- 5 Temmuz 2025
- 69
- 3
- 1
- 30
- Konu Sahibi fnrbahce123
-
aldatma konusunu bilmiyorum ama dediğim gibi ilgiliyken çok iligli bazen de böyle.Aldatıyodur o sizi. Seven erkek merak eder kandırmayın kendinizi allah askına. Ayrılın, iki gün yazmayan adama sevgili demem sadıkta kalmam açıkcası.
sevgilimde görüntülü vs konuşurken bir bakardım uyurdu ben mesela öyle uyuyamam yada konuşucaz diye çok uykumda olsa beklerim. tabi ki bahane gibi ama sevgilim kafası doluyken yorgunken bu enerjiyi bulamıyor gibi. molası yok onun yani öyle öğlen vs.Ben de yoğun bir işte çalışmıştım. İşten eve geldiğimde birkaç saat içinde gözlerim kapanıyor birden uykuya dalıyordum. Ama gerek molalarda gerek eve geldiğimde sevgilime vakit ayırıyor öyle uyuyordum. Hele seven bir erkek mutlaka vaktini ayırır, vakit ayırmaması bahanedir.
en son 2 ay önce görüştük.1 yıl içinde görüşme sıklığınız nasıl peki
İşten eve giderken yine yazar. Wcyedemi gitmiyor? Su içmiyormı yemek yemiyormu? Kendinizi kandırmayın.aldatma konusunu bilmiyorum ama dediğim gibi ilgiliyken çok iligli bazen de böyle.
25. şöyle zaten öncesinede bir arkadaşlığımız vardı tabi zor oluyor özlemek vs .Uzak mesafeden tanımak zor ayrıca seven erkek bahane uydurmaz ilgilenir. Siz kaç yaşındasınız peki?
yazdığı oluyor hatta haber verdiğide oluyordu bazen böyle oluyor her gün böyle değil tabi kiİşten eve giderken yine yazar. Wcyedemi gitmiyor? Su içmiyormı yemek yemiyormu? Kendinizi kandırmayın.
yazdığı oluyor hatta haber verdiğide oluyordu bazen böyle oluyor her gün böyle değil tabi ki
Yaş farkı iyi , normalmiş. İnsan tabiki özler sevdiğini, hele uzak mesafe olunca burnunda tüter. İş olmadığı gün nasıl davranıyor size?25. şöyle zaten öncesinede bir arkadaşlığımız vardı tabi zor oluyor özlemek vs .
Kesinlikle konuşmak isteyen her türlü ortam yaratır, bahane uydurmaz wcde bile yazar :)İşten eve giderken yine yazar. Wcyedemi gitmiyor? Su içmiyormı yemek yemiyormu? Kendinizi kandırmayın.
daha ilgili ama örneğin bu pazar çalıştı cumartesi çalıştı eve geç gitti 1-2 gibi vsYaş farkı iyi , normalmiş. İnsan tabiki özler sevdiğini, hele uzak mesafe olunca burnunda tüter. İş olmadığı gün nasıl davranıyor size?
bende sizin gibi düşünüyorum ama sevgilim örneğin kafası bir işteyken odak noktasını değiştirmiyorKesinlikle konuşmak isteyen her türlü ortam yaratır, bahane uydurmaz wcde bile yazar :)
düşünüyorum ama mesaj atarak değil arayarak ama bugün mu yarın mı konuşsam bilmiyorum.Bence siz mesaj atın ve ayrılın bu adamla olmaz.
örneğin sevgilimi ailesi bile direkt aramaz müsait misin vs yazar öyle arar. yoğun çalıştığı için bunu kendimde yanındayken gördüm. tabi ki size katılıyorum ama dediğim gibi o biraz da rahat yalnız yaşıyor vs ondanda olabilirmesaj atmak 1 dakika süren bir şey. hatta arayıp konuşmak daha da kısa sürebilir. insan alarm kurmak için bile olsa telefonu eline alır. tamam sürekli mesajlaşmak normal değil de iki gün boyunca hiç haber alamamak çok saçma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?