İftira atmayın...evet dışardan görseniz abdestli dürüst insan gibiydi hala buna şaşırıyorum bu yılki oskar bu adama verilmeli
Bak bu yukarıdakini sen yazmışsın. Senaryoyu sen yazıyorsun ama maalesef yeteneğin, zekanla doğru orantılı.
Genelde ateistler abdestli olur zaten, sen de haklısınabdestli durst insan yazınca imanlı mi oluyor
Aşkolsun.yok yaptığı işi biliyorum bırakmaya bırakılır ama neyine güvenip birakacak
mazotunu alacak maaşı vardir umarim 8 bin yetmiyormuş yaEvliyim ben KOCAM var
Aysel ben olsam hemen evlenirim.
Sen de evlen Aysel.
Kaçırma bu adamı Aysel.
Yapış yakasina Aysel.
Kap bu adamı Aysel.
Kimseye bela etme Aysel.
Onun dilinden en iyi sen anlarsin Aysel.
Aysel de Aysel
ha adam devlet sektöründe değil yani öyle mi?öyleyse vallahi de billahi de maaşını uyduruyorrrrrr.yok yaptığı işi biliyorum bırakmaya bırakılır ama neyine güvenip birakacak
Söylersem Aysel nazar değdirir gözü kalırKaç para maaşı var?
Üçüncü biri bulunamadı, sistem hata veriyorvalla o adam asla senle evlenmez.evlilik vaadiyle borç alacak sonra da ortadan gene kaybolacakk.diğer adam evliydi zaten olmaz.3. birini bulman lazımm
yok baya ciddivalla o adam asla senle evlenmez.evlilik vaadiyle borç alacak sonra da ortadan gene kaybolacakk.diğer adam evliydi zaten olmaz.3. birini bulman lazımm
çok umrumda kocanın maaşıyla degil kendi maaşınla övün o zaman kıskanirim belkiSöylersem Aysel nazar değdirir gözü kalır
8bin TL sadece aylık yakıt giderimiz bebeğim.gerisini sen hesapla iştemazotunu alacak maaşı vardir umarim 8 bin yetmiyormuş ya
devlet sektorundeha adam devlet sektöründe değil yani öyle mi?öyleyse vallahi de billahi de maaşını uyduruyorrrrrr.
Oooo aramıza zengo gelmiş.8bin TL sadece aylık yakıt giderimiz bebeğim.gerisini sen hesapla işte
Ama ama Aysel sen de çocuğun maaşına tav olmadın mı?çok umrumda kocanın maaşıyla degil kendi maaşınla övün o zaman kıskanirim belki
Daha ne kadar saçmalayabilirsin diyorum ama her mesajın bir diğerini aratacak düzeyde Aysel.abdestli durst insan yazınca imanlı mi oluyor
sallaması bedavaOooo aramıza zengo gelmiş.
maaşına tav olsam gelip burdan senden mi akıl alırım. kişi kendinden bilirmiş işiAma ama Aysel sen de çocuğun maaşına tav olmadın mı?
Sana sürprizim var, ben de çalışıyorum
Kıskandın mı çennsallaması bedava
tamam canim ok yalan yanlış konuya yorum niye yaziyorsunki git kitap okuDaha ne kadar saçmalayabilirsin diyorum ama her mesajın bir diğerini aratacak düzeyde Aysel.
Yalan dolan konular açınca ne yazdığını unutuyorsun muhtemelen, senin işinde zor.
Not tut bence bir kağıda, kıvırman daha kolay olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?