siz olsanız napardınız ?

şöyle eve her gün aynı saatte gitmiyor örneğin erken de gittiği oluyor gece 1 yada 2 gibi de bu değişiyor

bende sizin gibi düşünüyorum ama sevgilim örneğin kafası bir işteyken odak noktasını değiştirmiyor
Siz olsaydınız ne yapardınız diye sorduğunuz için ben olsam böyle bir ilişkide dayanamaz ayrılırdım çünkü sevgilimin benimle ilgilenmesi , gün içinde sık sık konuşması hoşuma gider. Ben onu seviyorum,idare ederim diyorsanız siz bilirsiniz. Ama uzak mesafeli ilişki olması da dezavantaj yeterince tanımak açısından.

şöyle eve her gün aynı saatte gitmiyor örneğin erken de gittiği oluyor gece 1 yada 2 gibi de bu değişiyor
Fark etmez. Bir sesli mesaj olsa bırakabilir, sabah dinlersiniz. Sınır ötesine operasyona falan gitmiyorsa 12 saati geçen iletişimsizlikler ilişki anlayışıma uymuyor benim

şöyle uzak mesafe ama zaten bir arkadaşlığımız vardı öncesinde tabi ki özlüyorum bu ilk zamanlar daha çoktu şu an öyle değil galiba alıştım eskisi gibi değilim tutabileceğim bir yer var mı diye de bakıyorum sonuçta bir şeyler paylaştık vs .

Fark etmez. Bir sesli mesaj olsa bırakabilir, sabah dinlersiniz. Sınır ötesine operasyona falan gitmiyorsa 12 saati geçen iletişimsizlikler ilişki anlayışıma uymuyor benim
yani bazen çok şaşırtıyor beni haber veriyor vs ama bazen de böyle ben de anlayamadım aslında bayağı iyiydi yani bu haber verme konusunda vs ama en son pazartesi gece konuştuk sabahladık gibi böyle yani.

Nasıl bir işte çalıştığı da çok önemli . en ufak bir dikkat dağınıklığın da bir insanın ölümüne sebebiyet verebilecek bir işi mi var mesela ? Ağır iş makınası olabilir bu örneğin .
Ya da çalıştığı yer fabrika tarzı bir şey de telefon mu yasak bazı kurumlarda bu şekil yasaklar koyduklarını duymuştum ? Öbür türlüsü insan çay içerken sigara içerken tuvalete giderken yemeğe yürürken her türlü hiçbir şey yazmasa bile bi seni seviyorum yazar ,bitti yani.

sevgilim polis memuru.

Ne sıklıkla yüz yüze görüşüyorsunuz ?

Ayrilik mesajini gönderin gec kalmadan. Atom mu parcaliyo bu kisi ? Yoğunmus falan . Tabi ki boslugu var siz önceliği degilsiniz bi de uzak mesafeymis engeli basin

Nasa'da mı çalışıyor, atom mu parçalıyor ? Bıraksın bu ayakları. Koskoca 30 yaşında adam resmen sizi kenarda tutuyor.
2 gün boyunca haber alamadığım adam artık sevgilim falan değildir, ayrılık konuşması yapmaya bile tenezzül etmem.
Ayrıca 25 yaşındasın en güzel yaşlarındasın uzak mesafe ilişkisi nedir allah aşkına ?
Eğer bikaç ay içinde evlilik planı yoksa uzaktan ilişki yürütmenin hiçbir mantıklı tarafı yok.
Sevgili dediğin her an elinin altında yanında yörende olmalı
Tam o yaşlarda bu boku yediğim için böyle rahat yazıyorum bu arada =)))
Tam 3 sene yürüttüm allahım kabus gibiydi kabusssss...
Şimdiki aklım olsa asla sürdürmezdim.

3 sene sonunda siz mi ayrıldınız mı ? Nasıldı sizin ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…