• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz olsanız nasıl düşünürdünüz?

önce görümcenize yarın size..bu kadar büyütmeye gerek yok..görümcenizde başka birgün kkda konu açabilir..kardeşim ve eşi.babam çalışıyor,kardeşim ve eşide çalışıyorlar ve babamların yanında kalıyorlar kira dertleri yok oh aldıkları maaşlar ceplerine kalıyor..mutfak masraflarıda ortak,bakıcıda tutmadılar annem bakıyor alt tarafı bana bir beyaz eşya alındı diye ne kadar laf söylemiş,kendilerine almamışlar halbuki isterse alabilecek durumdalar ama gelinimiz aldırmak istemediği için almıyorlar..çok üzüldüm içimin ateşi hala sönmüyor..
Hem ortak bir yerde kalıyorsunuz diye kayınpederinizin aldığı maaşa bu kadar müdahele edebilme hakkını kimse sizlere vermiyor..isterse tüm maaşını olduğu gibi çöpe atar,kimseyi ilgilendirmez..çok istiyorsanız sizde alın,bu kadar büyütmeyin..

tırnağı olan başını kaşıyacak o zaman. Anlamıyosun dimi kimsenin parsaına karıştığım filan yok. Aynı evde yaşıyosak yapamazlar bu kadar. Yapıyolarsa da gizli saklı değil. Haber vererek bak heber vermek diyorum izin almak değil. Anlayabiliyormusun?

bu böyle olsa bile neden bukadar sinirlendirdiki seni
ben bütün evin ihtiyacını karşılıyım onlar gösteriş yapsın diyemi düşündün :44::44:
Bir mesajındada çocuk bakmak görevi demişsin kayınvaliden için
evi geçindirmekte senin görevin oluyor canım ozaman yani senin düşüncene göre tabi
çok fazla takmışsın kafaya bence

bana göre yanlış bir davranış.ben şikayet etmiyorum ki ev geçindirmekten.

tırnağı olan başını kaşıyacak o zaman. Anlamıyosun dimi kimsenin parsaına karıştığım filan yok. Aynı evde yaşıyosak yapamazlar bu kadar. Yapıyolarsa da gizli saklı değil. Haber vererek bak heber vermek diyorum izin almak değil. Anlayabiliyormusun?
nedemelerini isterdin mesela songül biz kıza bulaşık makinası alıcaz haberin olsun deselerdi
senin için bukadar problem olumuydu ?
yada ne cevap verirdin

yalnış düşünüyorsunuz bir evde ortak yasanılıyorsa en azında gelinlerinin rızasını almaları gerekirdi yada aynısından gelinlerinede almalrı gerekirdi .... bunların yaptığına bağıra bağıra ayrımcılık derim .....adil olmak lazım bir evladına ne alıyorsan diğerinede alacaksın .. kaldı ki kaynana ve kayınpederle birlikte yaşayan bir hanımdan bahsediyoruz .... onların kahrını çektiği için daha bi el üstünde olması lazım ....
dört yıl önce görümcemle aynı anda hamile kaldık 15 gün arayla bebişlerimiz doğdu ... ilk benm bebiş doğdu yanıma geldiler doğum hediyesi die dört yıl önce 50 lirayı alime uzttılar o zaman hiç kafama takmadım belki maddi sıkışıklıkları varır dedim ... sonra görümcemlere gittiler görümcem doğurdu kızına doğum hediyesi die 450 liralık tlf hediye etti .. ihtityacım olduğundan falan deil ayrımcılık yaptıklarına çok üzülmüştüm oysa benm daha ilk bebeğim di daha bi el üstünde tutulmak istemiştim

yorumların hepsini okuyamadım ama üstteki arkadaşın yorumu gercekten hoşuma gitti.tamam koskaca insanlar gelinlerine danışmayacaklar belki ama beraber yaşıyorlarsa en azından bir söylemeleri gerekirdi.heleki bu gelinin evinde yoksa kızım bizimde ihtiyacımız var ama görümcenin şu durumda acil ihtiyacı varmıs ona bir alalım bize de alırız gibi gelin hanımı da yumusatmaları gerekirdi diye düşünüyorum.gelin hanım bugün gitse kafasına göre bişeyler alsa demiycekler mi kızım tamam senin paran alırsın edersin ama en azından bize de bir söylesiydin diye o hesap söylemeleri gerekirdi diye düşünüyorum.tabi kimse kimsenin içini bilemez durumları nedir bilemiyoruz ama böyle bir durumda olsaydım bende çokkkk kırılırdım hele de eşim bana böyle şeyler söyleseydi o daha da cok agır olurdu.

