Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 24 yasindaym esimin 3 cocugu var 3 yllkta evliyim . Cokta mutluyum 1 cocugu varsa problem olmz bence yasıda gelmis mutlu olur belki bilemeyiz ki hic birimiz birakin evlensin ama adam daha yenide bosanmis yani bosanma surecine alisms mi adam da suan evlenmeye kalkiyo tekrar yani birde neden bosanms anlamak lazm tabiKiz kardeşim bekar 34 yasinda evlenmedi yani hic. Evlenmis bosanmis cocugu olan biriyle konusmaya basladi ben biraz tepki gosterdim yani sen bekarsin dengin degil dedim. O da benim yaşımda bekar mi kaldi abla dedi. Adam 6 ay once bosanmis cocuk yedi yasinda velayet annede. Daha 6 ay once bosanmis mesela. Hayirlisi tabikideee ama ne biliyim size danismak istedim
Artık bekar kalmadı cevabı yerineSadece boşanmış olsa neyse de bir de çocuk var dolayısıyla devamlı ilk eş ile muhattap olmak zorunda kalacak.. kardeşiniz buna tahammül edebilecek mi? Ayrıca benim yaşımda bekar mı kaldı diyerek hata yapıyor bence kardeşiniz
Çok dikkat etsin , adam neden boşanmış mesela , ben olsam hemen atlamazdım galiba...Kiz kardeşim bekar 34 yasinda evlenmedi yani hic. Evlenmis bosanmis cocugu olan biriyle konusmaya basladi ben biraz tepki gosterdim yani sen bekarsin dengin degil dedim. O da benim yaşımda bekar mi kaldi abla dedi. Adam 6 ay once bosanmis cocuk yedi yasinda velayet annede. Daha 6 ay once bosanmis mesela. Hayirlisi tabikideee ama ne biliyim size danismak istedim
Ben evlenip boşanmışlığı sorun etmem ama Türkiye'de kadınlar kolay kolay boşanmıyor o yüzden boşanan erkek söz konusu olunca acabalar düşüyor aklıma ...Ne yaptı ki karısı bıraktı aldattı mı?Sorumsuz mu? Kaba mı? Şiddet yanlısı mı? ...vs..vs..Boşanan kadın da hissettiklerim tam tersi oluyor.Kimbilir ne çektirdi kocası şeklinde.He tabi istisnalar çıkar ama benim genel görüşüm bu şekilde.Bir de 6 ay önce biten en az sekiz yıllık bir evlilik söz konusu.Ben tedirginliğinizi anlıyorum ve hak veriyorum doğrusu.Siz kafanızdaki olumsuzlukları kardeşinizle paylaşıp,geri çekilin.Hayat onun ,karar da onun olmalı siz de abla olarak,gerekli uyarıları, belki şu an onun göremediklerini gösterirsiniz daha fazlasını yapamazsınız zaten.Kiz kardeşim bekar 34 yasinda evlenmedi yani hic. Evlenmis bosanmis cocugu olan biriyle konusmaya basladi ben biraz tepki gosterdim yani sen bekarsin dengin degil dedim. O da benim yaşımda bekar mi kaldi abla dedi. Adam 6 ay once bosanmis cocuk yedi yasinda velayet annede. Daha 6 ay once bosanmis mesela. Hayirlisi tabikideee ama ne biliyim size danismak istedim
Ona gore yorum yapin, cocuk zaten annedeymis ne problem olabilir ki?
Yasasin ve gorsun..
Haklisin aman kim ne yaparsa yapsin allasen banane..Örnek verebilirim. Daha önce bahsettigim ciftin büyük oglu bosanmadan sonra evden ayrildi. Kücük oglan anneyle kalmaya basladi ve ara sira babasina geliyordu kalmaya. Anne bir zaman sonra sorumsuz davranmaya basliyordu. Mesela bir kere babaya birakip kimseye birsey demeden bir hafta tatile gitti. Böyle seyler artdikca baba anneden cok bakmaya basladi (anne ama tabi ki israrla nafakanin yatmasini istedi). Baba o siralarda tekrar evlendi. Anne bu sefer iyice hirs yapip cocugu tamamen birakti. Cocugun psikolojisi iyi degil. Yalniz kalmaktan korktugu icin baba cocugun yanindada yatmaya basladi. Cocuk yeni ese de tepkili. Bunda cocugun sucu yok, hepsi ebeveynlerin yaptiklarinin sucu. Sonuc olarak tüm bu kargasanin icinde ikinci es var. Ve hic planda yokken cocugu simdi büyütüyor. Iyi ölcüp tartmak lazim. Neyle karsilasabilecegini bilmiyor bile
Önemli olan iyi birisi olması yoksa evlenip boşanmış olabilir. Kardeşinizin hiç evlenmemiş olması önemli değil, illa ki kendisi gibi daha önce evlenmemiş birisini bulması şart değil. İyi bir insansa bu önemli, bir de ayrıca çocuğu var dediniz, kardeşiniz velayet annede de olsa o çocukla zaman geçirecek, o çocuğun okulu, doğal olarak masrafları vb olacaktır, babasının ilgisine ihtiyacı olacaktır. Kardeşiniz etraflıca düşünüp taşınmalı tabi ki de ama illa ki bekar olduğu için daha önce evlenmemiş birisini bulacak düşüncesi yanlış.Beni birazda bu tedirgin etti esim cok yalan soyluyordu demis temennim iyi biri olmasi ama ya iyi degilse hem
Neden boşandığı önemli bence. Ama şöyle bişi var ki eski eşlerde bazen kıskanma olabiliyor ve çocuğu mana ederek sürekli irtibat halinde olmak istemeler artıyor. Böyle bişi ile baş edebilecek mi kardeşiniz?Kiz kardeşim bekar 34 yasinda evlenmedi yani hic. Evlenmis bosanmis cocugu olan biriyle konusmaya basladi ben biraz tepki gosterdim yani sen bekarsin dengin degil dedim. O da benim yaşımda bekar mi kaldi abla dedi. Adam 6 ay once bosanmis cocuk yedi yasinda velayet annede. Daha 6 ay once bosanmis mesela. Hayirlisi tabikideee ama ne biliyim size danismak istedim
Karşı taraf tecrübe yaşamış ablan ise henüz hiçbişi den haberi yok. Dikkat etmesi gerekir. Bilmiyorum cocuk olmasaydı arada iyi olurdu cocuk olduğu için hem eski eş hem ablan arasında gel git yaşayabilir. Hal hareket davranışlar herşeyi gösterir yani zaman, tanışmak istiyorsa tanısın zamanla gerçek yüzü ortaya çıkar boşanmış erkekKiz kardeşim bekar 34 yasinda evlenmedi yani hic. Evlenmis bosanmis cocugu olan biriyle konusmaya basladi ben biraz tepki gosterdim yani sen bekarsin dengin degil dedim. O da benim yaşımda bekar mi kaldi abla dedi. Adam 6 ay once bosanmis cocuk yedi yasinda velayet annede. Daha 6 ay once bosanmis mesela. Hayirlisi tabikideee ama ne biliyim size danismak istedim