siz olsaniz kabul eder misiniz?

tövbeler etmiş bir daha asla dedi
İnanmak istiyormusunuz ? Öyle gibi geldi bana tüm parasını yiyip o sırada sizi aramiyor para bitince arıyor . Sizce sevgi var mı ya da bir ilişki ? Yoksa sizi para bankası olarak mı görüyor

İnanmak istiyormusunuz ? Öyle gibi geldi bana tüm parasını yiyip o sırada sizi aramiyor para bitince arıyor . Sizce sevgi var mı ya da bir ilişki ? Yoksa sizi para bankası olarak mı görüyor
bende boyle dusunuyorum

size ben bir şey demiyorum siz once adam iyi lafımı söylemeye çalıştınız anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz kalbiniz karanlık çünkü
Adam iyi mi diyorum yok diyorsunuz maaşı iyi diyorsunuz. Bence ne istediğinizi bilmiyorsunuz siz. Para mı derdiniz koca mı?

İnanın buraya konu yazanları biz uzaktan görüyoruz herşey apaçık belli.
Bu adam sana koca değil arkadaş bile olamaz sakin hayatını bunla karartma.
Bir ömür surunursun bu adamın kafasiyla
bu şekilde olmaz bencede ciddiyet yok birikim.vs yok

Adam iyi mi diyorum yok diyorsunuz maaşı iyi diyorsunuz. Bence ne istediğinizi bilmiyorsunuz siz. Para mı derdiniz koca mı?
parada kocada degil senin anlamadığın bu kafana gore yazıyorsun. ikisi de degil dürüst her koşulda sevebileceğim hayat arkadaşı.

sen kendi mükemmel maaşından bahsetsene heralde herkes 15 20 milyar maaş alıyor
Adamin kendi elinde bile tutamadigi 8 bin liranin size ne faydasi var ya. Sizi zerre sevmeyen biri bi de bu. Ay saka olsun lutfen bu char.
Ya zamaninda 6bin dolar alan adamin gozunun yasina bakmadim. Bu arada cidden agladisiz olsaniz evi dami ustune yaparmissiniz adamin.

dolar 1 tl olduğu zamanlar mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…