre bile gidebilirim yeter ki gideyim

Bu ortamdan kaçmak için evlenme.
Hayatının hatasını yaparsın,aile evini mumla ararsın.
Dediğin gibi yapmalısın,2-3 ay para biriktir daha sonra öğrenci evleri oluyor hani 2-3 kişiyle kalınan,öyle bir yere yerleşip işine devam edebilirsin.

İl olarak sakaryaya düzceye falan gidebilirsin.
Tam bir öğrenci şehri ve apartlar çok ucuz. Eğer sakaryaya gelirsen bulmanda yardımcı olabilirim bende orda okuyorum.

Ama isim ve evimin arası çok yakın. Doğal olarak ailem de biliyor iş yerimi. İşten de çıkacağım. Başka şehre bile gidebilirim yeter ki gideyim
Ucuz bir yerde bir iş bulup garanti edin, sonra hemen taşının bence.

Teşekkür ederim 2-3 ay daha dayanabilirsem dayanacagim :)

Anne ve babanız size neden bu kadar kötü davranıyor?

Babama benim her şeyim batıyor bilmiyorum. Su an bu kadar bağırması in sebebi. Evimiz küçüktü ve 3 kişi aynı masa üstünde ders çalışıyoruz. Misafir gelince kalacak yer kalmıyor. Babam odayı pimapenle boldurmustu onları vs kaldırdım diye bu kadar bağırıyor.

Çok bağnaz bir aileniz var ne yazık ki bundan dolayı sizi sevmediklerini söylüyorlar çünkü siz onlar gibi değilsiniz.

Kız olduğunuz için etraftan kendilerine laf söz gelecek diye sizi sevmiyorlar. O ilkokul olayı bile bunu gösteriyor.

Şu an sevgiliniz olmasaydı bile sizi istemeyecek hemen baş göz etmeye kalkacaklardı.
Yeter ki kendilerine söz gelmesin kızları tarafından. Peeeh!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…