• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz olsanız nasıl düşünürdünüz?

Açıkcası sadece yorum yazılmasını isteyen bayanın durumunu okudum. Diğer yorumları okumadım. Şahsi fikrime gelirsek; bu durum tamamen aynı evde yaşamanızdan kaynaklanıyor. Yani insanlar eskisi mantıklarında değil ki annelerimizden cok duymusuzdur, kaynana hakareti işiten yada eslerinin hiç bir durumda onları dikkate almayıp karar vermeler. Sizin durumda özetle buyutulecek bir durum yok. Bugün onlar hediye alır yarında siz cocuklarınıza alırsınız gelininizde yasama durumunuz olursa. Buradaki durumda size tek tavsiyem ayrı eve taşınmanız ve insanların daha acı, ağır ve derin derdi varken bu durumu ne kadar buyuttugunuzu görmeniz.

bi de ben şu saçmalığı ikiyüzlülüğü anlamıyorum kadınlarda...kayınvalideden için konuşuyorlar "ah ah kimse anne gibi olmaz annenin yerini tutmaz,sonuçta ben annemin yavrusuyum" diye...sonra da "kayınvalidem beni kızı gibi görmüyor,el kızı gibi görüyor ühüüü ühüüü" diye ağlıyolar...

eee yani?
sen onu annen gibi görüyomusun ki o da seni kızı gibi görsün?
ama yok sen öyle nalıncı keseri gibi "hep bana,hep bana,hepsini bana virin" yapıyosun...
çoğunuz "fena"..."kendimi ezdirmiyorum,ne derse cevap veriyorum,yüz göz olmuyorum,mesafe koyuyorum" diyenlerinizi bi de kaynanadan dinlemek isterdim...acaba o ne der? tek derdiniz "kocamla bana hem maddi yardım yapsınlar,hem bizden uzak dursunlar,eğer maddi durumları yoksa aman aman benden ırak cehenneme direk,ne saygım var ne sevgim,ben kocamla benim annem tarafına yapışayım,kocama ailesini yok saydırayım"
eğer kocanın ailesinin maddi durumu iyiyse ama yardım etmiyosa "bize bi çöp bile almadılar benim kocam onların oğulları sonuçta ühüüü ühüüü" eğer maddi durumları kötüyse oğullarından yardım istiyorlarsa "benim kocamı sömürmeye çalışıyorlar,onun ayrı evi olduğunu düşünmüylorlar düşüncesizler ühüüü ühüüü"
iki yüzlüsünüz....
çoğunuz böyle!
eşinizin boynuna boyunduruk,yular her neyse geçirmeye çalışıyorsunuz ama allahtan şimdinin erkeklerinin de biraz gözü açık kanmıyolar...
artık boşanma tehditleri de işe yaramıyor tabii...oh ne güzel oluyor valla...
allah fena gelinlere cadı kaynana versin ben seviniyorum gördükçe...

konu sahibi diyor ki torunlarına bakmak yük bile değil kaynanama onun görevi diyor;tabii canım allah onu senin kocana kocanın çocuklarına gerekirse torununun torununa baksın diye yaratmış...görevi tabii...senin çocuklarına bakmak senin görevin kaynananın değil...

ahh canımmm ne kadar da basşt düşünüyorsun sen öyle.sakın yanlış anlama basit düşünüyorsun demekle küçümsemiyorum seni.söylemek istediğim hani 14-15 yasındaki kızlar hayatı toz pembe görürler ya sana da evlilik tozpembe geliyor şimdi. hatta ''evlenince anlarsın '' diye bir konu bile açılmıştı ama konu kapanmış.orda da bir sürü evli arkadaşımız yazmış bekarlar da yazmış.evliler bekarların geçtiği yollardan geciyorlar ama bekara karı boşamak kolay derler ya işte öyle evlilik kolay görünüyor dışardan ama hiç de kolay bişey değil emin ol.sana bunları anlatmak zaten gereksiz evlendiğin zaman az yada cok illaki göreceksin.bence şimdiden ahkam kesme bakarsın evlendikten sonra sende iki yüzlü olursun bu arada evliliklerde senin tabirinle iki yüzlü olmak zorundasın yani her iki tarafı da idare etmek durumunda kalıyorsun

herkese merhaba öncelikle.

