senin demekki anladığın tek şey bu kapasite bu kadar fazla zorlamayacagmYani koca
Dürüst olsa zaten durumu iyiken arardı seni.parada kocada degil senin anlamadığın bu kafana gore yazıyorsun. ikisi de degil dürüst her koşulda sevebileceğim hayat arkadaşı.
İşte bu o adam değil sana bunu anlatmaya çalışıyorlar anlamayan sensin.parada kocada degil senin anlamadığın bu kafana gore yazıyorsun. ikisi de degil dürüst her koşulda sevebileceğim hayat arkadaşı.
Dolar ne zaman 1 TL oldu ki ?dolar 1 tl olduğu zamanlar mi
ama onunda maaşı iyi bir yandanda ben işi bırakmayı düşünüyorum diyoradam paranızı yiyecek.gerçekten bu kadar saf olamazsınız
evet dışardan görseniz abdestli dürüst insan gibiydi hala buna şaşırıyorum bu yılki oskar bu adama verilmeliona inançlı mi demistim burdakiler iyi senaryo yaziyor
pu ha ha ha hiç güleceğim yoktu.paçalarından borç akıyor ama iyi maaşlı işini bırakmak istiyor ha.adam sizi güzel kandırıyorrrama onunda maaşı iyi bir yandanda ben işi bırakmayı düşünüyorum diyor
Yoksulluk sınırının yaklaşık 2500 lira kadar altındaYoksulluk sınırının altında mi oluyordu bu ekonomik düzen seysinde ? Abdbsbs
Haha yok zeki ve komik sey. 2 yil once. Trol oldugun cok belli bu arada. Kimse 8bin lira alan koca adayi icin gelip agit yakmaz buralardadolar 1 tl olduğu zamanlar mi
Evliyim ben KOCAM vardağına gore kar versin allah insallah oyle birini bulursan haber verirsin
İnkar is loadingevet dışardan görseniz abdestli dürüst insan gibiydi hala buna şaşırıyorum bu yılki oskar bu adama verilmeli
Bak bu yukarıdakini sen yazmışsın. Senaryoyu sen yazıyorsun ama maalesef yeteneğin, zekanla doğru orantılı.
abdestli durst insan yazınca imanlı mi oluyorevet dışardan görseniz abdestli dürüst insan gibiydi hala buna şaşırıyorum bu yılki oskar bu adama verilmeli
Bak bu yukarıdakini sen yazmışsın. Senaryoyu sen yazıyorsun ama maalesef yeteneğin, zekanla doğru orantılı.
Kaç para maaşı var?Evliyim ben KOCAM var
Yok cehennem odunu abdbsvsabdestli durst insan yazınca imanlı mi oluyor
yok yaptığı işi biliyorum bırakmaya bırakılır ama neyine güvenip birakacakpu ha ha ha hiç güleceğim yoktu.paçalarından borç akıyor ama iyi maaşlı işini bırakmak istiyor ha.adam sizi güzel kandırıyorrr
Evet oluyor.abdestli durst insan yazınca imanlı mi oluyor
Offf eksi trolu bu be.abdestli durst insan yazınca imanlı mi oluyor
valla o adam asla senle evlenmez.evlilik vaadiyle borç alacak sonra da ortadan gene kaybolacakk.diğer adam evliydi zaten olmaz.3. birini bulman lazımmsen kendi mükemmel maaşından bahsetsene heralde herkes 15 20 milyar maaş alıyor
ben sen değilim isteHaha yok zeki ve komik sey. 2 yil once. Trol oldugun cok belli bu arada. Kimse 8bin lira alan koca adayi icin gelip agit yakmaz buralarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?