Siz olsanız ne yapardınız artık dayanamıyorum.
yalnız barışalı bir sene oldu yeni bir barışma değilNeden barıştım diye kendine kızıp sonra yine sen mi aradın ?
Sen daha çok kızarsın kendine böyle
büyük konuşmayın her insan aynı değil öyle bir noktaya getirdi ki beni artık lanet olsun kapatayım dedimAyrilirim elbet napacam? Kiskanclik,hayati kisitlama, kufur, sozlu ve fiziksel siddete asla tahammulum yok.
Su sosyal medyayi takinti haline getirenleri de hic anlamiyorum. Neden sevgiliniz istedi diye sosyal medya kullanmaz bir insan nasil bir psikolojidir anlayan beri gelsin
Merhaba hanımlar 4 yıllık bi ilişkim var ama bu sevginin aşırılığı beni çok yıprattı. Ne sosyal medya hesabımız vardı ne karşı cinsten arkadaşımız ya yıllarca böyle devam ettik bi kere de iki aylık bi ayrılığımız oldu yalvardı yakardı barıştık kendime kızıyorum neden barıştın diye. Çok kaba konuşuyor kaç kez uyardım hep söz verdi yine aynı benimde hatalrım var yok değil ama ben kabul ediyorum o etmiyor çok ağır konuşuyor kavga edince küfürler hakaretler iyiyken de çok iyi bu sefer iki yüzlü olduğunu düşünüyorum. En son kavgamızdan sonra bir hafta yazmadık dünde yazdım ben çünkü yazmasam yazmıyor cevap vermedi bende sildim numarasını falan artık dayanamıyorum. Ya seviyor muyum yoksa yılların verdiği alışkanlık mı onu bile bilmiyorum. İçim o kadar doldu ki sürekli ağlayasım var hngi yöne dönecem bilmiyorum. Siz olsanız ne yapardınız artık dayanamıyorum.
yo o manada değil çok tutkulu bir insan yanımdayken sürekli gözlerime bakmalar iltifatlar ama bi tartışmada ettiği bi laf tam zıttı olunca yapmacık geliyor ben daha soğuk bi insanım sürekli bundan da şikayet ediyor onun gibi olmadığım içinsevginin aşırılığı derken neyi kastettin anlamadım, ama eğer sevgilinin kısıtlamalarını aşırı sevgi olarak görüyorsan bundan vazgeç, bu bir takıntıdır, belkide hastalıktır ama aşırı sevgi gösterisi değildir.
Her insan ayni degil debüyük konuşmayın her insan aynı değil öyle bir noktaya getirdi ki beni artık lanet olsun kapatayım dedim
neyse ben burda hadi yaptıklarımı eleştirin yazmadım iyi günlrHer insan ayni degil de
Bir koca icin arkadasimdan neden vazgeceyim misal? Sosyal medya aklini kullanan icin zararli bir sey degil. Bu yuzden rahat rahat buyuk konusabilirim. Esim bana sosyal medya kullanmayalim diyemez. Sen kullanma istemiyorsan ben kullaniyorum derim. Ona me yahu evlendik diye mali ki olduk?
E siz sormadiniz mi siz olsaniz napardiniz diye? Cevapliyoruz biz de.neyse ben burda hadi yaptıklarımı eleştirin yazmadım iyi günlr
öneri beğendiremiyoruz ? Teşekkür ederim ama kırmadan yapılan yorumları dikkate alıyorum iyi günler .Son zamanlarda konu sahipleri de bir tuhaf :)
Öneri beğendiremiyoruz.
Neyse ayrılmak için neyi bekliyorsunuz? Evlenmeyi mi?
Bizim yorumlarda ne hakaret var ne kufur. Ama bize kiriliyorsunuz nedense sevgiliniz olacak beyefendi sover sayarken bu alinganliginiz nerede?öneri beğendiremiyoruz ? Teşekkür ederim ama kırmadan yapılan yorumları dikkate alıyorum iyi günler .
sizde baya bir siber zorbasınız farkında mısınız ?Bizim yorumlarda ne hakaret var ne kufur. Ama bize kiriliyorsunuz nedense sevgiliniz olacak beyefendi sover sayarken bu alinganliginiz nerede?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?