Her kayınvalıdesınden cekende saygısız evlat degıldır zaten...
aıleler kızlarını yetısıremedıklerı ıcın mı kayınvalıdeler ogullarına ana kuzusu gelınlere leylekler getırmıs gıbı davranıyorlar.
en azından kendı adıma soyleyeyım hıc bı saygısızlık yapmadım esımın aılesı olduklarını unutmadım.
ama mesafeyı sabrım sonuna kadar zorlandıktan sonra koymak zorunda kaldım.
yetıstırılmeye baglıysa madem kayınvalıdelık degıl kaynanalık yapanların kızlarını kım yetıstırıyor cok pardon.
evet mesafe koydum, ne oldu malı mulku olsaydı ühüüü diye aglayacakmıydım.
oncekı mesajınızdada uslubunuz cok serttı. oysa ki yorumlarınız genelde mantıklı oluyordu.
sızın fıkrınız tabıkı ama kımsenın ne yasadıgını tam olarak bılmeden kımseyı ıkıyuzluler olarak genelleyemezsınız.
saygısız kötü bir insan olan kayınvalideden çeken saygılı geline zaten lafım yok dikkat ederseniz,dünyada kötü insanlar var bunun bilincindeyim ancak hepsi de kadınlar kulübündeki kadınların kaynanaları değil heralde...
konu sahibinin kayınvalidesi çocuklarına bakıyor kadının,kadının evinde de oturuyorlar,ancak hala yetmiyomuş gibi görümcesine alınan bulaşık makinesine takmış durumda...
benim annem de kayınvalidesinden çekmiş bir kadın hem de kayınvalidesi(babamı kesinlikle oğlu olarak görmemiş,hayatı boyunca babamı diğer çocuklarından ayırdetmiş hiç ilgilenmemiş bir kadın,diğer çocukları kıymetli,çok sever,babamı asla) şiddet hakaret bile göstermesine rağmen,ki benim annem saygısızlığı hakedecek en son insan benim gözümde,çok iyi bir gelin çok iyi bir anne...buna rağmen babaannem rahatsızladığında yine annem baktı...sadece babamın annesi diye,sadece saygısından...kendisine de demişti,sana hakkımı helal etmiyorum ama kocamın annesisin bakarım diye...
canım ama sen şu forumda yazılanlara baksana geçen birisi kayınvalidesine gerizekalı diyor bir diğeri mal diyor kötü insanlar olabilir ama bu kadar fazlalar mı ya?
şimdinin kızları zora gelemiyorlar,çoğunluğun tek derdi," evleneyim,adamı alıp kaçayım" ama bu değil ki,ben de sevmem öyle mıç mıç akraba ilişkilerini,ama açılan konulara bakarsan eğer kayınvalidelerine her lafı söyleyip sonra burda ağlıyorlar, 60 yaş üstü insanlar,eşlerinin anneleri babaları, hiç mi saygıyı haketmiyorlar?
geçen birisi yazmış burda yine ben kendimi garantiye alana kadar sesimi çıkarmıcam onlara diye...
hakediyorlar mı?
kötü insanlar olduğu gibi kötü kaynanalar da vardır elbet...
ama kızların geneli de çok masum değil ben buna inanıyorum...
allah büyük konuşturmasın ama zannetmiyorum kayınvalidem canıma kastetmedikçe ona hakaret edeceğimi...
asla zaten annem kadar seveceğimi de düşünmüyorum...mümkün değil.annem kadar düşünebilirim,sayabilirim belki ama annem kadar sevemem,olası değil...
ama dedim ya allah büyük konuşturmasın ama saygıyı da eksik edeceğimi düşünmüyorum,annemin babaannem gibi bir kadına bile bu kadar saygı göstermesini baz alırsak bundan eminim diyebilirim.