bir konuda sizlere fikir danışmak istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

ben 6 yıldır evliyim ve 2 tane çocuğum var. 6 yıldır eşimin anne ve babasıyla birlikte yaşıyoruz. çalışıyorum ve çocuklarıma babanneleri bakıyor.
eşim ve kayınpederimde çalışıyor. eşimden hariç bir kaynım (ünv.okuyor) ve bir görümcem (başka bir şehirde yaşıyor evli ) var.
geçen ay eşimin anne ve babası görümceme (bizim haberimiz olmadan) bir beyaz eşya alıp evine göndermişler süpriz yapmışlar yani. o beyaz eşyadan da bizim evimizde yok ve çok ihtiyacıız olan bir eşya. ama ben masraf çıkmasın die aldırmıyordum. ben bunu duyduğumda çok üzüldüm. kırıldım darıldım öfkelendim.eşime sordum senin haberin varmı diye hayır yok dedi. bende yanlış yapmışlar dedim. oda bana seni ilgilendirmez kızlarına ne alıyolarsa alırlar dedi. sonuçta parasını ödeyecek olan sen değilsin dedi. oun böle sölemesine daha çok üzüldüm tabi. tamam kendi ödeyecek taksitlerini ama bu ewde biz birlikte yaşıyoruz.evin bütün masraflarını eşim karşılıyor. babası sadece ünv.tde okuyan oğlunun masraflarını karşılıyor. bir nevi bu paranında bizden çıktığını düşünüyorum ben. çok kırdılar beni çok.

siz söleyin nolur yaa sizin başınıza böle bi durum gelse siz nasıl düşünürdünüz. gerçekten bu durum beni ilgilendirmiyor mu? nası soğutucam ben içimi. nasıl onlar benim arkamdan böle iş çevirirlerken ben onalrın yüzüne bakıp konuşucam. hele eşim hayt arkadaşım çocuklarımın babası benim yanımda benim tarafımda hiç bir zaman olmadı ama bu konu yüzünden bir sürü hakaret etti bana daha çok kırıldım üzüldüm... ve ben bu adamla bir ömür boyu yaşamak zorundayım nasıl yapıcam :(

ben yanlış mı düşünüyorum sizce?

aslında senı ilgilendirmiyor ama
hem aynı evde yaşamanın verdiği sıkıntı
hem size yardım etmemeleri
doğal olarak bunun üstüne böyle bir şey yapmaları
gözüne batmış!...
ve aşırı rahatsızlık duymuşsun..
bır an önce evını ayırmaya bak

bu tarz şeylerle sürekli karsılaşacaksın çünkü
ve bunalıma girersin

hayır vermiyorum ona ama kuruş kuruuna takip ediyor. işte şu kadar paran olması lazım falan die. bende gizli saklı yok ne alırsam biliyolar.
kendi paranla bulaşık makinası alsan seninle kavga edecek değiller ya,neden aldın derlerse de seni düşünerek aldım anne dersin:34:
ayrıca kaynana ve kayınpederle birlik oturmak tabiiki kolay değildir ama bilerek evlenmedin mi durumu,madem istemiyordun ayrı ev isteseydin,birlikte oturmayı kabul etmeseydin:34:

Birlikte oturmak gercekten cok cok zor bir durum, birligi bırakın aynı apartman, aynı sokakta oturmak bile insana sıkıntı yaratabiliyor, insanına denk gelince sorun yok, köstek degil, destek olurlar, nerde durmasını bilen insanlar olmayınca, üzülerek söylüyorum ki kacıcaksın, insan ne kadar iyi olursa olsun aynı evde yasamak cok zor, bazen kardesine, anne' ne, baba' na dayanamayabiliyorsun, ki siz iki kisilik bir yuva kuruyorsunuz, üstüne esinizin ailesiyle yasıyorsunuz..

Bulasıkı makinesi gereksiz bir esya degil bana göre, hele ki yasadıgınız gibi kalabalık bir ev ise, cok ihtiyac duyulası bir bir esya' dır. Kızlarına hediye gönderebilirler, bunda bir sorun yok hem kendi maasıyla ödeyeceklermis, takılmayın sizde alırsınız ileride sonucta alamazsınız deme gibi bir lüksünüz yok, o yüzden kafanıza takmayın belkide aldıkları tek hediye' dir, belkide daha önce büyük bir iyilik görmüslerdir görümcenizden, durumları yoktur belkide, bir sebebi vardır gibi geldi bana, hos sebep olmasına da gerek yok kızlarıdır yani almakta bir sakınca görmelerine gerek yok.
:34:

