Siz olsaniz naparsiniz..

Muhtemelen Allah korkusu ile hareket ediyorsunuz ama kadin annelik vazifesini yerine getirmemis ki üstünüzde hakki olsun.. Aksine kötü yola dusebilirdiniz , kardesinize sahip cikamayabilirdiniz o zaman ne olacakti?
Su anda yolladığınız para aynı zamanda hem esinizin hem de evladinizin hakki, o kadina yedirmeyin lütfen emeginizi

Ona bisey olsa ölse falan diye dusundugumde hicbisey uyandrmiyo bende hissiz bi insan oluyorum derin dusundugumde yani varliginda da cok bisey paylasmadikki bikere sevmediki sacimi oksamadi ki.yinede bazen diyorim basima uzucu bisey geldgnde anne baba duasi almadgm icinmi acaba diye.mesela cocugum olmuyor tabiki Allah bilir ama aklima gelmiyor degil

Muhtemelen Allah korkusu ile hareket ediyorsunuz ama kadin annelik vazifesini yerine getirmemis ki üstünüzde hakki olsun.. Aksine kötü yola dusebilirdiniz , kardesinize sahip cikamayabilirdiniz o zaman ne olacakti?
Su anda yolladığınız para aynı zamanda hem esinizin hem de evladinizin hakki, o kadina yedirmeyin lütfen emeginizi
Evet haklisiniz Allah korkusu agir basiyo iste hani desemki ya bayramdan bayrama konussak ole olmuycak devami gelicek cunku kardesim bi kez denedi bidaha dugundur bayramdir iste ufacik biseyde hep gorusmek gelmek gtmek istedi

Zor durumda olsaydiniz sizce anneniz sizinle tekrar iletisim kurar miydi? Sahip cikar miydi? Para yollar miydi? Kaldi ki zaten en ihtiyaciniz olan zamanlarda yaninizda yokmuş, şuan ihtiyacinuz yok zaten.

Onca sene basinizda yoktu, herkes işini eline alip evlenince meydana cikiyor...
Bilemedim yine de bazi insan duygusal olur, ölünce filan pisman olurum diyorsaniz goruşmeye baslayin tekrar.
Yok bana bisey olsa kimsede umudum yok nitekim mesela gecen yl bi rahatsizlik gecrdim ciddi bi troid sorunm vardi atom falan aldim evimde is yapamadgm.zamanlar oldu yanimda kimse yoktu esimden baska

Kucuk yasta nelere sahit oldum bi bilseniz yinede cok sukur kayip gitmedik kardesimde bende yuvamizi kurduk parmakla gosterirler ikimizi herkeze ornek olsun diye.ama insan bir anneye ihtyac duyuyo her zaman kimbilir belki diyosun surekli kafami kurcaliyo acaba diyorum degismismidir ama yediremiyorumda bazi seyleri.yerine koydum diyorum bazen mesela simdi kayinvalidem geliyor nasil sevindim gelcek diye o beni sever bende onu bazen sirtimi ovar icimden gecriyorum ister istemez.

Annenize karşı hiç bir şey hissetmeseydiniz buraya konu açmazdınız. Kafanıza göre aklınıza geleni yapardınız. Ancak siz belki de bunu kendinize bile itiraf edemezken anne özlemiyle yanıp tutuşuyor olabilirsiniz. Annenize 15 yaşından beri tavır takınmışsınızdır ve siz bile bunun farkında olamayabilirsiniz. Bence siz kardeşiniz ve anneniz görüşün ve bir terapiste başvurun. Eğer aranızı düzeltebiliyorsanız düzeltin derim ben. Anne sonuçta. Her insanın bir anneye ihtiyacı vardır.

Annenize karşı hiç bir şey hissetmeseydiniz buraya konu açmazdınız. Kafanıza göre aklınıza geleni yapardınız. Ancak siz belki de bunu kendinize bile itiraf edemezken anne özlemiyle yanıp tutuşuyor olabilirsiniz. Annenize 15 yaşından beri tavır takınmışsınızdır ve siz bile bunun farkında olamayabilirsiniz. Bence siz kardeşiniz ve anneniz görüşün ve bir terapiste başvurun. Eğer aranızı düzeltebiliyorsanız düzeltin derim ben. Anne sonuçta. Her insanın bir anneye ihtiyacı vardır.
Evet aslinda anneye ihtiyac duyuyorum ama uzuluyorum bu ihtyac duydugum sey benim annem degil aslinda herkezin annesi nasilsa benimde ole biseye ihtyacim var

Evet aslinda anneye ihtiyac duyuyorum ama uzuluyorum bu ihtyac duydugum sey benim annem degil aslinda herkezin annesi nasilsa benimde ole biseye ihtyacim var

Bence terapist eşliğinde bir şans verin. Geçmişi değiştiremezsiniz ama geleceği değiştirmek sizin elinizde. Şans vererek kaybedeceğiniz bir şey yok ama kazanabileceğiniz bir şey var.

Back
X