• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız ne derdiniz

Sahsen sunu düsünüyorum: Bosanir bosanmsz hemen baska iliski pesine düsen adamdan korkun. Bir evlilik bos yerden bitmiyor. Bunun üzerinden biraz bir zaman gecmeli ki hem eski esle cocuk icin bir düzen oturtmali. Hem insan iyilesmeli. Bosanma süreci de yipratici. Benim tanidiklarimda böyle bir duruma sahit oldum. Adam daha resmi evliyken baska evlilik pesine düstü. Hic kendini sorgulama felan yok. Tekrar evlendi ve ilk evliligindeki odunluga hala devam. Ceken ikinci es oluyor. Bence cok iyi ölcüp tartilmali. Sahsen böyle bir iliskiye sans vermezdim. Kendimde 30 yas üstünde evlendim. Aboo dünyada kimse kalmadi diye düsünmedim. Kardesiniz bos yerden dertsiz basina dert alacak

Bu konularda benim şahsi fikrim ; genelde kadınlar kolay boşanmaz eğer bosanmissa ciddi şeyler yaşamıştır...o sebepten boşanan erkekleri iyi arasitmak lazım neden boşandı şiddet ? aldatma ? Öfke kontrolsüzlüğü ? Yani iyi düşünmek lazım bosanmis erkekle evlenmek için bence

Ablam bosandiginda oglu 7 yasindaydi ikinci evliligini hic evlenmemis olanlar enistemle yapti su an 8 senedir evliler babam annem ailenin bazi üyeleri karsi cikmislardi.inan su an enistem ailenin en sevilen kisiler arasinda babam erkek kardesime bir sey danismadan önce enisteme danisir.öncelikle Allah vicdanli Allah korkusu tasiyan insanla karsilastirsin.hic evlenmemis veya daha önce evlilik yapmasi sorun degil.

Adamın evlenip boşanmasindan ziyade, kardeşiniz sürekli eski eş ile muhattap olacak bir eşi görmezden gelebilir mi. Çocuk için her önemli günlerde biraraya gelinecek ve belki zaman zaman çocuk onlarda kalacak. Ben çocuğum olmadığı için çocuklu biriyle evliliği tercih etmezdim.
Ayrıca düşünmesi gereken diğer bir konu henüz ayrılalı 6 ay olmuş çok yeni. Neden boşanmislar? Çok hızlı değil mi evlilik kararı almak için

Ablam bosandiginda oglu 7 yasindaydi ikinci evliligini hic evlenmemis olanlar enistemle yapti su an 8 senedir evliler babam annem ailenin bazi üyeleri karsi cikmislardi.inan su an enistem ailenin en sevilen kisiler arasinda babam erkek kardesime bir sey danismadan önce enisteme danisir.öncelikle Allah vicdanli Allah korkusu tasiyan insanla karsilastirsin.hic evlenmemis veya daha önce evlilik yapmasi sorun degil.
Aynı şey değil ki sizinkinde erkek hiç evlenmemiş konu da erkek evlenip boşanmış. Kadınlar -özellikle de çocuklu olanlar- türkiyede kolay kolay boşanmıyor. Bu yüzden boşanmış erkeğe karşı tereddüt var

Kadınlar mutlu yuvasını yıkmazlar. Kardeşin iyice araştırsın boşanma tutanaklarını okusun ifadeleri okusun eski eşinin. Erkekler eski eşlerine çok kolay iftira atabiliyorlar kendilerini temize çıkartmak için. İddia ettiği suçlamaları kanıtlaması lazım o şahsın, evlenip hayatı karara bilir ince eleyip sık dokumakta fayda var. Birde çocuklu adam ile evlenmek çok zor çocuğuna kışt dese suçlu olur 🙄

Sahsen sunu düsünüyorum: Bosanir bosanmsz hemen baska iliski pesine düsen adamdan korkun. Bir evlilik bos yerden bitmiyor. Bunun üzerinden biraz bir zaman gecmeli ki hem eski esle cocuk icin bir düzen oturtmali. Hem insan iyilesmeli. Bosanma süreci de yipratici. Benim tanidiklarimda böyle bir duruma sahit oldum. Adam daha resmi evliyken baska evlilik pesine düstü. Hic kendini sorgulama felan yok. Tekrar evlendi ve ilk evliligindeki odunluga hala devam. Ceken ikinci es oluyor. Bence cok iyi ölcüp tartilmali. Sahsen böyle bir iliskiye sans vermezdim. Kendimde 30 yas üstünde evlendim. Aboo dünyada kimse kalmadi diye düsünmedim. Kardesiniz bos yerden dertsiz basina dert alacak
Sizin yorumlarınızı pek severim, normalde bu konuda da aynı sizin gibi düşünürdüm ama yukardaki üyelerden birinin yazdığıyla aydınlandım resmen. Çocuk varsa o evliliğin bitişini en az 1 sene önceden say demiş. Ne kadar haklı. Eğer çocuğun varsa olmayanı oldurmak için parçalıyorsun kendini, belki 1 sene belki daha bile fazla zorluyorsun, olmayacak duaya amin dediğini fark edene dek baya zaman geçiyor :(