ilerde bir gün kayınvaliden ve kayınpederin bir konu olduğunda pea el kızı one karışırmış canım dediğindede bu lafı savunabilicekmisin acaba
yada varsa görümcen senin için el kızısın fazla konuşma dediğinde süt dökmüş kedi gibi ben haddimi bilirimmi diyeceksin
yukarıdaki mesajına bakarsak sanalda bile bukadar sinirlenip saydırabiliyorsan
normalde seni sinirlendiren birine neler söylersin kimbilir
seninde nasıl bir gelin olacağın belli :52::52::52::52::52:

bir insanın nasıl bir gelin olacağı bence nasıl bir evlat nasıl bir kardeş olduğuna bağlıdır,benim kardeşlerim de annem babam da bir ah dememişlerdir bana karşı...
ailenin anlamını çok iyi biliyorum şükür...anne babaya saygısız olan kaynana kayınbabaya da saygısız olur.yetişmeye bağlı,yetiştirilmeye bağlı...benim kv'm kp'm çok memnun benden şimdilik,allah daim etsin inşallah...

bir insanın nasıl bir gelin olacağı bence nasıl bir evlat nasıl bir kardeş olduğuna bağlıdır,benim kardeşlerim de annem babam da bir ah dememişlerdir bana karşı...
ailenin anlamını çok iyi biliyorum şükür...anne babaya saygısız olan kaynana kayınbabaya da saygısız olur.yetişmeye bağlı,yetiştirilmeye bağlı...benim kv'm kp'm çok memnun benden şimdilik,allah daim etsin inşallah...

Her kayınvalıdesınden cekende saygısız evlat degıldır zaten...
aıleler kızlarını yetısıremedıklerı ıcın mı kayınvalıdeler ogullarına ana kuzusu gelınlere leylekler getırmıs gıbı davranıyorlar.
en azından kendı adıma soyleyeyım hıc bı saygısızlık yapmadım esımın aılesı olduklarını unutmadım.
ama mesafeyı sabrım sonuna kadar zorlandıktan sonra koymak zorunda kaldım.
yetıstırılmeye baglıysa madem kayınvalıdelık degıl kaynanalık yapanların kızlarını kım yetıstırıyor cok pardon.
evet mesafe koydum, ne oldu malı mulku olsaydı ühüüü diye aglayacakmıydım.
oncekı mesajınızdada uslubunuz cok serttı. oysa ki yorumlarınız genelde mantıklı oluyordu.
sızın fıkrınız tabıkı ama kımsenın ne yasadıgını tam olarak bılmeden kımseyı ıkıyuzluler olarak genelleyemezsınız.

Her kayınvalıdesınden cekende saygısız evlat degıldır zaten...
aıleler kızlarını yetısıremedıklerı ıcın mı kayınvalıdeler ogullarına ana kuzusu gelınlere leylekler getırmıs gıbı davranıyorlar.
en azından kendı adıma soyleyeyım hıc bı saygısızlık yapmadım esımın aılesı olduklarını unutmadım.
ama mesafeyı sabrım sonuna kadar zorlandıktan sonra koymak zorunda kaldım.
yetıstırılmeye baglıysa madem kayınvalıdelık degıl kaynanalık yapanların kızlarını kım yetıstırıyor cok pardon.
evet mesafe koydum, ne oldu malı mulku olsaydı ühüüü diye aglayacakmıydım.
oncekı mesajınızdada uslubunuz cok serttı. oysa ki yorumlarınız genelde mantıklı oluyordu.
sızın fıkrınız tabıkı ama kımsenın ne yasadıgını tam olarak bılmeden kımseyı ıkıyuzluler olarak genelleyemezsınız.

saygısız kötü bir insan olan kayınvalideden çeken saygılı geline zaten lafım yok dikkat ederseniz,dünyada kötü insanlar var bunun bilincindeyim ancak hepsi de kadınlar kulübündeki kadınların kaynanaları değil heralde...

konu sahibinin kayınvalidesi çocuklarına bakıyor kadının,kadının evinde de oturuyorlar,ancak hala yetmiyomuş gibi görümcesine alınan bulaşık makinesine takmış durumda...

