İnanmak istiyormusunuz ? Öyle gibi geldi bana tüm parasını yiyip o sırada sizi aramiyor para bitince arıyor . Sizce sevgi var mı ya da bir ilişki ? Yoksa sizi para bankası olarak mı görüyortövbeler etmiş bir daha asla dedi
sen kendi mükemmel maaşından bahsetsene heralde herkes 15 20 milyar maaş alıyorYoksulluk sınırının altında mi oluyordu bu ekonomik düzen seysinde ? Abdbsbs
bende boyle dusunuyorumİnanmak istiyormusunuz ? Öyle gibi geldi bana tüm parasını yiyip o sırada sizi aramiyor para bitince arıyor . Sizce sevgi var mı ya da bir ilişki ? Yoksa sizi para bankası olarak mı görüyor
Mahmut Tuncer.Aysel kar aysel karnereden hatirliyorum bu kullanıcı adını
Adam iyi mi diyorum yok diyorsunuz maaşı iyi diyorsunuz. Bence ne istediğinizi bilmiyorsunuz siz. Para mı derdiniz koca mı?size ben bir şey demiyorum siz once adam iyi lafımı söylemeye çalıştınız anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz kalbiniz karanlık çünkü
günümüz şartlarında sanirim herkesin maaşım 10 15O kadar da iyi değil günümüz şartlarında
4.2 milyor.sen kendi mükemmel maaşından bahsetsene heralde herkes 15 20 milyar maaş alıyor
bu şekilde olmaz bencede ciddiyet yok birikim.vs yokİnanın buraya konu yazanları biz uzaktan görüyoruz herşey apaçık belli.
Bu adam sana koca değil arkadaş bile olamaz sakin hayatını bunla karartma.
Bir ömür surunursun bu adamın kafasiyla
parada kocada degil senin anlamadığın bu kafana gore yazıyorsun. ikisi de degil dürüst her koşulda sevebileceğim hayat arkadaşı.Adam iyi mi diyorum yok diyorsunuz maaşı iyi diyorsunuz. Bence ne istediğinizi bilmiyorsunuz siz. Para mı derdiniz koca mı?
Adamin kendi elinde bile tutamadigi 8 bin liranin size ne faydasi var ya. Sizi zerre sevmeyen biri bi de bu. Ay saka olsun lutfen bu char.sen kendi mükemmel maaşından bahsetsene heralde herkes 15 20 milyar maaş alıyor
siz verdin bakAysel insallah dalga geciyorsundur.
Yoksa gel ben seni evlat edinip bagrima basicam. Söz cok sevicem seni aysel.
Evet öyle bebeyim. Çok gördüğün 8bin TL benim arabamın mazotuna yetmezgünümüz şartlarında sanirim herkesin maaşım 10 15
Yani kocaparada kocada degil senin anlamadığın bu kafana gore yazıyorsun. ikisi de degil dürüst her koşulda sevebileceğim hayat arkadaşı.
dolar 1 tl olduğu zamanlar miAdamin kendi elinde bile tutamadigi 8 bin liranin size ne faydasi var ya. Sizi zerre sevmeyen biri bi de bu. Ay saka olsun lutfen bu char.
Ya zamaninda 6bin dolar alan adamin gozunun yasina bakmadim. Bu arada cidden agladisiz olsaniz evi dami ustune yaparmissiniz adamin.
dağına gore kar versin allah insallah oyle birini bulursan haber verirsinEvet öyle bebeyim. Çok gördüğün 8bin TL benim arabamın mazotuna yetmez
Olur bence ya, sen yine bi düşün. Maaşı iyi bi kere.bu şekilde olmaz bencede ciddiyet yok birikim.vs yok
adam paranızı yiyecek.gerçekten bu kadar saf olamazsınızevet yeni kanunda 2 evlilik hakkı varmis ! şakamızınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?