iki gün olmuş konu almış başını gitmiş bana göre aynı evin içinde aile olunmuşşa gizli saklı iş olmaz büyük küçük herkez için geçerli bu bence bişeyler yapılcaksa en azından denilmesi gerekiyordu biz kızımza hediye alıcaz sende gönül koyma denebilirdi. el kızı tabiri nedir ya kimilerinden duydum ne demek el kızı evlendiği kişinin hayat arkadaşı oluyor artık buna bağlı olarakda evin kızı olur elin kızı değil.ama başa eşiniz sizin tepkinize karşın sizi biraz daha temkin etmiş olsaydı güzel konuşmuş olsaydı iş bence bu raddeye gelmezdi.ama arkadaşım sen yinede sakin ol saygısızlık etme sindir bunu kaybeden sen olmazsın saygıdan sevgi kazanır insan.balın olmasada bal dilin olsun. kızlarıdır heves etmis almışlardır fazla takma kafana gerekirse kayınvalidenle konuş anne neden benden gizli aldınız ben size engel olmazdım vs gibi tatlı bir konusma yap bence..

yazmayı unutmusum şunu da söylemek isterim ki kayınvalide kayınpeder ne kadar iyi olurlarsa olsunlar beraber yaşamak çok büyük bir meziyettir bana göre.sonucta o insanlar senin ailen değil yabancı insanlarla bir evi paylaşmak ve anlaşabilmek hiç kolay değildir.bu yönden de tebrik ediyorum seni.

iki gün olmuş konu almış başını gitmiş bana göre aynı evin içinde aile olunmuşşa gizli saklı iş olmaz büyük küçük herkez için geçerli bu bence bişeyler yapılcaksa en azından denilmesi gerekiyordu biz kızımza hediye alıcaz sende gönül koyma denebilirdi. el kızı tabiri nedir ya kimilerinden duydum ne demek el kızı evlendiği kişinin hayat arkadaşı oluyor artık buna bağlı olarakda evin kızı olur elin kızı değil.ama başa eşiniz sizin tepkinize karşın sizi biraz daha temkin etmiş olsaydı güzel konuşmuş olsaydı iş bence bu raddeye gelmezdi.ama arkadaşım sen yinede sakin ol saygısızlık etme sindir bunu kaybeden sen olmazsın saygıdan sevgi kazanır insan.balın olmasada bal dilin olsun. kızlarıdır heves etmis almışlardır fazla takma kafana gerekirse kayınvalidenle konuş anne neden benden gizli aldınız ben size engel olmazdım vs gibi tatlı bir konusma yap bence..

benim de çok taktığım bir konudur bu el kızı muhabbeti.gecenlerde de eşimden duydum çok saolsun.annesiyle alakalı bir sohbetimizde(sanırım annesi beni şikayet etmiş laylaylom bu daha cocuk gibilerinden) ben: anneni annem gibi gördüm öyle davrandım o yanlış anladıysa bilmiyorum ama kendi anneme nasıl davranıyorsam annene de öyle davrandım dedim.(davranış seklim de samimi) eşimde ne dese begenirsiniz.:''o senin annen değil sende onun kızı değilsin, o senin kayınvaliden sende onun gelinisin ona göre daha resmi davranabilirsin.'' ben şok oldum resmen kocalarımız bunu derse annecikleri ne yapsın.ama sevgili kocalarımız annelerine' anne artık o benim hayat arkadasım can yoldasım sende onu kızın gör ona göre davran' dese bu sorunlar olmaz diye düşünüyorum.ama offffff offf ne bu erkeklerdeki tutum anlayamadım kiii

herkese merhaba öncelikle.

