Eşiniz çağırıyor sa çağırsın siz muhatap olmayinSelamlar kv konuşmuyorum bi olaydan dolayı çok hakkaniyetle söyleyebilirim ki haklı olan benim.
Geçen bayramda elini öpmeye gitmiştim haklı olduğum halde, ama elini vermemişti.
Aile apt oturuyoruz bu arda bebeğimin diş buğdayı var herkes gelicek eşime sen davet et dedim gelmek isterse diye oda ben davet ederim ama benim davet etmemle olmaz gibi bişey söyledi siz olsanız ne yapardınız ?
hakki makki değil.Torununun diş buğdayında bulunmak onun hakkı bence. Çağırın ama samimi olmayın
Bana iyi davranmayan kvnin çocuğum üzerinde de hakkı makkı yoktur.Torununun diş buğdayında bulunmak onun hakkı bence. Çağırın ama samimi olmayın
Bence kesinlikle davet et. Etmezsen olaylar çok çok büyür. Aranızda bir problem olduğunu davetliler de öğrenmiş olur ve açıkçası kayınvalidenin onuru incinebilir. Sen davet et, gelmezse kendi bilir, en azından sonradan seni azarlayamaz. Misafirlerin yanında da kibar davran bence aranızdaki sorunları üçüncü şahıslar bilmesin. Sen davet edebilirsin bence normal yumuşak bir ses tonunda. Böyle şeylerde politik olmak senin açından çok daha yararlı olacaktır, pek çok çift görüyoruz yazık sırf kv sebebiyle boşanmalara kalkan. Hem kocanı doldurabilir onun sende görmediği negatif yanlarını aklına sokabilir hiç gerek yokSelamlar kv konuşmuyorum bi olaydan dolayı çok hakkaniyetle söyleyebilirim ki haklı olan benim.
Geçen bayramda elini öpmeye gitmiştim haklı olduğum halde, ama elini vermemişti.
Aile apt oturuyoruz bu arda bebeğimin diş buğdayı var herkes gelicek eşime sen davet et dedim gelmek isterse diye oda ben davet ederim ama benim davet etmemle olmaz gibi bişey söyledi siz olsanız ne yapardınız ?
Neden esinizin davet etmesiyle olmuyormus, kendi çocuğu da degil mi?
aradan cekilip sizi yüzgöz etmek istiyor, çok çakalca.
Ben davet etmezdim, gelirse kapim acik olur ama elini vermeyen birine de tın yani.
al evde besle cok uzuluyosansaŞu kocalara o kadar üzülüyorum ki 2 kadın arasında kalmaktan yazık yani
Aklıma kızılcık şerbeti görkem geldiYarın eşinize karın bizi çağırmadı diyip aranızı bozabilir mi? Yani esiniz bunun için aranızı bozarmi ? Eşinize söyleyin ben anneni çağırmak istiyorum sonuçta torunu ama öpmem için elini bile uzatmadı , söylersem vereceği tepkiyi kestiremiyorum sen konuşur musun diyin . Yarın karın beni aramadı dediğinde eşiniz sizin tarafınızı tutabilsin . Bazı aileler yüzünden evlilikler bitiyor doğru stratejiyle oynarsanız üzülmeyen taraf olursunuz
Kiz napalim bu hayat bize bunları gösterdi bende isterdim strateji olmasın, ama benim anam ağlayana kadar onun anası ağlasınAklıma kızılcık şerbeti görkem geldi
Arada dengeyi sağlayabilenler haksız haklı ayırt edebilen erkekler arada kalmıyorlar böyle o yüzden üzülmeyin.Şu kocalara o kadar üzülüyorum ki 2 kadın arasında kalmaktan yazık yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?