- 11 Nisan 2025
- 187
- 289
- 18
- Konu Sahibi fnrbahce123
-
Bence hemen konuş , asla bahanelerinede inanma. Bu kadar tahammül etmen bile şaşırtıcı. İnan seven erkek her fırsatta yazıyordüşünüyorum ama mesaj atarak değil arayarak ama bugün mu yarın mı konuşsam bilmiyorum.
şöyle eve her gün aynı saatte gitmiyor örneğin erken de gittiği oluyor gece 1 yada 2 gibi de bu değişiyorNasıl mümkün olabiliyor ya? İşten çıkıp eve gidene kadar bir alo da mı diyemiyor? Yav insan en kötü wcde mesaj atarben konuşma falan yapmazdım.Öyle hiçliğin içinde kendi kendine kaybolur giderdi sessiz sessiz.
biliyorum daha önce ilişkim oldu sadece tutabileceğim bir yer var mı diye bakıyorum aslında.Bence hemen konuş , asla bahanelerinede inanma. Bu kadar tahammül etmen bile şaşırtıcı. İnan seven erkek her fırsatta yazıyor
Siz olsaydınız ne yapardınız diye sorduğunuz için ben olsam böyle bir ilişkide dayanamaz ayrılırdım çünkü sevgilimin benimle ilgilenmesi , gün içinde sık sık konuşması hoşuma gider. Ben onu seviyorum,idare ederim diyorsanız siz bilirsiniz. Ama uzak mesafeli ilişki olması da dezavantaj yeterince tanımak açısından.bende sizin gibi düşünüyorum ama sevgilim örneğin kafası bir işteyken odak noktasını değiştirmiyor
Fark etmez. Bir sesli mesaj olsa bırakabilir, sabah dinlersiniz. Sınır ötesine operasyona falan gitmiyorsa 12 saati geçen iletişimsizlikler ilişki anlayışıma uymuyor benimşöyle eve her gün aynı saatte gitmiyor örneğin erken de gittiği oluyor gece 1 yada 2 gibi de bu değişiyor
şöyle uzak mesafe ama zaten bir arkadaşlığımız vardı öncesinde tabi ki özlüyorum bu ilk zamanlar daha çoktu şu an öyle değil galiba alıştım eskisi gibi değilim tutabileceğim bir yer var mı diye de bakıyorum sonuçta bir şeyler paylaştık vs .Siz olsaydınız ne yapardınız diye sorduğunuz için ben olsam böyle bir ilişkide dayanamaz ayrılırdım çünkü sevgilimin benimle ilgilenmesi , gün içinde sık sık konuşması hoşuma gider. Ben onu seviyorum,idare ederim diyorsanız siz bilirsiniz. Ama uzak mesafeli ilişki olması da dezavantaj yeterince tanımak açısından.
yani bazen çok şaşırtıyor beni haber veriyor vs ama bazen de böyle ben de anlayamadım aslında bayağı iyiydi yani bu haber verme konusunda vs ama en son pazartesi gece konuştuk sabahladık gibi böyle yani.Fark etmez. Bir sesli mesaj olsa bırakabilir, sabah dinlersiniz. Sınır ötesine operasyona falan gitmiyorsa 12 saati geçen iletişimsizlikler ilişki anlayışıma uymuyor benim
sevgilim polis memuru.Nasıl bir işte çalıştığı da çok önemli . en ufak bir dikkat dağınıklığın da bir insanın ölümüne sebebiyet verebilecek bir işi mi var mesela ? Ağır iş makınası olabilir bu örneğin .
Ya da çalıştığı yer fabrika tarzı bir şey de telefon mu yasak bazı kurumlarda bu şekil yasaklar koyduklarını duymuştum ? Öbür türlüsü insan çay içerken sigara içerken tuvalete giderken yemeğe yürürken her türlü hiçbir şey yazmasa bile bi seni seviyorum yazar ,bitti yani.
Ne sıklıkla yüz yüze görüşüyorsunuz ?herkese iyi akşamlar, 1 yıldır uzak mesafe ilişkim var. ilişkimde genel olarak anlaşıyoruz sevgilim 30 yaşında. en son pazartesi gece konuştuk en son ben yazmıştım 2 gündür ne o yazıyor ne ben bu bazen oluyordu ama haber veriyor ya da gece yazıyordu sevgilim yoğun çalışıyor örneğin bu pazar çalıştı ya da eve geç gittiği vs oluyor. herkes şunu diyor tabi ki isteyen yapar eder ama sevgilim yalnız yaşıyor 30 yaşında ve kafası işindeyken çok hoşlanmıyor bence bundan kendisi bir şey demesede. öyle dakika dakika yazmaz zaten hiç de öyle olmadık zaten olması gereken bu biraz da. bende yazmıyorum çünkü bunu genelde o yapıyor o yazsın istediğim için. siz olsanız napardınız ayrılık konuşması yapar mıydınız ? yoksa bekler miydiniz ? ben de yanına gittiğimde çoğu zaman yorgun olduğunu eve geç geldiğini gördüm. ama tabii ki bunlar bahane gibi geliyor kulağa. beklemeli miyim bugünde yoksa konuşma yapmalı mıyım fevri davranmak istemiyorum.
salıver gitsin . dünya üzerinde 2 gun telefonda mesaj yazamayacak kadar çalışılan bi meslek olsaydı ortalıkta evli adam bile kalmazdı değil ki sevgilisevgilim polis memuru.
En son 2 ay önce görüştükNe sıklıkla yüz yüze görüşüyorsunuz ?
Tabi ki ama anılar vs olduğu için ve 1 senelik de bir yaşanmışlık var hemen çöpe atmak istemiyorum siz ne önerirsiniz.salıver gitsin . dünya üzerinde 2 gun telefonda mesaj yazamayacak kadar çalışılan bi meslek olsaydı ortalıkta evli adam bile kalmazdı değil ki sevgili
Mesaj değilde arayarak konuşmayı düşünüyorum. Yarin falan.Ayrilik mesajini gönderin gec kalmadan. Atom mu parcaliyo bu kisi ? Yoğunmus falan . Tabi ki boslugu var siz önceliği degilsiniz bi de uzak mesafeymis engeli basin
Bu ilişkiyi neden hâlâ sürdürüyorsunuz ?En son 2 ay önce görüştük
Sevdiğim için.Bu ilişkiyi neden hâlâ sürdürüyorsunuz ?
3 sene sonunda siz mi ayrıldınız mı ? Nasıldı sizin ki ?Nasa'da mı çalışıyor, atom mu parçalıyor ? Bıraksın bu ayakları. Koskoca 30 yaşında adam resmen sizi kenarda tutuyor.
2 gün boyunca haber alamadığım adam artık sevgilim falan değildir, ayrılık konuşması yapmaya bile tenezzül etmem.
Ayrıca 25 yaşındasın en güzel yaşlarındasın uzak mesafe ilişkisi nedir allah aşkına ?
Eğer bikaç ay içinde evlilik planı yoksa uzaktan ilişki yürütmenin hiçbir mantıklı tarafı yok.
Sevgili dediğin her an elinin altında yanında yörende olmalı
Tam o yaşlarda bu boku yediğim için böyle rahat yazıyorum bu arada =)))
Tam 3 sene yürüttüm allahım kabus gibiydi kabusssss...
Şimdiki aklım olsa asla sürdürmezdim.
Adamın tek sevdiğinin siz olduğundan emin misiniz ?Sevdiğim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?