benim annem de kayınvalidesinden çekmiş bir kadın hem de kayınvalidesi(babamı kesinlikle oğlu olarak görmemiş,hayatı boyunca babamı diğer çocuklarından ayırdetmiş hiç ilgilenmemiş bir kadın,diğer çocukları kıymetli,çok sever,babamı asla) şiddet hakaret bile göstermesine rağmen,ki benim annem saygısızlığı hakedecek en son insan benim gözümde,çok iyi bir gelin çok iyi bir anne...buna rağmen babaannem rahatsızladığında yine annem baktı...sadece babamın annesi diye,sadece saygısından...kendisine de demişti,sana hakkımı helal etmiyorum ama kocamın annesisin bakarım diye...

canım ama sen şu forumda yazılanlara baksana geçen birisi kayınvalidesine gerizekalı diyor bir diğeri mal diyor kötü insanlar olabilir ama bu kadar fazlalar mı ya?
şimdinin kızları zora gelemiyorlar,çoğunluğun tek derdi," evleneyim,adamı alıp kaçayım" ama bu değil ki,ben de sevmem öyle mıç mıç akraba ilişkilerini,ama açılan konulara bakarsan eğer kayınvalidelerine her lafı söyleyip sonra burda ağlıyorlar, 60 yaş üstü insanlar,eşlerinin anneleri babaları, hiç mi saygıyı haketmiyorlar?
geçen birisi yazmış burda yine ben kendimi garantiye alana kadar sesimi çıkarmıcam onlara diye...
hakediyorlar mı?
kötü insanlar olduğu gibi kötü kaynanalar da vardır elbet...
ama kızların geneli de çok masum değil ben buna inanıyorum...
allah büyük konuşturmasın ama zannetmiyorum kayınvalidem canıma kastetmedikçe ona hakaret edeceğimi...
asla zaten annem kadar seveceğimi de düşünmüyorum...mümkün değil.annem kadar düşünebilirim,sayabilirim belki ama annem kadar sevemem,olası değil...
ama dedim ya allah büyük konuşturmasın ama saygıyı da eksik edeceğimi düşünmüyorum,annemin babaannem gibi bir kadına bile bu kadar saygı göstermesini baz alırsak bundan eminim diyebilirim.

canım ama sen şu forumda yazılanlara baksana geçen birisi kayınvalidesine gerizekalı diyor bir diğeri mal diyor kötü insanlar olabilir ama bu kadar fazlalar mı ya?
şimdinin kızları zora gelemiyorlar,çoğunluğun tek derdi," evleneyim,adamı alıp kaçayım" ama bu değil ki,ben de sevmem öyle mıç mıç akraba ilişkilerini,ama açılan konulara bakarsan eğer kayınvalidelerine her lafı söyleyip sonra burda ağlıyorlar, 60 yaş üstü insanlar,eşlerinin anneleri babaları, hiç mi saygıyı haketmiyorlar?
geçen birisi yazmış burda yine ben kendimi garantiye alana kadar sesimi çıkarmıcam onlara diye...
hakediyorlar mı?
allah büyük konuşturmasın ama zannetmiyorum kayınvalidem canıma kastetmedikçe ona hakaret edeceğimi...
asla zaten annem kadar seveceğimi de düşünmüyorum...mümkün değil.annem kadar düşünebilirim,sayabilirim belki ama annem kadar sevemem,olası değil...
ama dedim ya allah büyük konuşturmasın ama saygıyı da eksik edeceğimi düşünmüyorum,annemin babaannem gibi bir kadına bile bu kadar saygı göstermesini baz alırsak bundan eminim diyebilirim.

işaretlediğim yerlerde çok haklısın
sonuçta onunda bi ailesi var gözardı etmek imkansız ve baştan görüyorsun yani bile bile gelin gidiyorsun ( oyunculara taş çıkaran kayınvalidelerden bahsetmiyorum) sonra da kocanın başını etinin yiyorsun
annem de çok çekmiş babaanemden öyle böyle değil yani
ama bana hep eşinin ailesidir gideceksin gönlünü hoş tut saygı göster zarar gelmez der haklı da
tabi ki kötü kayınvalideler de var yok değil ama biraz da karşılıklı diye düşünüyorum yada elbet bi gün hatalarının farkına varacaklar
gelinler kayınvalidelerin ağzından çıkacak laflara bakıyorlar kötü bişey mi söylecek birşey mi ima edecek bana mı dedi
bu şekilde hayat geçmez ki yuva sadece kocandan ibaret değil ki her iki ailede işin içine giriyor eşinin ailesini saf dışı bırakmak olmaz

