Siz olsanız nasıl davranırdınız?

Sorsam söyler tabi ki ama kendisi iş hakkında konuşmuyor pek, sadece satış mevzusu değil, daha önceleri de, inşaat yapımı ile ilgili olumsuz giden birşey olduğunda keyifsiz olurdu sorardım, 1 2 cümle söyleyip, ya canım valla hiç sevmiyorum bunları konuşmayalım zaten bıkıyorum bütün gün stresten, şu an unutmak istiyorum derdi.

Aranızda cinsellik yaşanıyorsa eğer o yüzden acele etmiyor bir ara evleniriz diyor diye düşünüyorum.

Bence beklemek de fayda var ki kaldiki ikinizinde ikinci evliliği olacak bu yüzden sizin endislenmeniz doğal evet ama acele etmeye gerek yok hayırlı zamanı her zaman bekleyin 1 sene çok uzun bir süre deil elbette ama yaş geçtikçe ömür de geçiyor arkadaşınız zaten ciddiyse yeterince seviyorsa evlenme teklifi eder ama baktınız iş yokuşa çıkıyor sizde pek üstüne düşmeyin kendinizi geri çekin çok meraklı gibi gozukmeyinin inanın adımları hemen atacak böylelikle sizi kaybetme korkusu oluşsun erkekler böyledir eğer elindeyseniz herşeyi ağırdan alırlar ama siz dediğim gibi istemem yan cebime koy havaları yapın nasıl koşacak ciddiyse tabi ki...

Benim bir arkadaşımin biriyle 1.5 yıllık ilişkisi vardı,her şey iyi gittiği halde evlilik lafı etmiyor diye ayrılmısti.Sevgilisi arkadaşımın ayrılık sebebini ısrar edip öğrenince kendisine 5-6 yıl evlilik düşünmediğini söylemiş,daha ev araba alacağım amaçlarım var demis.Arkadasim geri dönmedi,bir başkasıyla 6 yıl sevgili olup öyle evlendiler.

Evlilik lafı etmiyor değiliz , ailelerimiz tanışmasını fln kendi istedi zaten. Evlilik konusu tabi ki var, hatta ilk zamanlardan beri hep o açıyor konuyu ama ben resmi bir adım görmediğim için yada tarih konusu netleşmediği için gıcık oluyorum bazen.

Evlenmek istemeyen birinden bunu beklemeyin derim.
Çünkü eğer bu işin bir sonucu olursa, sizi kaybetmemek adına , sevdiği için olacaktır ve illa ki sonunda mutsuzluk var.
Kötü bir anlamda söylemiyorum, ruhu müsait olmayabilir, aşırı bireysel bir insan olabilir, sevgililik farklı boyut.
İster 7 gün sabah akşam görüşürsün, ister birlikte yaşarsın ama istemezsen evy der çeker gidersin yahut 20 gün kafa dinlersin.

Bana kalırsa çok başka durumlar bunlar ve eğer bu yapıda biriyse sizle olduğu için değil, evlendiğinde boğulacaktır dolayısıyla da sonunda ikiniz için mutsuzluk.
Açık açık konuşmalısınız, yoksa bir isteği o zaman geleceğinize o şekilde yön verirsiniz ama sormanız lazım.

Bu konuyu açık açık konuşacağım onunla, biz ne zaman evleneceğize getirmeden, genel sohbet ediyormuş gibi ama tabi ki , hayır saçmalama tabi ki istiyorum diyecek büyük ihtimalle. Bence de korku var ama şuan gecikmesini onunla ilgisi var mı bilmiyorum.

Aranızda cinsellik yaşanıyorsa eğer o yüzden acele etmiyor bir ara evleniriz diyor diye düşünüyorum.
Kesinlikle katılıyorum bu düşünceye. Ayrıca evlenmek isteyen insan gerçekten bir yolunu bulup hazırlanır. Covid varken zaten çok büyük bir etkinlik yapamazsın. Yapsanız bile Çırağan da olmayacak. Bir gelinlik, 1+1 bir ev eşyası şu anda 35-40 bin. Bu para bir senede biriktirilebilir. Eşyaları zaten beraber alırsınız. Mükemmelliyetçilik falan geçin bunları. Erkekler evlenmeye gelince yavaş ama ayrılmaya gelince çok hızlı bireyler. Ablamı da sevgilisi oyalıyordu 3 yıldır. Ayrılmak istedi. 2 ay sonra aileler tanışmaya geldiler. Sıkıya gelmeden olmuyorlar.