bir konuda sizlere fikir danışmak istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

ben 6 yıldır evliyim ve 2 tane çocuğum var. 6 yıldır eşimin anne ve babasıyla birlikte yaşıyoruz. çalışıyorum ve çocuklarıma babanneleri bakıyor.
eşim ve kayınpederimde çalışıyor. eşimden hariç bir kaynım (ünv.okuyor) ve bir görümcem (başka bir şehirde yaşıyor evli ) var.
geçen ay eşimin anne ve babası görümceme (bizim haberimiz olmadan) bir beyaz eşya alıp evine göndermişler süpriz yapmışlar yani. o beyaz eşyadan da bizim evimizde yok ve çok ihtiyacıız olan bir eşya. ama ben masraf çıkmasın die aldırmıyordum. ben bunu duyduğumda çok üzüldüm. kırıldım darıldım öfkelendim.eşime sordum senin haberin varmı diye hayır yok dedi. bende yanlış yapmışlar dedim. oda bana seni ilgilendirmez kızlarına ne alıyolarsa alırlar dedi. sonuçta parasını ödeyecek olan sen değilsin dedi. oun böle sölemesine daha çok üzüldüm tabi. tamam kendi ödeyecek taksitlerini ama bu ewde biz birlikte yaşıyoruz.evin bütün masraflarını eşim karşılıyor. babası sadece ünv.tde okuyan oğlunun masraflarını karşılıyor. bir nevi bu paranında bizden çıktığını düşünüyorum ben. çok kırdılar beni çok.

siz söleyin nolur yaa sizin başınıza böle bi durum gelse siz nasıl düşünürdünüz. gerçekten bu durum beni ilgilendirmiyor mu? nası soğutucam ben içimi. nasıl onlar benim arkamdan böle iş çevirirlerken ben onalrın yüzüne bakıp konuşucam. hele eşim hayt arkadaşım çocuklarımın babası benim yanımda benim tarafımda hiç bir zaman olmadı ama bu konu yüzünden bir sürü hakaret etti bana daha çok kırıldım üzüldüm... ve ben bu adamla bir ömür boyu yaşamak zorundayım nasıl yapıcam :(

ben yanlış mı düşünüyorum sizce?

Tüm yorumlarını okumadan ilk msjına göre cvp veriyorum.Ben olsam ne düşünürdüm ;6 yıldır bu iki yaşlı insanın evinde yaşıyoruz,çocuk okutuyorlar bunun yanında kira ve çocuk bakımına bir kuruş para vermiyoruz,tek yaptığımız evin geçimine katkıda bulunmak ki o evde bizde yaşıyoruz.Keşke kvdeme bir bulaşık makinası alsaydım çocukların yükü biraz azalırdı,hatta 6 yıldır bize olduğu gibi kendi kızlarına bir faydaları olmuş die sevinirdim.Benim başıma gelseydi bunları düşünürdüm.Bana söylenmiş söylenmemiş çok ilgilenmezdim.Söylenseydi demekki gerekli güven ve saygı ortamı oluşturmuşum diyerek kendimle gurur duyardım.Eşinizin tavrı hoş değil tabiki ama unutmayın eşinizde ömür boyu sizinle yaşamak zorunda.Umarım en kısa zamanda ayrı bir yuva da yaşar ve mutlu olursunuz.

benim de çok taktığım bir konudur bu el kızı muhabbeti.gecenlerde de eşimden duydum çok saolsun.annesiyle alakalı bir sohbetimizde(sanırım annesi beni şikayet etmiş laylaylom bu daha cocuk gibilerinden) ben: anneni annem gibi gördüm öyle davrandım o yanlış anladıysa bilmiyorum ama kendi anneme nasıl davranıyorsam annene de öyle davrandım dedim.(davranış seklim de samimi) eşimde ne dese begenirsiniz.:''o senin annen değil sende onun kızı değilsin, o senin kayınvaliden sende onun gelinisin ona göre daha resmi davranabilirsin.'' ben şok oldum resmen kocalarımız bunu derse annecikleri ne yapsın.ama sevgili kocalarımız annelerine' anne artık o benim hayat arkadasım can yoldasım sende onu kızın gör ona göre davran' dese bu sorunlar olmaz diye düşünüyorum.ama offffff offf ne bu erkeklerdeki tutum anlayamadım kiii

