siz olsanız napardınız ?

Arkadaşlar lütfen kadınlar olarak kendimize değer verelim ve bize değer veren, verdiği değeri gösterebilen adamlarla birlikte olalım elalemin sorunlu yetiştirdikleri çocuklarının ceremesini çekmeyelim🙏🏻 Konu sahibi nişanlı değilsin evli değilsin çocuk yok bir bağ yok daha ne bekliyorsun hayat kaçıyor zaman kıymetli gönder gitsin ya bu yaşa bir daha dönmeyeceksin
Zaten yazdım bayağı şimdi şey diyor dönüşte oraya gelme planım var hafta sonu falan seni seviyorum ben falan demeye başladı

Gerçekten çok sinirliyim biraz sinirlendigim içinde çok şey konuştum ben normalde aramadan konuşurum ama müsait değil mecburen yazdım
Mübarek ceo bu adam hiç birşeye vakti yok enerjisi kalmıyor müsaitliği olmuyor.. Valla sinir oldum ben bile buradan ya. Bu erkeklerin kendilerini önemseme derecelerine hayranım

Mübarek ceo bu adam hiç birşeye vakti yok enerjisi kalmıyor müsaitliği olmuyor.. Valla sinir oldum ben bile buradan ya. Bu erkeklerin kendilerini önemseme derecelerine hayranım
Evet aile ortamında vs çok acele olmuşta ondan söyleyememiş dedim benim bilmem gereken bir şey varsa bilmek istiyorum bana diyor ki yeterince açık konuşuyorum zaten falan

Feminist falan değilim bu arada evli ve çocuk sahibiyim sadece kızlar üzülmeden kırılmadan sevilerek yaşamanın hakkımız olduğuna inanıyorum

Arkadasimda diyor ki bence bekle hafta sonuna kadar gelmezse o zaman şey yap en son seviyorum yazdi ben de bir şey demedim daga.
Gelse de anlık düzelecek evine dönünce sil baştan aynı olacak. Güven kaybetmedin mi şimdi günlerdir yoktu memleketten çıktı ilerde başka yerden çıkmayacağı ne malum

Back
X