siz olsaniz kabul eder misiniz?

Umutsuz gelirse özür dileyecem, ondan beteri de varmış

Aysel sen sevgilini evli biriyle boynuzlayıp yine o sevgiline mi dönmeye uğraşıyorsun?

Bi seni, bi de zorunlualandı galiba üyelik adı, o kişiyi anlamıyorum cidden. Erkeksiz duramıyorsuz, durdurmuyorlar.
kafadan sallayanlar grubu

yani insanların yıllarca kpss ye girip girmek istediği işi bu paçalarından borç akan adam bırakmayı düşünüyor ha?ben yemedimm aysellll
altın zengini arkadaş teşrif etmiş, zengin insan konunun üstüne gelirmiş :)

yani insanların yıllarca kpss ye girip girmek istediği işi bu paçalarından borç akan adam bırakmayı düşünüyor ha?ben yemedimm aysellll
kpss ile girdiğini kim diyor herşeyi kendi çapınızda dusunuyorsunuz

Evlen Aysel evlen. Daha iyisini bulamazsın, bulsan da anlamazsın. Evlen bununla. Sen evlen ki, iyisinin başına hasbelkader sarmasın.

Maaşı iyi maaşı iyi, büyük harflerle yazınca 14-20 bin falan kazanıyor sandım yahu.
yok adamın maaşı cidden iyi 8000 .ülkenin yarısı asgari ücret alıyor.ama öyle bir adam yok ha varsa da aysel e talip değil ondan eminimm

yok adamın maaşı cidden iyi 8000 .ülkenin yarısı asgari ücret alıyor.ama öyle bir adam yok ha varsa da aysel e talip değil ondan eminimm
şimdi ne iş yaptigini derim oturur ağlarsın kendi çapında dusunme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…