önce görümcenize yarın size..bu kadar büyütmeye gerek yok..görümcenizde başka birgün kkda konu açabilir..kardeşim ve eşi.babam çalışıyor,kardeşim ve eşide çalışıyorlar ve babamların yanında kalıyorlar kira dertleri yok oh aldıkları maaşlar ceplerine kalıyor..mutfak masraflarıda ortak,bakıcıda tutmadılar annem bakıyor alt tarafı bana bir beyaz eşya alındı diye ne kadar laf söylemiş,kendilerine almamışlar halbuki isterse alabilecek durumdalar ama gelinimiz aldırmak istemediği için almıyorlar..çok üzüldüm içimin ateşi hala sönmüyor..
Hem ortak bir yerde kalıyorsunuz diye kayınpederinizin aldığı maaşa bu kadar müdahele edebilme hakkını kimse sizlere vermiyor..isterse tüm maaşını olduğu gibi çöpe atar,kimseyi ilgilendirmez..çok istiyorsanız sizde alın,bu kadar büyütmeyin..
tırnağı olan başını kaşıyacak o zaman. Anlamıyosun dimi kimsenin parsaına karıştığım filan yok. Aynı evde yaşıyosak yapamazlar bu kadar. Yapıyolarsa da gizli saklı değil. Haber vererek bak heber vermek diyorum izin almak değil. Anlayabiliyormusun?