- 9 Eylül 2009
- 495
- 162
- 648
- Konu Sahibi Hayvanseverdost
-
Merabalar hanımlar Rabbim dert vermesin benimki ufak bir mesele hamilelik döneminde biraz kafamı kurcalayınca sizlerden fikir almak istedim..
5 buçuk aylık hamileyim ve Allahım kısmet ederse kız bebegim olacak. Ilk çocuğum. Yan binada kaynanamlar ve eltimler oturuyor eltimin bir erkek çocuğu var 4 yaşında. Bircok kıyafetleri duruyor ikinci bir çocuk olursa kullanılır diye. Bebek arabasıydı besigiydi onlar da duruyor. Kaynanam biraz tutumlu bir kadındır. Bu kalan kıyafetleri sen kullan diyor cok şey almazsın 1 2 sey aldın mi yeter sana diyor. E benm de ilk bebeğim insan hevesli oluyor. Kırılır diye birsey demek de istemiyorum ama alıp sonradan giydirmezsem de ayıp olur. Siz olsanız kullanır miydiniz bebek arabasını kıyafetlerini vs.tepkiniz ne olurdu. Nasıl bir tutum sergilemeliyim fikir verebilirseniz memnun olurum teşekkürler.
benim gorumcemde oglunun 7 yillik elbiselerini saklamis.lekeli eski pusku genelde hepsi.zorla sectirdiler bir iki tane hic kullanilmamis filan aldim temiz.gerisini kullanmam dedim kotu olmuslar.kim ne derse desin insanin icinde heves oluyor ilk cocuga.hem alinanlarda israf olmuyor sonucta ikinci cocuga kaliyorMerabalar hanımlar Rabbim dert vermesin benimki ufak bir mesele hamilelik döneminde biraz kafamı kurcalayınca sizlerden fikir almak istedim..
5 buçuk aylık hamileyim ve Allahım kısmet ederse kız bebegim olacak. Ilk çocuğum. Yan binada kaynanamlar ve eltimler oturuyor eltimin bir erkek çocuğu var 4 yaşında. Bircok kıyafetleri duruyor ikinci bir çocuk olursa kullanılır diye. Bebek arabasıydı besigiydi onlar da duruyor. Kaynanam biraz tutumlu bir kadındır. Bu kalan kıyafetleri sen kullan diyor cok şey almazsın 1 2 sey aldın mi yeter sana diyor. E benm de ilk bebeğim insan hevesli oluyor. Kırılır diye birsey demek de istemiyorum ama alıp sonradan giydirmezsem de ayıp olur. Siz olsanız kullanır miydiniz bebek arabasını kıyafetlerini vs.tepkiniz ne olurdu. Nasıl bir tutum sergilemeliyim fikir verebilirseniz memnun olurum teşekkürler.
Öyle mi oh ne güzelmiş maaşallah iste ben de almam demiyorum da insan hevesli olunca kafasına takılıyor teşekkürlerKullanırdım niye kullanmayayım. Bebek dediğin aynı kıyafeti 3-5 kez anca giyiniyor, eskimiyor hiç bir şey. O kıyafetlere eşyalara harcayacağım parayla çocuğum adına yatırım yaparım. Damlaya damlaya göl olur.
Ablamın İlk çocuğunun kıyafetleriyle sülaledeki 5 çocuk büyüdü ikinci çocuğuna geri geldi hepsi üzerine eklene eklene.
Öyle mi oh ne güzelmiş maaşallah iste ben de almam demiyorum da insan hevesli olunca kafasına takılıyor teşekkürler
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, ihtiyacınız yoksa çalışan bir kadınsanız bence içinizden gelmiyorsa ikinci el birşey kullanmayın çocuğunuz için, ikinci bebeğinizde ilk bebeğinizin eşyalarını kullanarak tasarruflu olabilirsiniz.Merabalar hanımlar Rabbim dert vermesin benimki ufak bir mesele hamilelik döneminde biraz kafamı kurcalayınca sizlerden fikir almak istedim..
Gercekten mi ayy neden o kadar attın içine yazık günah üzüldüm bak sana. Oğlan çocuğu ama hani turuncu sarı kırmızı o renkler kıza da uyar yani cok mavilileri almiyorum zaten :)Ben de kırmayım dedim sonra içime ataa ata hasta oldum bak konuma çektiğim acıya bi bak da sen de öyle olma! Sakın alma git kendi keyfince al oğlan çocuğunun kıyafetini kız napcak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?