yani eşine şaşırdım sen onun annesini kendi annen gibi görüyosun buna sevineceğine sana senin annen değil o diyor.pess ozaman size bişey kalmıyor annesi ile ilgili bir durumda senin annen benim değil ki demeyi deneyin kendi annesiyle ilgilenir ya bu gelin kaynana meseleleri varya eşler burunlarını sokmasalar belkida çok fazla sorunlar çıkmaz aralarında halledilebilinir ama eş taraf tutunca anneyi tutsa eşi dışarda kalır eşini tutsa anne dışarda kalır her iki taraf bu durumda rencide olur mutlaka ne bilim. bu işleri dengelemek mesakatli sanırım..

yani eşine şaşırdım sen onun annesini kendi annen gibi görüyosun buna sevineceğine sana senin annen değil o diyor.pess ozaman size bişey kalmıyor annesi ile ilgili bir durumda senin annen benim değil ki demeyi deneyin kendi annesiyle ilgilenir ya bu gelin kaynana meseleleri varya eşler burunlarını sokmasalar belkida çok fazla sorunlar çıkmaz aralarında halledilebilinir ama eş taraf tutunca anneyi tutsa eşi dışarda kalır eşini tutsa anne dışarda kalır her iki taraf bu durumda rencide olur mutlaka ne bilim. bu işleri dengelemek mesakatli sanırım..

aynen canım ben şaşırmakla da kalmadım şok geçirdim nasıl yani dedim ağzım açık kaldı.tamam bundan sonra ben biliyorum nasıl davranacağımı dedim bu seferde kızıyor sen tehditmi ediyorsun diye.anladımki kan bağın yoksa hersey bir yerde boş.anne baba gibi kimse olmuyor hoş anne baban bile bir yere kadar.tırnağın varsa başını kaşı. birde benim üzüldüğüm nokta kayınvalidem cok iyi birisi gibi görünür öyle mi değilmi çözemedim.çok saf kendi halindeanlayışlı bir kadın gibi ama beni şikayet etmiş onu o kadar rahat ettirmeye çalıştığım halde bunu anlayamadım.
(3 haftalıgına kışın yanıma gelmişlerdi 3 haftada da olan oldu.düşünün birde sürekli beraber kalanları)

aynen canım ben şaşırmakla da kalmadım şok geçirdim nasıl yani dedim ağzım açık kaldı.tamam bundan sonra ben biliyorum nasıl davranacağımı dedim bu seferde kızıyor sen tehditmi ediyorsun diye.anladımki kan bağın yoksa hersey bir yerde boş.anne baba gibi kimse olmuyor hoş anne baban bile bir yere kadar.tırnağın varsa başını kaşı. birde benim üzüldüğüm nokta kayınvalidem cok iyi birisi gibi görünür öyle mi değilmi çözemedim.çok saf kendi halindeanlayışlı bir kadın gibi ama beni şikayet etmiş onu o kadar rahat ettirmeye çalıştığım halde bunu anlayamadım.
(3 haftalıgına kışın yanıma gelmişlerdi 3 haftada da olan oldu.düşünün birde sürekli beraber kalanları)

anlayılşlı kayınvalide olsa yaşanır elbette cadı olanlarla zor allah onlara daha çok yardım etsin. bence sen kayınvaliden madem iyi gibi kendi halinde gibi onunla konuş ben sana kusur etmişim ne yaptın anne hatamı bana söyle ben kendimi düzeltirim şikayet etme beni de konuşmak belki işe yarar aslında sen ne yap biliyormusun kayınvalideni kendi yanına çekebilirsen çek kendini çok sevdir eşinde görsün el kızını.kayınvaliden seni sevdikçe sende onu seversin zaten.iyi bir kayınvalideyse tabiki.bence işe yarar..gelin kaynana ittifakı kurmak..