Sizin yorumlarınızı pek severim, normalde bu konuda da aynı sizin gibi düşünürdüm ama yukardaki üyelerden birinin yazdığıyla aydınlandım resmen. Çocuk varsa o evliliğin bitişini en az 1 sene önceden say demiş. Ne kadar haklı. Eğer çocuğun varsa olmayanı oldurmak için parçalıyorsun kendini, belki 1 sene belki daha bile fazla zorluyorsun, olmayacak duaya amin dediğini fark edene dek baya zaman geçiyor :KK43:

Orasi dogru.Ama söyle birsey de var. Yakindan sahit oldugum bir bosanmadan örnek veriyim: Aslinda kadin koca iliskisi birbirine karsi tahammülsüzlük, hakaret ve hata siddet boyutuna coktan gecmisti. Iki tarafinda hatalari cok oldu. Genelde suc hep kadina atilir, ama erkektede vardi. Ama ortada cocuklar var diye devam ettiriyorlar. Sonuc ne: pirlanta gibi cocuklarin psikolojisini iki ebeveyn el birligi ile yikti. Savasa dönüsen bir bosanma ve bosanmadan sonra bile bir sürü olay. Belki bu konudaki esler birbirini bu kadar yipratmadan bosandi ve esler olarak bir baglari yok. Ama bu ortadaki cocuklar icin daha bir alisma sürecinde olduklari gercegi de degistirmez. Cocugun yasi da kücük. Bence bosanir bosanmaz baska iliski baslatmak yerine önce onlari toparlamak lazim. Ha herseyi bir düzene soktun o zaman birini hayatina al. Burda ki konulardada cok görüyoruz bir cok ciftin medeni bir sekilde ayrilamadigini.

Arkadaşım evlenmiş boşanmış biriyle evlendi gayet de mutlular. Üstelik arkadaşım 34 ten küçüktü evlendiğinde.Kendisi daha önce hiç evlenmemişti. Adamın önceki evliliğinden çocuğu yoktu o ayrı. Olsaydı da fikri değişir miydi bilemem.

Hic evlenmemis bir adamdır dengidir diyelim.Ama psikopat cıkabilir yalancı olabilir merhametsizdir ya da ya daa vicdansiz?
Denkligi kafa uyumu ve kalp atısı olarak yapsaydı insanlar keske o zaman mutluluk daha ulasilabilir olurdu.

Evlenip bosanmis insanlar ikinci el degil.
Evlenip bosanmis ve cocugu olan insanlar da oyle..
Kisilere bakis aciniz ne cirkin..
Siz simdi ayrilmis kadinlara dul da dersiniz, yakistirma da yaparsiniz bu kafayla..
Bosanmasinin uzerinden 6 ay gecmis falan? Siz adam iyi mi, karakterli mi ona bakin.
Ona gore yorum yapin, cocuk zaten annedeymis ne problem olabilir ki?
Yasasin ve gorsun..

Bende bunu diyorum daha 6 ay olmus bosanali hemen birinin pesine dumus dedim yani kendimce. Zaten benim huyum.kotu demez kimse. Kardeşime diyorum yok bekar kalmadi deme nasip hersey bak iyi dusun diye. Ortada cocukta var mesela.yanlis yapmasından korkuyorum kardeşimin üzülmesinden.

Evlenip bosanmis insanlar ikinci el degil.
Evlenip bosanmis ve cocugu olan insanlar da oyle..
Kisilere bakis aciniz ne cirkin..
Siz simdi ayrilmis kadinlara dul da dersiniz, yakistirma da yaparsiniz bu kafayla..
Bosanmasinin uzerinden 6 ay gecmis falan? Siz adam iyi mi, karakterli mi ona bakin.
Ona gore yorum yapin, cocuk zaten annedeymis ne problem olabilir ki?
Yasasin ve gorsun..
Ne alakasi var ben bunu mu dedim cok bilmislik yapma. Kardesim bekar ve cocugu olan biriyle gorusuyor yarın problem olabilir ne biliyim adam niye bosandi mesela kimse yuvasini yikmaz bu acidan dedim. Yoksa keske iyi biri olsa adam keskeeee

Kiz kardeşim bekar 34 yasinda evlenmedi yani hic. Evlenmis bosanmis cocugu olan biriyle konusmaya basladi ben biraz tepki gosterdim yani sen bekarsin dengin degil dedim.