Son düzenleme:
işaretlediğim yerlerde çok haklısın
sonuçta onunda bi ailesi var gözardı etmek imkansız ve baştan görüyorsun yani bile bile gelin gidiyorsun ( oyunculara taş çıkaran kayınvalidelerden bahsetmiyorum) sonra da kocanın başını etinin yiyorsun
annem de çok çekmiş babaanemden öyle böyle değil yani
ama bana hep eşinin ailesidir gideceksin gönlünü hoş tut saygı göster zarar gelmez der haklı da
tabi ki kötü kayınvalideler de var yok değil ama biraz da karşılıklı diye düşünüyorum yada elbet bi gün hatalarının farkına varacaklar
gelinler kayınvalidelerin ağzından çıkacak laflara bakıyorlar kötü bişey mi söylecek birşey mi ima edecek bana mı dedi
bu şekilde hayat geçmez ki yuva sadece kocandan ibaret değil ki her iki ailede işin içine giriyor eşinin ailesini saf dışı bırakmak olmaz

benim annem işte hep böyle şeyler söyler bana,gideceksin gönüllerini hoş tutmak zorundasın,kimse ağaç kovuğundan çıkmamış,insan olduğu için saymıyosan büyüğün olduğu için say,onun için saymıyosan,kocanın ailesi oldukları için say minvalinde şeyler söyler...
ben hak veriyorum annemim bu düşüncesine...
artık gerçekten gelinler fena,kayınvalideler eskisi kadar göz korkutmuyor,aksine gelinlerden korkuyor kayınvalidelerin geneli...

ben tanırım sen gibileri canım,öyle haybeye bütün masrafları karşıladığınızı sanmıyorum büyük ihtimalle ev kayınvalide kayınpedere aittir.kira masrafından kurtulmak için ordasındır.ya da bebeğine bedava baktırmak için. evin bütün masraflarını sen karşılıyosun ama yemeği bebek bakmayı herşeyi kayınvaliden yapıyodur...

tabiki yaram var bütün senin gibi düşünenlere karşı yaram var,yarın bigün ben evlenicem annem babam bana bişey gönderirken gelinlerinden mi izin alacaklar? kusura bakma ama ... neyse...
daha kibar olamam bu düşünce yapısına karşı...

ayakta 123456 kez alkışladım seni SÜPERSİN

bencede yanlış düşünmüşsünüz çocuklarına süpriz yapmak istemişler hepsi bu siz fuzuli görmüşsünüz almak istememişsiniz..
bahsettiğiniz şey sanırım bulaşık makinesi ..evde bulaşıkları siz çalıştığınız için kayın valideniz yıkıyorsa bu işin zorluğunu bildiği için kızına almak istemiş olabilir..
ayrıca çocuklarınızada bakıyormuş en basitinden bu bile çok güzel bişey, çoğu kişi babaannelerin görevi gibi görürler bunu ama aksine bence ,gün içerisinde çocukların bakımı ndan tut o kişinin sırf çocuklar yüzünden eve bağlı kalmasına sebeptir..
ilerde sizde aynı şeyi evladınıza yapmak isteyeceksinizdir eminim..

ooo çok sert:9::9::9:burda eşlerin ailelerine karşı ne ifadeler kullanıldı,kimse de durun yapmayın demeyin demedi,ama ben sadece şu tanımla çirkin ifade kullanmış oluyorum öyle mi? iyiymiş...[/QU

birileri saygısız konuşuyor diye kimse alkışlamadıki onlara yorum yapayım
ama takdir edersinki sen yanlış bir cümle kullanmışsın
birileride alkışlamış
ona üzüldüm sadece...

ooo çok sert:9::9::9:burda eşlerin ailelerine karşı ne ifadeler kullanıldı,kimse de durun yapmayın demeyin demedi,ama ben sadece şu tanımla çirkin ifade kullanmış oluyorum öyle mi? iyiymiş...[/QU

birileri saygısız konuşuyor diye kimse alkışlamadıki onlara yorum yapayım
ama takdir edersinki sen yanlış bir cümle kullanmışsın
birileride alkışlamış
ona üzüldüm sadece...

allah bebeğini sana bağışlasın çok tatlıymış:16:
cümlemin yanlış olduğu konusuna katılmıyorum...ne geliyosa başıma fazla empati yapmaktan geliyo sadece...annen sana bulaşık mak. alsa, kardeşinin karısı da buna karışmaya çalışsa ne yapardın nasıl hissederdin? ben bu soruya cevap veriyorum foruma yazarken...
problemim bu fazla empati,o yüzden fazla celalleniyorum...