anlayılşlı kayınvalide olsa yaşanır elbette cadı olanlarla zor allah onlara daha çok yardım etsin. bence sen kayınvaliden madem iyi gibi kendi halinde gibi onunla konuş ben sana kusur etmişim ne yaptın anne hatamı bana söyle ben kendimi düzeltirim şikayet etme beni de konuşmak belki işe yarar aslında sen ne yap biliyormusun kayınvalideni kendi yanına çekebilirsen çek kendini çok sevdir eşinde görsün el kızını.kayınvaliden seni sevdikçe sende onu seversin zaten.iyi bir kayınvalideyse tabiki.bence işe yarar..gelin kaynana ittifakı kurmak..[/

AZ EVVEL OKUDUM BİR KISMINI MESAJLARIN,OKUDUĞUM KADARI İLE KENDİ YORUMUMU SÖYLEYEYİM BUNLARIN ÇOĞU BÖYLE,İYİ GİBİ GÖRÜNÜRLER AMA ARKANI DÖNMEYE GÖRSÜNLER,BENİM KV DE AYNISI HERKES ÇOK İYİ DER Kİ BANA DA ŞİMDİLİK DZELDİ GİBİ İYİ GİBİ DAVRANIYOR AMA BEN EN UFAK FALSO YAPMAYAYIM YADA BEN SESSİZ BİR GELİN OLSAM NELER YAPARLAR DÜŞÜNEMİYORUM,İLK BAŞLARDA Kİ BU ARADA 1 SENE OLDU BEN EVLENELİ SESSİZ KALIYORDUM ALTTAN ALIYORDUM AMA BAKTIM Kİ TEPEME ÇIKMAYA BAŞLADILAR YOOO DEDİM ARTIK YETER,Kİ EŞİME DE DİREK OLARAK BEN ANNENE KIZI GİBİ DAVRANMAYA ÇALIŞTIM AMA SANIRIM YANLIŞ DEĞERLENDİRİLİYORUM BU NEDENLE ARTIK GELİNİ OLACAĞIM DEDİM VE DEDİĞİMİ DE YAPIYORUM İNANIN ŞİMDİ DAHA İYİ,LAFIMI SÖYLÜYORUM GEREKTİĞİNDE GAYET SAKİN VE ASİLCE,TARTIŞMAYA GİRMİYORUM HİÇ,HERKES DE ARTIK DURMASI GEREKEN NOKTAYI ÖĞRENİYOR..BANA KALIRSA ÇOK FAZLA TAVİZ VERDİĞİNİZ ZAMAN GİDEN SİZDEN GİDİYOR..O NEDENLE KİMSE KSURA BAKMASIN AMA ANNENİZ GİBİ OLMUYOR..

anlayılşlı kayınvalide olsa yaşanır elbette cadı olanlarla zor allah onlara daha çok yardım etsin. bence sen kayınvaliden madem iyi gibi kendi halinde gibi onunla konuş ben sana kusur etmişim ne yaptın anne hatamı bana söyle ben kendimi düzeltirim şikayet etme beni de konuşmak belki işe yarar aslında sen ne yap biliyormusun kayınvalideni kendi yanına çekebilirsen çek kendini çok sevdir eşinde görsün el kızını.kayınvaliden seni sevdikçe sende onu seversin zaten.iyi bir kayınvalideyse tabiki.bence işe yarar..gelin kaynana ittifakı kurmak..

valla bilmiyorum konuşmak da istemiyorum bu seferde eşim hemen gittin konuştuklarımızı mı söyledim agzında bakla ıslanmıyor der biliyorum.birde eşim ne yaparsa yapsın kötü o olsun iyi ben olayım farketmez her zaman her sekilde onu tutarlar.ya düşün kayınvalidem bana laf söyleye söyleye bir oldu eşim kahvaltı yapmıyor diye.alışmamış.hazırlasamda yapmıyordu.benim alıştırmam gerekirmiş gerekirse ben yedirecekmişim.niye dedim küçük çocuk değil canı istiyosa yer istemiyorsa yemez dedim sana emanet ettik biz iyi bak oğluma diyor.iyi de ben oglunun bakıcısı mıyım töbe ya.
ben anladım ki ne kadar iyi olursa olsun beraber yaşanmaz.benimde kızdıgım nokta orası niye beni şikayet edersinki.varsa bir sorunun bana söylersin olur biter.ama inatlaşma oldu bir de baştan beri.eltimle kıyaslama filan onun için soğudum ben sevmeye çalıştıkca bişeyler duydum gördüm.çok yeniyiz belki de ondan ama artık yok öyle sıcak davranmak memnun etmeye calısmak.neyse konu dagılmasın.bende ordan yola cıkarak beraber yaşanılıyorsa eger ne olursa olsun bilgi verilmesi taraftarıyım.

