Siz olsaniz naparsiniz..

mihrimah16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2018
508
334
103
31
25 yasindayim anne baba ayri.annem oldum olasi sorunlu bi kadindi babamda sorumsuz.15 yasindayken annem bi baskasina gitti evlenmek icin.tabi bide kardesim var 4 yas kucuk benden.o zamana kadarda hep bi problem ailede annemin baskalariyla konustigunu gorustugunu anlardim ama sesimi cikaramazdim.neyse gitti annem ve bizi aramadi sormadi kendi kendime okudum buyudum meslegimi elime aldim ve karsima esim cikti cok sukur.kendi kendime dugun yaptim.sagolsun esim yapti daha dogrusu.bu sirada tabi kardesim okuyor eskiden tek ben sonrasindada esimle ben okuttuk evlendrdik herseyini yapmaya calistik 4 4 luk degildr belki ama elimden gelenin fazlasiydi.su anda annem barismak istyor benimle.kardesimin cocugu oldugunda onu gormeye gitti etti kardesim yoktu orada yani o da yakinlasma taraftari degil.annem evli ve baska cocugu yok.ilk gttigndede zerre pismanlik duymamisti bizi hic arayip sormadi .simdi sorum şu siz olsaniz naparsiniz yasanilan kotu bi cocukluga genclige boynu bukukluge ragmen barisirmisinz..bu arada konusmuyoruz ama hep derim basina bisey gelirse kapim acik mesela esiyle bi problem yasamis teyzemden para yollamistim ama gorusmedim konusmadim hicbisekilde..yorumlarinizi bekliyorum..hakkinizi helal edin

Öyle bir anne ile asla görüşmem. Eşi ile anlaşamayabilir, başkaları ile görüşebilir ve hatta birine kaçabilir ama çocuklarını arayıp sormamak nedir?

Bugün siz kendinizi kurtardınız, baktı ki kaçtığı adamdan da fayda yok ona, şimdi size sırtını dayamak istiyor belli ki. Hiç düzeninizi, huzurunuzu bozmayın, bugüne kadar nasıl geldiyseniz öyle devam edin

Allah sıralı ölüm versin.

Birgün cenazesi başında pişman olmamak için görüşün bence....

Can ciğer olmak şart değil. Ama pişman olmamak için doğru adım atmak şart.

Para pul yollamayın. Mesafeli görüşün.
Gorusursem mesafe olmucak biliyorum simdi gelicek gidicek yani kendini affetrmek icin mi artik akillandgi icinmi bilemicem ama bu sekilde olacagindan eminim.o donem zor zamanindaydi ciddi anlamda teyzem aglayinca dayanamadim yolladim Allahtan korktugum ic8n tabi birazda.

İçinden geleni yap. Eğer gerçekten pişman olduysa ve barışmak istiyorsan neden olmasın.
Birden olmaz ama yavaş yavaş yakınlaşabilirsiniz.

Simdi arkadaslar evet annem degsitiremem ama Allah var cok cektim dusunun bana uyku hapi icirmisligi bile var uyuyayim .da oda istedgi yere gtsin istedgni yapsin diye.bi kere bilmem sevdgm bi yemegi yapsin yada basimda beklesin yani zor gunumde kossun gelsin evel ezeldir yani bana dusman gibiydi.onun yaptiklarini onaylamayip engellemeye calistgm icin.

ben olsam görüşmem

güvendiği daglara kar yagmasa ardinda yetim gibi biraktigi yavrular gelir miydi acaba aklına

sizin gibi ihtiyaci olsa uzaktan gideririm ama görüşmem. o parayi da iyi kotu anne!! iste diye yollardim

Yerinizde olsam ne görüşür ne konuşur ne de maddi destek olurdum. Bazı şeylerin geri dönüşü de affı da yoktur benim için; anne dediğim insan, hayatta en güvenilecek insan, 15 yaşındaki evladına sırtını dönüp kendi keyfine evliliğe koşsa ve "Çocuğum ne yapar, ne yer ne içer aç mı tok mu üşür mü, kimledir kiminledir" diye dönüp ardına bakmadan seneler geçirebilse; aynı muameleyi kendisi de hak ediyordur."Kocanın koynu yeter sana" der suratına bile bakmam, ölse de umurum olmaz.

Gorusursem mesafe olmucak biliyorum simdi gelicek gidicek yani kendini affetrmek icin mi artik akillandgi icinmi bilemicem ama bu sekilde olacagindan eminim.o donem zor zamanindaydi ciddi anlamda teyzem aglayinca dayanamadim yolladim Allahtan korktugum ic8n tabi birazda.