Siz emin misiniz dünyanın mükemmel en düzgün insanı olduğuna? Sizden bir şeyler saklıyor ve oyalıyor resmen. Yaşınız 38, önceden evlilik geçirmişsiniz, bu kişiyle evlilik yoluna gidip gitmeyeceğinizi bilmek en doğal hakkınız ve size yalanlar söylüyor.

Sizi oyalıyor belki evlenmeye niyeti yok

Ben olsam evlenmem ya zaten bir defa bu şerbetten içmişim
Tam kesin %100 garanti vs hayatta kesin olan sözcüklerin karşılığı olmalı benim için 2. evlilik
Hekeki çocuğum da varsa
Bende böyle düşünüyorum ama yanlış anlaşılmaktan korkuyorum
Daha önce evlenmiş ayrılmışsın niye dertsiz başınıza dert açıyonuz degilmi çok mu meraklısınız kahir çekmeye diycem diyemiyorum
Burda yüzlerce kişinin benim dusundugumu düşündüğüne yemin edebilirim ama kanitlayamam

Gözlemim yurdum kadınlarının çoğunun koca delisi olduğu yönünde
İşkenceyi çeken kadın evlenmek isteyen gene kadın
Erkekler evliliği bizim kadar istemiyor

Acı iştah açar derlerya
Ha işte biz kadınlara söylenmiş sanki

Neyse ki onlardan biri değilim
Bi kurtulayım hayır yapcam

Ben bundan önce çok tanımayarak evlendim ne yazık ki, 6 ayda boşandık, eski eşim, alkol bağımlısı gibi birşeydi. Bu İlişkim hayatımdaki en düzgün, en seviyeli ilişki oldu, gerçekten sevildiğimi hissettim bunda, ben de çok seviyorum tabi ki. Çok da rahat değiliz, ben ailemle yaşıyorum, o yalnız yaşıyor. Birlikte kalamıyoruz, günlerce ayrılmadan vakit geçiremiyoruz.
Sevdiğim ve iyi anlaştığım insanla birlikte yaşamak istemenin, aile olmak istemenin neresi koca deliliği?

Ben de ailemden uzakta, yalnız yaşıyor olsam, çok özgür olsaydım her konuda evet ben de evlenmeyi düşünmezdim belki.

Özgür olsan her anlamda
Sağdan soldan koca koca diye baskı olmassa
Belki hiç evliliği düşünmeyecektin
Evllik bir anlamda özgürlüğe açılan bir kapı gibi kadınlar için
Ama yanılıyoruz
Eşit şartlarda evlilik eş olma öyle bir ortam yok birkere
Diyelimki
Erkek arkadaşın gibi yanlız yaşıyorsun
İstediğin zaman görebiliyorsun konuşabiliyorsun (birşey daha yazacaktım vazgeçtim ,)
Evlilik bu kadar önemli olurmuydu
Heleki başından olumsuz bir evlilik geçmişken
Umarım herşey gönlünce olsun ve mutlu ol
Tavsiyem ince ele sık doku sadece

Belki çocuk da istiyor olabilir.
İlla evlilik meraklısı diye yaftalamak yanlış.
Herkes sevgilisi ile yaşamak zorunda değil.
Herkesin yasam biçimi inancı görüşü farklı olabilir.

Sevdiginiz için vs evlilik istiyor olabilirsiniz tabiki. Peki daha ne kadar beklemeyi düşünüyorsunuz? Diyelim ki uzunca bir süre evliliğin oluru yok? O zaman iliskinizi devam ettirmeyi düşünüyor musunuz?

Valla benimde aklıma aynı şey geldi
29-30 olsa işini yeni bulmuş düzen oturtmuş vs diye düşünürdüm
Ama 15 senedir iş yapan yaklaşık 40 yaşında biri
Yaşlar 30 u geçtikten sonra o kadar uzatmanın anlamı yok niyetler ciddi ise
6 ay 1 sene yeterli
Ama evlilik düşüncem yoksa da karşımdaki kişi evlilik istiyorsa da kartları açık oynamak daha dürüst bir davranış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…