- 10 Kasım 2015
- 32
- 3
- 1
- 35
- Konu Sahibi acramionaa
-
Konuştum elime geçtikçe biriktirdim dedi bana söylememesini açıklamadı başka birşey söylemedi hiçbir şey olmamış gibi davranıyor sanırım bir ay kadar oldu al kızım şunu bile demedi cebimde beş kuruşum yok haftalık yirmi lira veriyo bana onuda yol parası yapıyorum
Yirtik mont meselesi biraz gaddarca ama annen babandan gizli olarak senin gelecegin icin yada varsa kardeslerin icin kotu gunler icin sakliyordur belki. Normal bir anne bu dusunceyle birikim yaparkonuya girmek istiyorum hemen konu annem
Annemin yıllardır birikimi varmış hemde öyle az uz bir para değil üatelik altınları da var biz herşeyi paylaşırdık onunla ikimiz yaşıyoruz anne kızdan öte arkadaş gibiyizdir bunu öğrenince çok kırıldım zamanınsa çok çalıştım paramı ona verdim hep yetmiyo bende yok derdi ben hep kıt kanaat yetirir diye bilirdim bu arada kendi de çalışıyor muhtemelen maaşını yalan söylüyordu inanıe mısınız anneme yük olmasın diye yırrık montla gidiyorum okula babana söyle alsın diyodu babam çok cimri biridir zaten söyleyemem de şuan okuyorum derslerim çok ağır o yüzden ekstra işe gidemiyorum ve kpss de hazırlanıyorum yani hiç vaktim yok bir kaç ihtiyacımı bile zora girmesin diye sürekli söylemedim okula o montla giderken ne kadar çok üzüldüğümü biliyordu sesini bile çıkarmadı al kızım diyemedi evimşz kira değil bu arada
çok kırıldım çok gücendim sizce napmam lazım eskisi gibi olamıyorum ona karşı bir anne kızına neden böyle yapar ve gizler bi yolunu bulup günlük işlere gidicem ama çok içerledim bir akıl verin bana
Sizce verecek olan insan gizler miCiddiyim verdiklerini geri iste.
Evet gerçekten yirmi lira bazen harcamıyorum saklıyorum olduğunu bilince vermiyor okulda yemiyorum eve zor geliyorum kredi almayı düşünüyorumbu kadar cimri olunmaz ki haftalık 20 lira nedir ya küçük çocuğa verilmez bu devirde, kaldı ki birikimi varmış annenizin. ben olsam tartışırdım hakkımı savunurdum.
Hayır ikimiz yaşıyoruz ev zaten kira değil bizim yani onun..Başka kardeşiniz var mı? Belki ev almak için biriktiriyordur falan diyeceğim de siz yırtık montla okula gittikten sonra evi ne yapacaksınız.
Babam gitti kurtuldu bende gidicem son bir senem oturur paracıklarıyla yaşarannene karşı gelmen gerekir anne diye sana esaret hayatı yaşatamaz merak etme seni kapı dışarı koyacak hali de yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?