- 17 Şubat 2016
- 1.040
- 204
- 123
- 34
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
Durduk yere neden açmamazlık yapsınlar ki?İş yerinden iki arkadaşım var.Aynı yerde çalışırken samimiydik.İkiside işten ayrıldı.Normalde 2 3 güne bir mutlaka birbirimizi arardık.
Birini geçen hafta aradım.Açmadi,mesajla geri dönüş yapmadı.Geride aramadı.Digerini arıyorum diyelim.Açmiyor sonra geri hiç dönmüyor.Ertesi gün falan arıyor.Siz olsanız nasıl davranirsiniz
Birisi orucu bahane ediyor.Sanki hiç mi telefonu eline almıyor.Aramayi bıraktım ikisinideDemek ki wifi gibi uzaklasinca cekmeyen tiplermiş
Ortam bitti iletisim gitti
Siz de israrla aramayi birakin madem geri donus bile yapacak kadar onemsemiyorlar demek ki
Hadi birinin onemli sorunlari oldu donemedi digeri niye dönmesin
O an açmasalar bile sonradan dönmeleri gerekmez miDurduk yere neden açmamazlık yapsınlar ki?
Acaba bişey mi duydular.
Yada işleri vardır müsait olamamışlardır.
Hayır telefonda uzun saatler konusurdukBenim gibi telefon iletişimi berbat bireyler olabilirler.
Görüşmek istemiyor da olabilirler.
Belki halsizdir telefonda laflayacak hali yoktur ama en azindan bi mesaj atilabilir halsizlik var uyuyorum iftardan sonra agirlik cokuyor bayramda goruselim mutlaka vs vs gibiBirisi orucu bahane ediyor.Sanki hiç mi telefonu eline almıyor.Aramayi bıraktım ikisinide
Tabikide.O an açmasalar bile sonradan dönmeleri gerekmez mi
Ben de şu an öyleyim hepsini sildim tek 3 kişi duruyor onlarda samimi geldikleri için diğerleri ne yazsın ne arasın isterim misal zaten sildim de numaralarınıTabikide.
Ama durduk yere ikisininde size mesafe koymasının illaki bir sebebi vardır.
Bişey duymuş olabilirler mi?
İşyerinden kötü mü ayrıldırlar?
Ben eski çalıştığım yerden kötü ayrılmıştım diye orada çalışan herkesi de silmiştim
Belki konu sahibinin arkadaşlarıda öyle yapmıştır.Ben de şu an öyleyim hepsini sildim tek 3 kişi duruyor onlarda samimi geldikleri için diğerleri ne yazsın ne arasın isterim misal zaten sildim de numaralarını
Dimi yaniBelki halsizdir telefonda laflayacak hali yoktur ama en azindan bi mesaj atilabilir halsizlik var uyuyorum iftardan sonra agirlik cokuyor bayramda goruselim mutlaka vs vs gibi
Birsey duyacaklarıni sanmıyorum. İş yerinden kötü ayrıldılar.Ama kimseyle gorusmuyorlar.Tabikide.
Ama durduk yere ikisininde size mesafe koymasının illaki bir sebebi vardır.
Bişey duymuş olabilirler mi?
İşyerinden kötü mü ayrıldırlar?
Ben eski çalıştığım yerden kötü ayrılmıştım diye orada çalışan herkesi de silmiştim
Duymalarına imkan yok.Zaten duyacak birsey yok.Ben önemsemediklerini düşünüyorumBelki konu sahibinin arkadaşlarıda öyle yapmıştır.
Yada bişeyler duymuşturlar.
Bencede. Sizin verdiğiniz değeri size vermiyorlar belli ki.Duymalarına imkan yok.Zaten duyacak birsey yok.Ben önemsemediklerini düşünüyorum
Sebep o işte işten kötü ayrılmışlar işteki hiç kimse ile de konuşmak istemezler mantıkenBirsey duyacaklarıni sanmıyorum. İş yerinden kötü ayrıldılar.Ama kimseyle gorusmuyorlar.
Tabiki bu amaçla gitmedim.Ama zamanla paylaşımlar arttı,dışarıda görüşmeye başladık. Kesinlikle çıkar ortamı buna katılıyorumİş yerine sosyalleşmeye giden biri daha hayal kirikligina ugramiş.
Is yeri sosyalleşme yeri degil calisma yeri tabi ki insan oldugumuz icin ister istemez sosyallesme de oluyor bi ölçüde ama orasi arkadaş edinme yeri degil.
Istisna olarak denk gelip yillarca harika arkadas olanlar da vardir illa ama genelde o kişi sizi ileride işine yaracak bir baglanti olarak görmüyorsa iş biter arkadaslikta biter.
İş ortami cikar ortamidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?