AZ EVVEL OKUDUM BİR KISMINI MESAJLARIN,OKUDUĞUM KADARI İLE KENDİ YORUMUMU SÖYLEYEYİM BUNLARIN ÇOĞU BÖYLE,İYİ GİBİ GÖRÜNÜRLER AMA ARKANI DÖNMEYE GÖRSÜNLER,BENİM KV DE AYNISI HERKES ÇOK İYİ DER Kİ BANA DA ŞİMDİLİK DZELDİ GİBİ İYİ GİBİ DAVRANIYOR AMA BEN EN UFAK FALSO YAPMAYAYIM YADA BEN SESSİZ BİR GELİN OLSAM NELER YAPARLAR DÜŞÜNEMİYORUM,İLK BAŞLARDA Kİ BU ARADA 1 SENE OLDU BEN EVLENELİ SESSİZ KALIYORDUM ALTTAN ALIYORDUM AMA BAKTIM Kİ TEPEME ÇIKMAYA BAŞLADILAR YOOO DEDİM ARTIK YETER,Kİ EŞİME DE DİREK OLARAK BEN ANNENE KIZI GİBİ DAVRANMAYA ÇALIŞTIM AMA SANIRIM YANLIŞ DEĞERLENDİRİLİYORUM BU NEDENLE ARTIK GELİNİ OLACAĞIM DEDİM VE DEDİĞİMİ DE YAPIYORUM İNANIN ŞİMDİ DAHA İYİ,LAFIMI SÖYLÜYORUM GEREKTİĞİNDE GAYET SAKİN VE ASİLCE,TARTIŞMAYA GİRMİYORUM HİÇ,HERKES DE ARTIK DURMASI GEREKEN NOKTAYI ÖĞRENİYOR..BANA KALIRSA ÇOK FAZLA TAVİZ VERDİĞİNİZ ZAMAN GİDEN SİZDEN GİDİYOR..O NEDENLE KİMSE KSURA BAKMASIN AMA ANNENİZ GİBİ OLMUYOR..[/QUOTE]

ahhh canım benden bir tane daha mı varmış.aynı ben gibiymişsin demekki yaşım küçük diye mi nedir cocuk muamelesi yapmaya calısıyorlar istediğimi yapsın istiyor kayınvalidem bende.aynen öyle.eltimde öyle işte alttan lafı vurur.herseyi söyler.kayınbabamın yanında kocasına yapmadıgı cilve kalmaz aşkım hayatım canım cicim konusur eder,kayınvalideye kız kaynana diye hitap eder ama ondan kıymetlisi yok.el üstünde tutulur bir de cok agırbaşlı nerde nasıl davranması gerektiğini biliyordur.ama ben anne-baba kelimesinden başka bişey demem eşime ismiyle hitap ederim gayet de agırım tek sucum samimi davranmak ama ben kabul edilemedim.artık sallamıyorum önceden üzülüyordum ama beni sevseler nolur sevmeseler nolur dedim.

tsemavi canım senin eşinde bitiyor bütün iş...:47:

Son düzenleme:
Onlarin almasina sizin ihtiyaciniz yok ki..kari koca calisiyormusunuz..gidin sizde knediniz alin.belki de siz onlarin almasini onlar da sizin almaniz bekliyorlardirr..yanijj dag daga kusmusss dagin haberi yok misali sekerim:34:Sikma canini bu seyler icin.en buyuk derdin bu olsun salla gtsin.kendin git gonulune gre al.hic olmazsa ben aldiydim olmaz kaynananlar icin..

