Siz olsanız Ilk Bebeğinize Kullanılmış eşya, kıyafet kullanır mıydınız ?

İlkinde de kullandım bu 3. Bebeğim görümcemin oğullarınınkini kullanıyorum kendimde alıyorum şimdi çabucak büyüme zamanı zaten bi giydiği eskineden büyüyo bende sonra güzel kıyafetler alcam önümüz bayram zaten 2 de kızım var ayıp değil ki eskimiş yıpranmış giydirip kullanmam
Hemde birsürü alacağıma onları giydirip aldıklarımı kaliteli alıyorum

Bebek arabasını da henüz görmedim ama 5 senelik araba suan günümüzde epey kullanislilari çıktı az kullanılan birsey de değil o yüzden yenisini almak mantıklı geliyor ama kıyafet kullanırım diyorum nolacak ama sanırım kisitlanmak hosuma gitmiyor bikac tane al yeter denmesi vs.

Beşik bebek arabası ettin bidaha dusunmuyorsa bebek arabası neysede besigi begeniyorsan al yani ben begeniyorsam alırdım begenmezsem almam. Benim de kızımın kiyafetlerini abimin eşi alıyor giydiriyor bende kuzenimden alıyorum mesela onun oğlu çok çabuk büyüyor eskimiyor kullanılıyor. Hatta bende halama veriyorum yeni kalanları donusumlu kullanmak mantıklı çünkü coxuk kiyafetleri çok pahalı ve eskimeden buyuyorlar. Ama tabi ilk çocuğunuz alın yinede yeni kıyafetler

Amin teşekkürler çalışmıyorum maalesef maddi durumumuz orta halli. Bir memur kadar diyeyim. Yani bi iki parca olsa giydirirm de bayağı bir olunca acaba diyorum. Teşekkürler fikriniz için.

Hayir.. bebegime kiyafet alacak dahi durumum yoksa neden cocuk yapayim.. bebek arabasi gibi seyler olur ama kiyafet olmaz.. bana komsular veriyo bazen kirmayip aliyom ardindan gece cope atiyom.. yada belediyenin kiyafet kumbarasina atiyom

Lekeliler de var arada. Yıkanınca çıkar mi bilmiyorum bir çoğu lekeli. Temizleri de var tabiki
Lekelileri almazdım ben olsam.
Uyumlu ve geçimli olmak iyidir ama insanlara sınırı da çizmek lazım.
Aksi takdirde önemsenmiyor ve değer görmüyorsunuz ne yazık ki.

İki oğlum arasında 3 yıl var
İlk oğlumun tüm kıyafetleri duruyordu
Lekelileri attık hepsini yıkadık ter temiz oldu
Ama 2.oğlum içinde alışveriş yaptım
Evde giydirmek pijama tarzı çok az aldım abisinden kalanları giydi dışarda giydirmek için şık kıyafetler aldım onun yerine
Ama bir çok arkadaşın dediği gibi çok hızlı büyüyorlar
İnanın giydiremediğim kıyafetleri var daha
Küçük oğlumdan kalanları ablamın oğluna veriyoruz oda giyiyor
İnanın bir çocuk daha büyütür
Çok az giyildikleri için sapa sağlam duruyorlar

biz pek bebek arabasi kullanmiyoruz. zaten oğlum sekiz dokuz aylikken falan almsitik. simdi de arabayi indirip ugrasmak yerine kucağımiza aliyoruz yurutuyoruz. avm ye falan giderken aliyoruz yanimiza. önce arabaya bakin begenmezseniz yenisini almak çok kolay. onlardaki araba buyukse siz baston puset alin ikinciye.

kiyafet olarak da sorun etmem ben olsam. ama illa kendim de alırım. saglikla alin kucaginiza.

Bence al ya
Onun cocugu erkekmis.
Sen elbise falan almayacak misin kiz cocugunun kiyafetleri daha süslü oluyor
Sonuçta sen de baskasina verirsin ha besik vs gibi seyler sağlamsa onlari eltinden alabilirsin
Kiyafetleri falan alma bence
Benim annem diyor ben size hep aldım cok hevesleniyordum ben gec doğmuşum bir de
Gerci annem de yalan atıyor bence fotolarda sanki hep ayni kıyafetler var
Kaynanalarin da herseye bir yorumu var ha hic sevmiyorum böyle şeyleri sanki kendi vercek parasını

Ben ilk kızım da 1,5-2 yaşına kadar tek çöp almadım neredeyse bi arkadaşım sağolsun kızının küçülmüşlerini getirdi hepsi de yepyeniydi park yatağını banyo küvetini vs de vermişti ya da hediye de geldi bi iki yerden
Hiç gocunmadım aksine hala dua ederim
Kullanılabilir bence hiç önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…