Evlenip boşanmış olan da medeni olarak bekar statusune tekabül ediyor.Yani kardesinizden bir farkı yok şuan.
Mutluysa mâni olmayın derim.

Ne alakasi var ben bunu mu dedim cok bilmislik yapma. Kardesim bekar ve cocugu olan biriyle gorusuyor yarın problem olabilir ne biliyim adam niye bosandi mesela kimse yuvasini yikmaz bu acidan dedim. Yoksa keske iyi biri olsa adam keskeeee
Siz kendinizi yanlış ifade ediyorsunuz.
Kardeşiniz hiç evlilik yapmadı , görüştüğü kişi evlenip boşanmış ve bir çocuğu var . Netice de ikisi de bekar oluyor.

Konunuza gelince acaba adam neden boşanmış ? 6 ay çok kısa bir süre henüz evlilik konuşmak için.

Benim kız kardeşimde eşimden boşanıyor. Eğer yeniden evlilik yapacak olursa ben de çocuksuz biriyle evlenmesini tavsiye ederim. Çünkü çocuk olduğu sürece eski eşle muhattap olunacak. Bu yüzden sizin istememeniz çok normal.

Evlenip bosanmasi bi sorun yaratmaz bence eger kardesiniz kabul ediyorsa bunu bi problem olacagini dusunmuyorum sadece 6 ay olmus bosanali biraz hizlidan almasin cunku bi evlilik bitmis cocuk var bosluk doldurur gibi yara bandi durumuna dusmesin biraz agirdan alsin ciddi adim icin

Kiz kardeşim bekar 34 yasinda evlenmedi yani hic. Evlenmis bosanmis cocugu olan biriyle konusmaya basladi ben biraz tepki gosterdim yani sen bekarsin dengin degil dedim. O da benim yaşımda bekar mi kaldi abla dedi. Adam 6 ay once bosanmis cocuk yedi yasinda velayet annede. Daha 6 ay once bosanmis mesela. Hayirlisi tabikideee ama ne biliyim size danismak istedim
Evlenip bosanmasi sorun degilde hani kendi gibi bekar biri olsa sorunsuz olma ihtimali daha yüksek.

Bekar anne ve bekar babalar anlasabiliyor ikisininde cocugu var .. tabikide bunlara rağmen mutlu evlilik surende var ama bazen eski eş zorluk cikartiyor bazen cocukla anlasilamiyor çocuk anneyi veya babasıni kiskaniyor yani sevsemde cesaret edemezdim sanirim...kardesinize kariamayin sadece olabilecek durumlar hakkında uyarin kendi kararı kendi hayati . Ilerde mutsuz olursa en azindan senin yüzünden demez

Siz kendinizi yanlış ifade ediyorsunuz.
Kardeşiniz hiç evlilik yapmadı , görüştüğü kişi evlenip boşanmış ve bir çocuğu var . Netice de ikisi de bekar oluyor.

Konunuza gelince acaba adam neden boşanmış ? 6 ay çok kısa bir süre henüz evlilik konuşmak için.

Benim kız kardeşimde eşimden boşanıyor. Eğer yeniden evlilik yapacak olursa ben de çocuksuz biriyle evlenmesini tavsiye ederim. Çünkü çocuk olduğu sürece eski eşle muhattap olunacak. Bu yüzden sizin istememeniz çok normal.
Evet canim bende dedim bunu bak surekli eski esiyle muhattap olursun bence yanlis bu dedim. Ama iste o taniyam bakalım falan diyo adami yani konusuyo yorumlari merak ettim o yuzden actim konu burada

Evlenip boşanmış olan da medeni olarak bekar statusune tekabül ediyor.Yani kardesinizden bir farkı yok şuan.
Mutluysa mâni olmayın derim.
Cocugu var. O yüzden. Daha once de kardesime birini bulmuslardi oda evlenip bosanmisti cocugu yoktu ama kisa bir surede adamin nelerini ogrendik nelerini. Ama cocugu yoksa iyi bakalim tani biraz demistim

Cocugu var. O yüzden. Daha once de kardesime birini bulmuslardi oda evlenip bosanmisti cocugu yoktu ama kisa bir surede adamin nelerini ogrendik nelerini. Ama cocugu yoksa iyi bakalim tani biraz demistim
Her çocuğu olan da aynı olmaz ki..
Biraz şans işi,kısmet diyelim artık.
Umarım huyu suyu düzgün biri denk gelir.

Back
X