anlayılşlı kayınvalide olsa yaşanır elbette cadı olanlarla zor allah onlara daha çok yardım etsin. bence sen kayınvaliden madem iyi gibi kendi halinde gibi onunla konuş ben sana kusur etmişim ne yaptın anne hatamı bana söyle ben kendimi düzeltirim şikayet etme beni de konuşmak belki işe yarar aslında sen ne yap biliyormusun kayınvalideni kendi yanına çekebilirsen çek kendini çok sevdir eşinde görsün el kızını.kayınvaliden seni sevdikçe sende onu seversin zaten.iyi bir kayınvalideyse tabiki.bence işe yarar..gelin kaynana ittifakı kurmak..[/

AZ EVVEL OKUDUM BİR KISMINI MESAJLARIN,OKUDUĞUM KADARI İLE KENDİ YORUMUMU SÖYLEYEYİM BUNLARIN ÇOĞU BÖYLE,İYİ GİBİ GÖRÜNÜRLER AMA ARKANI DÖNMEYE GÖRSÜNLER,BENİM KV DE AYNISI HERKES ÇOK İYİ DER Kİ BANA DA ŞİMDİLİK DZELDİ GİBİ İYİ GİBİ DAVRANIYOR AMA BEN EN UFAK FALSO YAPMAYAYIM YADA BEN SESSİZ BİR GELİN OLSAM NELER YAPARLAR DÜŞÜNEMİYORUM,İLK BAŞLARDA Kİ BU ARADA 1 SENE OLDU BEN EVLENELİ SESSİZ KALIYORDUM ALTTAN ALIYORDUM AMA BAKTIM Kİ TEPEME ÇIKMAYA BAŞLADILAR YOOO DEDİM ARTIK YETER,Kİ EŞİME DE DİREK OLARAK BEN ANNENE KIZI GİBİ DAVRANMAYA ÇALIŞTIM AMA SANIRIM YANLIŞ DEĞERLENDİRİLİYORUM BU NEDENLE ARTIK GELİNİ OLACAĞIM DEDİM VE DEDİĞİMİ DE YAPIYORUM İNANIN ŞİMDİ DAHA İYİ,LAFIMI SÖYLÜYORUM GEREKTİĞİNDE GAYET SAKİN VE ASİLCE,TARTIŞMAYA GİRMİYORUM HİÇ,HERKES DE ARTIK DURMASI GEREKEN NOKTAYI ÖĞRENİYOR..BANA KALIRSA ÇOK FAZLA TAVİZ VERDİĞİNİZ ZAMAN GİDEN SİZDEN GİDİYOR..O NEDENLE KİMSE KSURA BAKMASIN AMA ANNENİZ GİBİ OLMUYOR..

canım ben kusura bakmam elbette sen onlarla yaşıyorsun ne yaşadığını biz bilemediğimiz için sen senin için doğru olanı yaparsın. ben arkadaşın kayınvalidem sessiz sakin kendi halinde demesine istinaden belki bir ittifak kurabilir diye yazdım.hani insan umud ediyor yeryüzünde iyi kayınvalidelerin olduğunu düsünmesi ha benim anneme sor kayınvalidesi bir numara iyi diyor en azından hiçde anlaşmazlıkları olmadı babannemle annemi tuttu yeri geldiğinde babamı attı desem yeridir.benimde zamanında bir kayınvalidem oldu.şeytanın işbirlikcisi desem yeridir.yuvamı düzemi dirliğimi herşeyimi etkiledi.ama ben bütün kaynanalar kötü deme lüksüne sahip degilim işte herkez farklı insanlarla karsılasıyor çünkü.

tsemavi canım senin eşinde bitiyor bütün iş...:47:

öyle tabi canım aslında bütün kayınvalide gelin problemlerinde aynı şey geçerli.konu sahibi özür diliyorum başka konu girdi ama senin eşinde de aynısı gecerli.eşin sert tepki vermeyip seni ikna etmeye çalışsaymış olay bu kadar büyümezdi diye tahmin ediyorum.

Back
X