Bence hiç görüşmemek de kötü. Ben olsam ayda bir, iki yemek yerdim. Evime filan direkt sokmazdım.

Derdiki ben kocamla cok mutluyum.hadi ben neyse de kardesim ona cok duskundu.o annesizlihi hissetmesin diye hep anne gbi olmaya calistim ona benim ihtyacim varken daha hep o dedim once kendmden o kadar cok verdm ki nasil anlatsam cok erken yasta yiprandim unutamiyorm bazen ezildigimiz gunleri bazende diyorm ki Allah gordu yasadiklarimizi unut gtsin

25 yasindayim anne baba ayri.annem oldum olasi sorunlu bi kadindi babamda sorumsuz.15 yasindayken annem bi baskasina gitti evlenmek icin.tabi bide kardesim var 4 yas kucuk benden.o zamana kadarda hep bi problem ailede annemin baskalariyla konustigunu gorustugunu anlardim ama sesimi cikaramazdim.neyse gitti annem ve bizi aramadi sormadi kendi kendime okudum buyudum meslegimi elime aldim ve karsima esim cikti cok sukur.kendi kendime dugun yaptim.sagolsun esim yapti daha dogrusu.bu sirada tabi kardesim okuyor eskiden tek ben sonrasindada esimle ben okuttuk evlendrdik herseyini yapmaya calistik 4 4 luk degildr belki ama elimden gelenin fazlasiydi.su anda annem barismak istyor benimle.kardesimin cocugu oldugunda onu gormeye gitti etti kardesim yoktu orada yani o da yakinlasma taraftari degil.annem evli ve baska cocugu yok.ilk gttigndede zerre pismanlik duymamisti bizi hic arayip sormadi .simdi sorum şu siz olsaniz naparsiniz yasanilan kotu bi cocukluga genclige boynu bukukluge ragmen barisirmisinz..bu arada konusmuyoruz ama hep derim basina bisey gelirse kapim acik mesela esiyle bi problem yasamis teyzemden para yollamistim ama gorusmedim konusmadim hicbisekilde..yorumlarinizi bekliyorum..hakkinizi helal edin
Duygularınızı iyice tartın, ona birşey olsa ağır hastalansa veya vefat etse ne hissedersiniz eğer bu olumsuz durumlar sizi çok etkilemeyecekse görüşmenize gerek yok, sonuçta zamanında o sizleri gözden çıkarabilmiş yabancı bir adamı tercih etmiş, herkes annelik vasfına sahip olamıyor maalesef.

Zor durumda olsaydiniz sizce anneniz sizinle tekrar iletisim kurar miydi? Sahip cikar miydi? Para yollar miydi? Kaldi ki zaten en ihtiyaciniz olan zamanlarda yaninizda yokmuş, şuan ihtiyacinuz yok zaten.

Onca sene basinizda yoktu, herkes işini eline alip evlenince meydana cikiyor...
Bilemedim yine de bazi insan duygusal olur, ölünce filan pisman olurum diyorsaniz goruşmeye baslayin tekrar.

Yerinizde olsam ne görüşür ne konuşur ne de maddi destek olurdum. Bazı şeylerin geri dönüşü de affı da yoktur benim için; anne dediğim insan, hayatta en güvenilecek insan, 15 yaşındaki evladına sırtını dönüp kendi keyfine evliliğe koşsa ve "Çocuğum ne yapar, ne yer ne içer aç mı tok mu üşür mü, kimledir kiminledir" diye dönüp ardına bakmadan seneler geçirebilse; aynı muameleyi kendisi de hak ediyordur."Kocanın koynu yeter sana" der suratına bile bakmam, ölse de umurum olmaz.
Annaneme guvendi sanirim cok sukur oda bizi atmadi hep kolladi ama tabi anneye benzemez hic kimse

Simdi arkadaslar evet annem degsitiremem ama Allah var cok cektim dusunun bana uyku hapi icirmisligi bile var uyuyayim .da oda istedgi yere gtsin istedgni yapsin diye.bi kere bilmem sevdgm bi yemegi yapsin yada basimda beklesin yani zor gunumde kossun gelsin evel ezeldir yani bana dusman gibiydi.onun yaptiklarini onaylamayip engellemeye calistgm icin.
İlk yorumumu yaptığımda bu yazdıklarınızı okumamıştım şu an daha net diyebilirim ki görüşmeniz şart değil size o yaşta uyku ilacı verecek kadar vicdansız birine vicdanlı olmaya gerek yok.

Back
X