ben tanırım sen gibileri canım,öyle haybeye bütün masrafları karşıladığınızı sanmıyorum büyük ihtimalle ev kayınvalide kayınpedere aittir.kira masrafından kurtulmak için ordasındır.ya da bebeğine bedava baktırmak için. evin bütün masraflarını sen karşılıyosun ama yemeği bebek bakmayı herşeyi kayınvaliden yapıyodur...

tabiki yaram var bütün senin gibi düşünenlere karşı yaram var,yarın bigün ben evlenicem annem babam bana bişey gönderirken gelinlerinden mi izin alacaklar? kusura bakma ama ... neyse...
daha kibar olamam bu düşünce yapısına karşı...
bekar olduğunuz ne kadarda belli

saygısız kötü bir insan olan kayınvalideden çeken saygılı geline zaten lafım yok dikkat ederseniz,dünyada kötü insanlar var bunun bilincindeyim ancak hepsi de kadınlar kulübündeki kadınların kaynanaları değil heralde...

konu sahibinin kayınvalidesi çocuklarına bakıyor kadının,kadının evinde de oturuyorlar,ancak hala yetmiyomuş gibi görümcesine alınan bulaşık makinesine takmış durumda...

benim annem de kayınvalidesinden çekmiş bir kadın hem de kayınvalidesi(babamı kesinlikle oğlu olarak görmemiş,hayatı boyunca babamı diğer çocuklarından ayırdetmiş hiç ilgilenmemiş bir kadın,diğer çocukları kıymetli,çok sever,babamı asla) şiddet hakaret bile göstermesine rağmen,ki benim annem saygısızlığı hakedecek en son insan benim gözümde,çok iyi bir gelin çok iyi bir anne...buna rağmen babaannem rahatsızladığında yine annem baktı...sadece babamın annesi diye,sadece saygısından...kendisine de demişti,sana hakkımı helal etmiyorum ama kocamın annesisin bakarım diye...

hakediyorlar mı?

Fıkrınızın ozunde haklı olabılırsınız ben sadece uslubunuzun cok sert olmasına oyle yorum yaptım.
benım anlatmak ıstedıgım konu sahıbı ıcın degıl, normaldede aynı evde yasamayı kım ıster kı ayrı duzen kurmak varken?
ekmek elden su golden dıyerek kım ev ev ustune ıster dıye dusunuyorum.
yada fazla ıyı nıyetlıyım bılemıcem.
esımın aılesınden evet cektım cektım demekte yanlıs tabır olabılır saygı gormedım dıyelım, ama bu konuda haklısınız forumda veya herhangı bı ortamda mal gerızekalı tarzı hakaretler kullanmayı bende yanlıs buluyorum. genc bı kayınvalıdeye sahıbım malesef ki icimdeki tum ınsanıyetı oldurmeyı ellerıyle basararak adamı alıp kacayım moduna bende geldım malesef ki:( tabıkı masum olmayanlarda var evet kaynanalık ruhu hemen hemen cogu erkek annesınde var ama bazı gelınler gercekten urkutucu olabılıyor.
mısal bı arkadasım var aman allahım haklıyken cenesıyle kendısını nasıl haksız konuma getırıyor anlatamam. esınede boyle yapıyorsa adam annesının haksız olduguna ınanmakta zorluk cekebılır:)
evet suan boyle dusunuyorsun ama canına kastetmesı bekleyemıyor ınsan psıkolojık olarak coktukten sonra nalet gelsın denılebılıyor ıstemeyerekte olsa ama sızıde cok ıyı nıyetlı bır gelın gordum henuz yolun basındasınız sanırım:).. annenızın sabrına dıyecek kelıme yok.

Son düzenleme:
allah bebeğini sana bağışlasın çok tatlıymış:16:
cümlemin yanlış olduğu konusuna katılmıyorum...ne geliyosa başıma fazla empati yapmaktan geliyo sadece...annen sana bulaşık mak. alsa, kardeşinin karısı da buna karışmaya çalışsa ne yapardın nasıl hissederdin? ben bu soruya cevap veriyorum foruma yazarken...
problemim bu fazla empati,o yüzden fazla celalleniyorum...

eger aynı evde yaşıyorlarsa ve ortak bir ihtiyaçları varsa annem bana eşya almazki
hem kayırmamak lazım kızı gelini...

Back
X