• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız ne derdiniz

Se_n_299

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
2.860
1.726
133
40
Kiz kardeşim bekar 34 yasinda evlenmedi yani hic. Evlenmis bosanmis cocugu olan biriyle konusmaya basladi ben biraz tepki gosterdim yani sen bekarsin dengin degil dedim. O da benim yaşımda bekar mi kaldi abla dedi. Adam 6 ay once bosanmis cocuk yedi yasinda velayet annede. Daha 6 ay once bosanmis mesela. Hayirlisi tabikideee ama ne biliyim size danismak istedim

Kiz kardeşim bekar 35 yasinda evlenmedi yani hic. Evlenmis bosanmis cocugu olan biriyle konusmaya basladi ben biraz tepki gosterdim yani sen bekarsin dengin degil dedim. O da benim yaşımda bekar mi kladi abla dedi. Adam 6 ay once bosanmis cocuk yedi yasinda velayet annede. Daha 6 ay once bosanmis mesela. Hayirlisi tabikideee ama ne biliyim size danismak istedim
eşler genelde herşeyi bir anda bitirmiyor hele birde çocuk varsa öncesinden bir yıl daha sayın siz ama yinede eşinden ne için ayrılmış olmasıda önemli konuşabilir ama her konuda temkinli olmalı

eşler genelde herşeyi bir anda bitirmiyor hele birde çocuk varsa öncesinden bir yıl daha sayın siz ama yinede eşinden ne için ayrılmış olmasıda önemli konuşabilir ama her konuda temkinli olmalı
Beni birazda bu tedirgin etti esim cok yalan soyluyordu demis temennim iyi biri olmasi ama ya iyi degilse hem

"Sen bekarsın o evlenmiş" saçma bir cümle, kardeşinizin yaşındakilere de kız kurusu diyelim o zaman. Bunu söylemek kardeşinize kötü hissettirir emin olun. Burada bence kardeşinizin bilmesi gereken tek şey çocuğun durumu çünkü ortada bir çocuk varsa boşansanız da ayrılamazsınız. Bunun dışında bir sorun yoksa ve çocuğun annesi de kendi halinde biriyse dert etmenize gerek yok. Önemli olan çocuğun durumu ve adamın kişiliği, bunu dengeleyebilir mi? Çocuksuz ve hiç evlenmemiş olup evlendikten sonra da hayatını dengede tutamayanlar var.

Evlenip ayrılmış olması değil de çocuğunun olmasının üzerinde ciddi düşünülmesi gerekiyor.
Şimdi velayet annede olur, yarın babasıyla yaşamaya başlayabilir çocuk.
Kardeşiniz bu sorumluğu alabilecek mi?

Çocuk olduğu için eski eşle iletişim halinde olunacak, bizim toplumda medeni bı şekilde ayrılma durumu az malesef. Sonrasında da farklı sıkıntılar çıkabiliyor bundan dolayı.

Ve tabi neden boşanmış oldukları da önemli.

bu tarz konlarda sürekli uyarıyorlar herkese yetişemezler ben size yalnızca olması gerekeni söyledim beni ilgilendirmiyor zaten ama fikirleriniz konuyla ilgili değilse yazmayın sizde
Kurallara aykırı bir durum görürseniz şikayet eder geçersiniz. Sitenin bekçisi değilsiniz. Kendi yorumlarınızla ilgilenin lütfen.

Kiz kardeşim bekar 34 yasinda evlenmedi yani hic. Evlenmis bosanmis cocugu olan biriyle konusmaya basladi ben biraz tepki gosterdim yani sen bekarsin dengin degil dedim. O da benim yaşımda bekar mi kaldi abla dedi. Adam 6 ay once bosanmis cocuk yedi yasinda velayet annede. Daha 6 ay once bosanmis mesela. Hayirlisi tabikideee ama ne biliyim size danismak istedim
Canım benim ilk evliliğim 23 yaşındayım eşim 28 yaşında eşim benden once bir evliliği var bir de çocuğu 7 ay süren bi evlilik. Evlenmekde hak boşanmakta. Kiz kardeşinde olabilirdi evlenip boşanmış çocuklu? Napsın mutlu olmak hakkı değil mi tekrardan o adamın? Ben 9 aylık evliyim3 senelik bir ilişkimiz var çok mutluyum. Hayatın neler getireceğini bilemezsin evet beni de çok yargıladılar ama bu evin icinde ben yaşıyorum ailem arkamda çok şükür hersey yolunda :) kararına saygı duyup arkasında durmalısın.

Kardeşinize uyarınızı yapabilirsiniz sadece o uyarı da ancak çocuğu için bak iyi düşün şu şu zorlukları var gibi olabilir. Eski eşi her daim hayatında olmak zorunda mesela. Öncelik çocuğunda olacak. Bunlar herkesin göze alabileceği şeyler değil. Bu konularda genel bir doğru olduğunu düşünmüyorum. Bir arkadaşım 27 yaşında evlendi eşinin çocuğu vardı çok iyi anlaşıyorlar hem eşiyle hem eşinin kızıyla arası çok iyi. Boşanmakta evlenmek kadar normal bir durum. Çocuklu adamla evlenip mutlu olan örnekler de çok yani. Kararı verecek olan kardeşiniz. Zaten daha yeni görüşmeye başlamışlar. Onun içine sinerse size de ancak yanında olmak düşer

Neden boşandığı önemli. Eski karımın psikolojisi bozuktu derse %90 adamda problem vardır. Kız kardeşinin de eski eşle aynı problemleri yaşamaması açısından neden boşandığını iyi öğrenmek gerek.

Tanimaya calisir iyi tanimasini acele etmemesini soyler her zaman yaninda oldugumu belirtirdim. Evlenmekte bosanmakta hak. Bu tavriniz sadece yanlisa sevk eder kardesinizi sizden uzaklastirir. Her normal iliskide nasil yaklasirsaniz oyle yaklasin. O zmn herkes belli bir yastan sonra evlenmesin 40inda ilk evliligini yapan da var benim dunya iyisi yakinim 3. Ye evlendi basina gelenlere inanamazsiniz cok cok mutlu ne yapsin olsunmu 3. Evlendi diye. Esinin ilk evliligi evet.

Back
X